Konu 11 yasindaki kizim!!!

Beyza _123

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2017
355
77
103
39
Benim kizim 11 yasinda masasinin düzenliyordum elime günlüğü geçti okusammi okumasimmi diye düşünürken okudum ve icindeki şeyler beni biraz tedirgin etti ilk sıralar günlük yaşadığı şeyleri yazmış arkadaşlarini yazmış oraya kadar sorun yok sonra kiz arkadasinin birinden bahsediyor ben ona aşık oldum seviyorum falan dyr sonra biz evlendik onla dyr sonra yine bunun gibi farklı kiz isimleri geçiyor baska bir kizin kendini sevdigini söylüyor bunlarin kiz oldugunuda israrla belirtiyor falan böyle gidiyor sonra en son yazdığı sayfada da mustafa diye birini sevdigini asik odugunu söylüyor yasina göre bunlar normalmi hadi erkek çocuğunu anladim ben bu kizlari anlamdım normalmi bu ya ne yapacağım nasil davranacagim

Anladım ilk zamanlar kizlarla ilgili yazmis sonra mustafa diye birinden bahsetmis bilmiyorum cok panikledim

İlk okurken belki isimler anlasılmasın diye kız ısmı ıle yazmıstır ama erkektır dıye dusunmustum ama öyle olsa erkek ısmınden hıc bahsetmezdi. Gercekten cok zor bir durum inşallah sizi üzecek bir sonuca varmaz. En iyisi çok iyi bir uzmandan yardım almak. Sosyal medya kullanıyor mu acaba orada gorup meraktan mı boyle yaptı

Bunu babasıyla paylasmalimiyim acaba!!!

Yok kullanmıyor

Tedirgin olmakta haklısınız. Okumakta da. Bu yaştaki çocukların bağımsız olmaları, özel hayat denilen kavramlar için erken henüz. Yanlış gidişat varsa, kırmxxadan dökmeden konuşarak, gerekirse yardım alarak çözmeniz gerekir. Doğru olanı yapmışsınız ve önlem alarak yönlendirmenizi yapmalısınız. Kızınızın bir takım eğilimleri varsa da erken öğrenmiş olursunuz. Kısacası çocuklarla her daim iletişimde olmak, ileride doğacak problemlerin önüne geçer

bakin bu konuda cok haklisiniz lgbt dusmani olmasin ama benim unv bir arkadasim gaydi. onu da uzmana yonlendirmisler aile bilincli bir aile ve ayni sekilde bu tarz olaylara pozitf bakan birini bulmuslar. birkac seansin sonunda arkadasima iliski teklif etmis.
konu sahibi hassas bir konu. cevreden cok etkilenecek yastalar. bir sure tv tablet vs den uzak tutun. soz konusu arkadaslarinin aileleri ile iletisime gecin ama ilk basta suphelerinizi onlara soylemeyin nasil insanlar olacagini bilemezsiniz. o evlendik dedigi arkadasini ve digerlerini evinize davet edin. kucuk bor parti duzenleyin kiziniza cagirmak istediklerini sorun. ona gore hareket edin. gozlemleyin ama korkutmayin.
bir cocugun bu donemde gunluk tutmasi cok hos bence sakin korkutup vazgecirmeyin.

cok endiseleniyirsaniz mutlaka cocuk psikologundan destek alin.

Çocuğunuzun hangi filmleri izlediğini, hangi müzik gruplarını takip ettiğini biliyor musunuz?
Bazen sadece özendiği, onları örnek aldığı için böyle düşünebilir, cinsel kimliğini kesfetme yaşı üstelik.
Panik yapacak bir şey yok.
Bir uzmana danışın, ama ilk etapta çocukla değil, günlüğü okuduğunuzu bilmesi yaralayıcı olur.
Siz bir görüşün, normal mi değil mi, nasıl davranmak gerek, nasıl takip etmek gerek öğrenin.

Kusulası bir durum. Çocuklarla herzaman iletişim hayat kurtarır.

Mutlaka bırınden yardım alın ,cocugun haberı olmadan

11 yaş ergenliğin başladığı kendi cinsiyetini ve karşı cinsi keşfetme yaşı haliyle cinsel tercihlerde bu dönemlerde belirginleşiyor, özünü bulana kadar kafa karışıklıkları olacaktır bence günlüğünü okuduğunuzu belli etmeyin ama bir ebeveyn olarak müsait bir zamanda ona artık ergenlik döneminde olduğundan yaşayacağı fiziksel ve duygusal değişimlerden bahsedin ve sizinle herşeyini paylaşması için ona gereken güveni ve sadakati verin ki yanlış yola sapmasın kendini bulacağım derken.. ve babası ile paylaşmayın bu durumu en azından şimdilik ..

Yas itibariyle merakin doruga erdigi , kendini kesfetmeye basladigi yaslar
Su anda endiselenecek birsey yok , mesela bende o yaslardayken guzel kadin resimlerini keserdim dergiden , neden hic bilmiyorum , lezbiyen de degilim hicbir zaman egilimim olmadi , sanirim vucudu tanima istegi ve merak yuzundendir
Bir pedagoga gidip kendiniz gorusebilirsiniz , en dogru bilgiyi o verecektir

Benim de oglum 11 olacak bu sene , surekli takipteyim , cinselligi kesfettigi an alip karsimiza konusacagiz ama hic umurunda degil benim sipanin da

Ben olsam babasıyla paylasirdim, ama eşiniz saçma bir tepki verirse hiç gerek yok, bunu en iyi siz bilirsiniz.
Ve tabi ki, mutlaka bir uzmandan yardım alın, çocuğunuzu zaten degistiremezsiniz, ama nasıl davranacaginizi bilirsiniz..

Çocuk kızlardan hoşlanıyorsa zaten bunu ne yapsanız değiştiremezsiniz.herkes yardım al demiş ama bunun için yapacak birşey yok.daha çok erken bence küçük olduğu için kafası karışmış olabilir.belli etmeden takip etmeye devam edin.benimde kafa karışıklığı yaşadığım zamanlar olmuştu ama bu yaşta değil.

Değiştirmeleri için değil, çocuğun gerçekten böyle bir eğilimi var mı, varsa doğru yaklaşmanın yolları nelerdir öğrensinler bir bilenden diye yardım alın diyoruz. Ailelerin sıklıkla karşılaştığı, nasıl davranacağını bildiği durumlar değil farklı cinsel yönelimler.

Çocuğu götürmeden alırlarsa iyi olur o zaman yoksa durup dururken bir sorun mu var diye düşünebilir.bunlar hep yaşanmış şeyler bunun için endişe ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…