- 29 Ocak 2017
- 355
- 77
- 103
- 39
- Konu Sahibi Beyza _123
-
Yok kesinlikle yapmam bunu biliyorum onda nasıl bir his bırakacağınigunlugunu okudugunuzuda soylemeyin
bu size karsi bir guvensizlik olusturur kizinizda cocukta olsa ozel hayatina mudahale ettiginiz icin kusak catismalariniz baslar
annemde sizin gibi buldugu herseyimi okurdu
var olsa bile kızıniza yuklenmeyin olurmuInşallah cnm yaa
Yok kesinlikle yapmam bunu biliyorum onda nasıl bir his bırak
Benim annemde kapıları dinlerdi ne konuşuyoruz diye nası sinir olurdum ya.gunlugunu okudugunuzuda soylemeyin
bu size karsi bir guvensizlik olusturur kizinizda cocukta olsa ozel hayatina mudahale ettiginiz icin kusak catismalariniz baslar
annemde sizin gibi buldugu herseyimi okurdu
Biliyorum evet cnm cok teşekkür ederim yapılacak şeyleri zarar vermeden incitmeden yapmak isterim ona uğraşıyorumvar olsa bile kızıniza yuklenmeyin olurmu
boyle seyler hormonsaldir elinde olan seyler degildir belki biliyorsunuzdur ama ben yinede yazmak istedim
benim bir siir defterim vardi 18 senelik arkadasima vermistim sinifta arkadaslarinin defterlerinden buldugu guzel siirleri yazmasi icin kiz ask siirlerini deftere cekmis altinada imzasini atip ismini yazmisYok kesinlikle yapmam bunu biliyorum onda nasıl bir his bırakacağıni
Yok takipsiz kalmam ama ona belli edip güvenini kıracak şeyleri yapmamaya çalışıyorumBenim annemde kapıları dinlerdi ne konuşuyoruz diye nası sinir olurdum ya.
Evet çok kötü bir durum onu buna yapmam zaten belli etmem ama ne yaptığını ne yasadigini ögrenmek istemem normal diye dusunuyorum eğer yanlıs bir durum olursa onlem amaclı ona belli etmeden ne yapmam gerekiyorsa onu yaparım diye düşünüyorumbenim bir siir defterim vardi 18 senelik arkadasima vermistim sinifta arkadaslarinin defterlerinden buldugu guzel siirleri yazmasi icin kiz ask siirlerini deftere cekmis altinada imzasini atip ismini yazmis
bize hic bir hayri dokunmayan babam o defteri birgun ickiliyken bulup butun komsulara ayyas ayyas dolastirmis bakin ne isler ceviriyo kiz kiza birbirlerine ask siirleri yaziyorlar diye sonra o mahalleden tasimak zorunda kaldi evi
evde benim tarafimdan cikan cinnet curcunasini tahmin edersiniz sanirim
boyle seyler o yasta cok onemli ozel esyalardir okunmus olmasi incitir hemde cok
evet haklisiniz takipte gerektiren bir konu insallah bir sey cikmazEvet çok kötü bir durum onu buna yapmam zaten belli etmem ama ne yaptığını ne yasadigini ögrenmek istemem normal diye dusunuyorum eğer yanlıs bir durum olursa onlem amaclı ona belli etmeden ne yapmam gerekiyorsa onu yaparım diye düşünüyorum
Dediğim araştırmayı yapın .Yok öyle birşey kesinlikle yapmam biliyorum sorun olur onun haberi olmadan nasil davranirim normalmi onu ogrenmek istiyorum
kesinlikle size katılyıorum.. bende öyle düşünüyorum...normal şuan hormonlar yavaş yavaş hazirlaniyor duygular çorbalasmaya basliyor
bende de olmustu bir dönem
aşırı sevdigim bir cocukluk arkadasima aşığım da asıgim diye dolaniyordum aslinda ask dedigim sey o kiz arkadasima hissettigim yogun sevgiyi sanirim o sekilde ifade etmeyi tercih etmisim
o ask sandiginiz ask degildir yani
Benim kizim 11 yasinda masasinin düzenliyordum elime günlüğü geçti okusammi okumasimmi diye düşünürken okudum ve icindeki şeyler beni biraz tedirgin etti ilk sıralar günlük yaşadığı şeyleri yazmış arkadaşlarini yazmış oraya kadar sorun yok sonra kiz arkadasinin birinden bahsediyor ben ona aşık oldum seviyorum falan dyr sonra biz evlendik onla dyr sonra yine bunun gibi farklı kiz isimleri geçiyor baska bir kizin kendini sevdigini söylüyor bunlarin kiz oldugunuda israrla belirtiyor falan böyle gidiyor sonra en son yazdığı sayfada da mustafa diye birini sevdigini asik odugunu söylüyor yasina göre bunlar normalmi hadi erkek çocuğunu anladim ben bu kizlari anlamdım normalmi bu ya ne yapacağım nasil davranacagim
Tamam cnm okuyacagimDediğim araştırmayı yapın .
Freudun ergenliğe kadar gelen yaş gelişimi ile ilgili bilgiler var .
Dediğim gibi psikiyatri stajında gösterilen norm kabul edilen şeyler .
Okuyun biraz korkunuz azalır . Sonrasına bakarsınız . Lütfen kızınız güvenini zedelemeyin o her şeyden onemli.
Evlendik falan yazmis ismini yazip askim yazip onu cok seviyorum iki arkadaşıda şahit yaptik demişBence bu yaşlarda daha aşkı bilebileceği yaşlar değil.. ben aşık olarak değil de bir hayranlık olarak algıladım.. belki de o kızlara karşı hayranlığı olabilir.. Benimde 10 yaşında kızım var.. onunda sınıfında mesela çok ayrı tutuğu arkadaşları vardı.. sevdiği.. bence takipte olun... ama sanmıyorum öyle aşık gibi bir duygu beslediğini..
Tabikide o benim çocuğum bunu düşünmem bileyaş itibariyle kafa karışıklığı da yaşıyor olabilir gerçekten biseksüel de olabilir
kimse kusura bakmasın da kimse özenerek dışlanmayı şiddeti yalnızlığı evlatlıktan reddedilmeyi öldürülmeyi göze alıp lgbti olmaz
eğer evladınız biseksüel ise de sahip çıkın lütfen elalem çocuğumdan kıymetli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?