Konu 11 yasindaki kizim!!!

Nasıl konuşacaksınız ne diyeceksiniz mesela. Ben çok korkuyorum bu dönemden oğlum daha altı yaşında ama hiç büyümese hep böyle masum kalsalar keşke

Nasıl konuşacaksınız ne diyeceksiniz mesela. Ben çok korkuyorum bu dönemden oğlum daha altı yaşında ama hiç büyümese hep böyle masum kalsalar keşke

Neden korkuyorsunuz ki? Onlar da bir insan , biz insan yetistiriyoruz , toplumun bireylerini olursturacaklar buyuduklerinde o yuzden her acidan saglikli olmalari gerekiyor , ozellikle cinsellik ve ruhsal gelisimleri cok onemli

Ben cok dusunmedim uzerinde ama sanirim once sormak istediklerini sor derim , sorularina da duzgun ve anlayabilecegi sekilde cevap veririm , eger sormadigi ama bilmesi gereken birsey varsa onu da anlatirim , konusmanin gidisatina bagli olarak yonlendiririm kendimi diye dusunuyorum

Kızınız yanınızda olmadan bi pedegoğa bi danışın ona göre hareket edin

Herhangi bir konuda yanlış bilgilendiririm diye korkuyorum açıkçası. O yüzden babasına bırakmayı düşünüyordum bu işi bizle o dönemlerde kimse konuşmadı neye nasıl başlayacağımı bilemem mesela

Anladim , babasi da konusabilir , siz anne baba beraber de konusabilirsiniz , benim esimle kararimiz bu sekilde beraber konusacagiz , kadin acisindan da bir yaklasim iyi olur diye dusunduk

Bence günlüğüne sifreli isim koymuş, yani bende orta okulda yazardim. Hoşlandığım erkeklere yabancı isimler takardım :) aklima geldi chirst filan isminin bas harfiyle başlayan , sanirim kizinizda kiz yazarsam anlaşılmaz diye hep kiz isimleri yazmis

Babamiz biraz sıkıntili arasinda sogukluk olurmu diye düşündüm o benim gibi anlayışli yaklasmaz belli etmem okudugumu ona dikkat edeceğim zaten
bakın bende günlük tutardım ve arasına saç telimi koyardım herhangi bi sayfaya eğer o saç orda değilse veya şekli değişmişse okunduğunu anlardım. Ve yanımda taşımaya başlamıştım, o yüzden çok dikkatli olun.

Korkulacak ne var, biseksüel eğilimde olsa ne değişecek? O hala sizin kızınız, sadece sevgilileri hep erkek olmayacak o kadar. Korkmayın, dünyada o kadar fazla insan bu durumdan korkup çocuklarının hayatını mahvediyorlar ki... Lütfen onlardan olmayın.

Sadece durumu öğrenme ve ona göre kendinizi hazırlamak için pedagoga gidin ve yukarıda arkadaşlarında dedigi gibi lgbt düşmanı o olmasın yoksa hepinize büyük bi çöküntü yaşatır.

O yaşlarda kız arkadaşım vardı benim birbirimizin vücudunu merak eder dokunurduk falan bence normal bir süreç bu temkinli olun ama şimdilik babasına söylemeye gerek yok

O yaşlarda bende kizlara ilgi duyardim. Yakin bir arkadaşım bana beni sevdiğini söylemişti mesela.
Ünlü kadin sanatcilarin posterleri asiliydi odamda. Cok beğenirdim onları...severdim.

Bi veya lezbiyen değilim. Bu duygular normal ötesi galiba. O yaşlarda erkek cocuklari baya itici oluyorlar. Insan kendini kız arkadaşlarına daha yakin hissediyor.
Yardim alabilirsiniz ama bence pireyi deve yapmaya gerek yok.
Kiziniz cinsel kimliğini anlamaya çalışıyor.
İki ay sonra mahmut, sonra ece, sonra öğretmeni, sonra kendinden 30 yaş büyük bir ünlü... bu böyle devam edecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…