- Konu Sahibi Beyza _123
-
Bunu babasıyla paylasmalimiyim acaba!!!
Çocuğu götürmeden alırlarsa iyi olur o zaman yoksa durup dururken bir sorun mu var diye düşünebilir.bunlar hep yaşanmış şeyler bunun için endişe ettim.
bakin bu konuda cok haklisiniz lgbt dusmani olmasin ama benim unv bir arkadasim gaydi. onu da uzmana yonlendirmisler aile bilincli bir aile ve ayni sekilde bu tarz olaylara pozitf bakan birini bulmuslar. birkac seansin sonunda arkadasima iliski teklif etmis.
konu sahibi hassas bir konu. cevreden cok etkilenecek yastalar. bir sure tv tablet vs den uzak tutun. soz konusu arkadaslarinin aileleri ile iletisime gecin ama ilk basta suphelerinizi onlara soylemeyin nasil insanlar olacagini bilemezsiniz. o evlendik dedigi arkadasini ve digerlerini evinize davet edin. kucuk bor parti duzenleyin kiziniza cagirmak istediklerini sorun. ona gore hareket edin. gozlemleyin ama korkutmayin.
bir cocugun bu donemde gunluk tutmasi cok hos bence sakin korkutup vazgecirmeyin.
cok endiseleniyirsaniz mutlaka cocuk psikologundan destek alin.
Babamiz biraz sıkıntili arasinda sogukluk olurmu diye düşündüm o benim gibi anlayışli yaklasmaz belli etmem okudugumu ona dikkat edeceğim zatenTabi ki paylaşmalısınız, o da çocuğunuzun ebeveyni. Anne baba birlikte izlenecek bir yol belirlersiniz, arkadaşların dediği gibi bir uzman yardımı alınmalı, birlikte hareket ederseniz daha olumlu sonuç alabilirsiniz. Bir de günlüğü okuduğunuzu kızınıza asla belli etmeyin.
Yok belli etmem zatenTabi ki paylaşmalısınız, o da çocuğunuzun ebeveyni. Anne baba birlikte izlenecek bir yol belirlersiniz, arkadaşların dediği gibi bir uzman yardımı alınmalı, birlikte hareket ederseniz daha olumlu sonuç alabilirsiniz. Bir de günlüğü okuduğunuzu kızınıza asla belli etmeyin.
Babamiz biraz sıkıntili arasinda sogukluk olurmu diye düşündüm o benim gibi anlayışli yaklasmaz belli etmem okudugumu ona dikkat edeceğim zaten
Yok artık zaten kızınızın bir birey oluşumu yeterince hiçe saymışsınız.Bunu babasıyla paylasmalimiyim acaba!!!
Freud kitaplarını ve psikoterapilerini okursanız zaten oda böyle açıklar o yas donemini.Yok artık zaten kızınızın bir birey oluşumu yeterince hiçe saymışsınız.
Lütfen kimse ile paylaşmayın o da okunduğunu bilmesin. O yaşlarda eşcinsel eğilimler olması normal, bir cok cocukta vardir bu.Ama bu kızınızın kendi eğilimi mi degil mi zaman gösterir .
Anne olarak tedirgin olup ne yaptığını ne yaşadığını merak etmem normal diye dusunuyorum her annede bunu yapar ayrica bunu onu inciterek sorgulayarak yapmadım hice sayacak bir duruma getirmedim onun bundan bilgisi yok bir sorun varmi yokmu onu anlamaya çalışıyorum normalmi onu anlamaya çalışıyorum ona bunu belli etmeden yapılacak ne varsa onu öğrenmeye çalışıyorum habersiz olmaktan iyidir herhaldeYok artık zaten kızınızın bir birey oluşumu yeterince hiçe saymışsınız.
Lütfen kimse ile paylaşmayın o da okunduğunu bilmesin. O yaşlarda eşcinsel eğilimler olması normal, bir cok cocukta vardir bu.Ama bu kızınızın kendi eğilimi mi degil mi zaman gösterir .
Cok sagolun ya inan bende panikledim ona bunu yansitmadan uzmanla görusmek istiyorum ama insallah dediginiz gibi olurnormal şuan hormonlar yavaş yavaş hazirlaniyor duygular çorbalasmaya basliyor
bende de olmustu bir dönem
aşırı sevdigim bir cocukluk arkadasima aşığım da asıgim diye dolaniyordum aslinda ask dedigim sey o kiz arkadasima hissettigim yogun sevgiyi sanirim o sekilde ifade etmeyi tercih etmisim
o ask sandiginiz ask degildir yani
Once bende öyle düşündüm daha sonra baska bir sayfada erkek ismi geçince panikledimBizde küçükken hoşlandığımız erkekleri kız ismiyle konuşurduk birbirimizle öyle birşey olmasın ?
takip edin tabi yine ama ben sandiginiz gibi bir sey oldugunu sanmiyorumCok sagolun ya inan bende panikledim ona bunu yansitmadan uzmanla görusmek istiyorum ama insallah dediginiz gibi olur
Yok öyle birşey kesinlikle yapmam biliyorum sorun olur onun haberi olmadan nasil davranirim normalmi onu ogrenmek istiyorumFreud kitaplarını ve psikoterapilerini okursanız zaten oda böyle açıklar o yas donemini.
Psikiyatrinin babası yani biz derste onun semalarını öğrendik çocuk gelişiminde.
Hiç bir sorun olduğunu sanmıyorum. Lütfen çocuğu doktora filan götürmeyin kendine evine size güveni biter. Yanlış olduğuna inanır bir hayat bunun kalıntılarını silemezsiniz.
Inşallah cnm yaatakip edin tabi yine ama ben sandiginiz gibi bir sey oldugunu sanmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?