Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyleBağımlılık yapan şeylerin Yemini olmaz.
Akşam yine Yemin edecek.
1 ay sonra tekrar aynı haltı yiyecek.
Evet ablam ogrendiginde 3 aylık hamileymişGerçekten ablana çok kızdım.madem adam kumar oynuyor, biz nasıl geçireceğiz diye hiç düşünmemiş mi?birisi hayatına giriyorsa senin hayata olumlu anlamda birşeyler katmali.
yeşilayın ücretsiz terapi desteği var bence yardım alın kumarda bir bağımlılık sonuçta belki kurtulur tez zamandaMerhaba buraya geçen sefer kendi derdimi yazmistim şimdi maalesef ki birtanecik ablamın sıkıntısını yazıyorum ablam kendisi 24 yaşında çalışan bir bayan 3 yaşında bir kızı var sorun şu ki eniştemin kumar oynamasi daha önce de oynamıştı ve ablam la tartışma sonucunda birdaha yapmiycam diye yeminler etmişti ve şimdi tekrar oynuyor birde borçları var ablam borçlarımiz bitsin diye ise girdi eniştemle aynı yerde birlikte çalışıyorlar ama meğerse eniştem tüm parasını kumara yatiriyormus bu ay 2500 TL kumara yatırmış ve ablam da eniştemin ailesini aramış onlarda bu akşam gelip konuscaklar büyük ihtimalle ikna etmeye çalışacaklar daha önce de aynısı oldu çünkü sizce ne yapmalı boşanmak konusunda pek emin değil hem boşanmak istiyor hem de seviyor birde çocuk o kadar da yeni eşya aldılar borçları var![]()
Sanmıyorum gideceğini yardım alacağını inkar edip duruyor zaten her şey ortadayeşilayın ücretsiz terapi desteği var bence yardım alın kumarda bir bağımlılık sonuçta belki kurtulur tez zamanda
yeşilayın ücretsiz terapi desteği var bence yardım alın kumarda bir bağımlılık sonuçta belki kurtulur tez zamanda
Kumarbaz kumarı bırakmaz. Daha hiç görmedim birakanini.Merhaba buraya geçen sefer kendi derdimi yazmistim şimdi maalesef ki birtanecik ablamın sıkıntısını yazıyorum ablam kendisi 24 yaşında çalışan bir bayan 3 yaşında bir kızı var sorun şu ki eniştemin kumar oynamasi daha önce de oynamıştı ve ablam la tartışma sonucunda birdaha yapmiycam diye yeminler etmişti ve şimdi tekrar oynuyor birde borçları var ablam borçlarımiz bitsin diye ise girdi eniştemle aynı yerde birlikte çalışıyorlar ama meğerse eniştem tüm parasını kumara yatiriyormus bu ay 2500 TL kumara yatırmış ve ablam da eniştemin ailesini aramış onlarda bu akşam gelip konuscaklar büyük ihtimalle ikna etmeye çalışacaklar daha önce de aynısı oldu çünkü sizce ne yapmalı boşanmak konusunda pek emin değil hem boşanmak istiyor hem de seviyor birde çocuk o kadar da yeni eşya aldılar borçları var![]()
Bence de en doğrusu buBoşanması ablaniz içinde çocuğu içinde en iyisi aşk sevgi gözünü kör etmesin bi zamandan sonra cok pişman olacak ayrılmadığı icin kumarı bırakacağını sanmıyorum bugüne kadar bırakan görmedim o yüzden ablaniz ilerde pişman olacağı bir birliktelik yaşamasın zararın neresinden donerse kar o yuzden ayrılsın eğer ayrılmayacaksa da bari yeni bir çocuk daha yapmaya kalkmasın
Ben ce de başka çare yokNasıl hala seviyor anlamadım, ben kesin soğurdum net.
Değişmez o, tek çare boşanmak gibi görünüyor.
Sevsin tabii ama aşkla kumar borcu odenmiyorMerhaba buraya geçen sefer kendi derdimi yazmistim şimdi maalesef ki birtanecik ablamın sıkıntısını yazıyorum ablam kendisi 24 yaşında çalışan bir bayan 3 yaşında bir kızı var sorun şu ki eniştemin kumar oynamasi daha önce de oynamıştı ve ablam la tartışma sonucunda birdaha yapmiycam diye yeminler etmişti ve şimdi tekrar oynuyor birde borçları var ablam borçlarımiz bitsin diye ise girdi eniştemle aynı yerde birlikte çalışıyorlar ama meğerse eniştem tüm parasını kumara yatiriyormus bu ay 2500 TL kumara yatırmış ve ablam da eniştemin ailesini aramış onlarda bu akşam gelip konuscaklar büyük ihtimalle ikna etmeye çalışacaklar daha önce de aynısı oldu çünkü sizce ne yapmalı boşanmak konusunda pek emin değil hem boşanmak istiyor hem de seviyor birde çocuk o kadar da yeni eşya aldılar borçları var![]()
AynenDegismez kendini kandirmasin
Vermiyor kiAblan alsın elinden parasını harçlık versin?
Daha sorunu olduğunu kabul etmeyen birine yardım edemezsiniz. Boşasın gitsinVermiyor ki