• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontrolsüz öfke problemi...

DuyguUtcu

BarışTuna
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2013
1.664
363
173
Merhaba Hanımlar.
Şu aralar havalardan mı neyse çok gergin ve mutsuz hissediyorum.
Herkesin kalbini kırıyorum, özellikle annem ve eşimin... Ağzıma geleni saymak ve kapıları çarpıp çıkmak istiyorum. İçim içime sığmıyor sanki. En ufak bir şeye tahammülüm kalmadı. Ağzımdan çıkanı kulağım duymuyor. Yaptıklarımdan pişman oluyorum ama özür dilemek istemiyorum kimseden. Tek dileğim uzaklara gitmek. Ne yapacağımı bilmiyorum. Yardım edin.

Aynii benn ayniii... ama benim cok birikmislerim war hayata eşime aileme karşı biliyorum bunlarin sonucunu yaşiyorum şuanda.. kendimi sakinlestirmek icin muzik dinliyorum ewin icinde kendi kendime dans ediyorum deli gibi :)) disari cikiyorum parka kizimla telefonda dakikam warsa arkadaslarimi ariyorum çok aşiri sinirlenirsemde oturup agliyorum dua ediyorum napıyım allah yardimcim olsun:)) sende boyle sakinlesme yontemleri bulabilirsin

Merhaba Hanımlar.
Herkesin kalbini kırıyorum, özellikle annem ve eşimin... Ağzıma geleni saymak ve kapıları çarpıp çıkmak istiyorum. İçim içime sığmıyor sanki. En ufak bir şeye tahammülüm kalmadı. Ağzımdan çıkanı kulağım duymuyor. Yaptıklarımdan pişman oluyorum ama özür dilemek istemiyorum kimseden. Tek dileğim uzaklara gitmek. Ne yapacağımı bilmiyorum. Yardım edin.
aa niye ki ?
bunun altında yatan neden ne
bence baska bı durum var sen senı seven her kosulda destekleyen aılenden ofkenı alıyosunnn
..
esas nedenı bız degıl sen bılıyosun
onu dusun yani

valla bende de aynı durum var.biri bşy yapsada patlasam dıyorm her harkt bana batıyor resmen.gecer ıns canımm

Merhaba Hanımlar.
Bol bol dua edin, inşirah suresini okuyun ve eşinizden yanınızda olmasını isteyin...

Bu site gizliden gizliye psikologlara calisiyor bence:KK53:

Benim de ofke kontrolum yok ve bu durumdan hic memnun degilim..
Asiri sinir stresten beynim ugulduyor sanki ve o ofkeyi disa vurasim geliyor e malum vur kir parcala yada ciglikk..

Sizin dediginiz tahammulsuzluk genelde bende regl donemlerinde oluyor o zaman da herkese uzak dursun muhattap olmasin benle diyorum..

Yoga fln belki iyi gelebilir..
Dua da olabilir....
Sevdiginiz seylere yonelin kafanizi nasil bosaltiyorsunuz mesela..
Mesela kocaman bir kavanoz Nutella kasiklamak:KK23:
Derin derin nefes almaya calisip kasik dolusu yedigim coktur:confused:

Son düzenleme:
ben de böyleyim çünkü zamanında içime atıp sindirdiğim şeyler yüzünden böyleyim sanırım

Kendimi gördüm sanki... Ben daha değişik bir nedene bağlayacağım ben de akrep burcuyum burcumun haftalık yorumunu okudum böyle şeyler yazıyor :KK17: Sanırım bu ilk mesajım hoşbuldum kk :KK54:

Back
X