Konu annem ve babam..

Anne yüreği ışte
Evet cocukkende bizi dusundu suanda bizi dusunuyor sagolsun hakkini yiyemem ikisininde babam iyi bi es degil evet ama cok iyi babadir onunda kesinlikle hakkini yiyemem ne zaman ihtiyacim olsa yanimda oldu ikiside ama iste evlilik isini beceremediler sanirim. Yanliz annemin sole bi kotu huyu var mesela babamla tartistiginde bana surekli babana sunu de babana bunu de die tembihler ve ben onun solediklerini demedigim zaman banada tavir aliyo malesef ve beni cok yoruyo ikisinin arasinda kalmak

Evet cocukkende bizi dusundu suanda bizi dusunuyor sagolsun hakkini yiyemem ikisininde babam iyi bi es degil evet ama cok iyi babadir onunda kesinlikle hakkini yiyemem ne zaman ihtiyacim olsa yanimda oldu ikiside ama iste evlilik isini beceremediler sanirim. Yanliz annemin sole bi kotu huyu var mesela babamla tartistiginde bana surekli babana sunu de babana bunu de die tembihler ve ben onun solediklerini demedigim zaman banada tavir aliyo malesef ve beni cok yoruyo ikisinin arasinda kalmak
Onu eski esim icin bende cocuklara yaptiriyordum psikolojisini bozuyor insanin ondan oluyor anne ni içinde kimbilir biriktirdiği neler var zor önce anneniz psikiyatrist destek alsın çok iyi geliyo insanın kendine güveni geliyo kısır döngüden çıkma yolu açılıyor.

Onu eski esim icin bende cocuklara yaptiriyordum psikolojisini bozuyor insanin ondan oluyor anne ni içinde kimbilir biriktirdiği neler var zor önce anneniz psikiyatrist destek alsın çok iyi geliyo insanın kendine güveni geliyo kısır döngüden çıkma yolu açılıyor.
Anneme psikolojik destek almasini soylesem inanki bana darilir cunku ona gore sorun babamda bana destek al dicegine babana sunu sunu de der yine ustune bide bana kuser yani anlicaginiz iki ucu b... degnek😔🙈

@Has nicktir

Konu sahibi adına cevap vermek gibi olacak şimdiden affedersiniz 🙏🏻 ama bence bu saatten sonra ayrı olarak mutlu olmaları şimdikinden daha zor çevremde çok tanık oldum
Ama bu şekilde birbirlerine eziyet ediyorlar resmen, hani sırf beraber olmak içinde olamazlar. Bu çok yıpratıcı olur. Huzur çok önemliiii.

Umarımmmm bu durumu çözerler ve birbirlerine yoldaş olurlar.

Anneme psikolojik destek almasini soylesem inanki bana darilir cunku ona gore sorun babamda bana destek al dicegine babana sunu sunu de der yine ustune bide bana kuser yani anlicaginiz iki ucu b... degnek😔🙈

Ama bu şekilde birbirlerine eziyet ediyorlar resmen, hani sırf beraber olmak içinde olamazlar. Bu çok yıpratıcı olur. Huzur çok önemliiii.

Umarımmmm bu durumu çözerler ve birbirlerine yoldaş olurlar.
Insallah cok tesekkur ederim guzel dileginiz icin bosanmalarini kesinlike bende istemiyorum bi oglum vae 5 yasinda suan bosansalar ona bu durumu nasil aciklarim onuda bilmiyorum

ikiside destek asla güzel olur böyle daha zor

Anneniz sizi bahane ediyor. Boşanmaya niyetli insanı 7 düvel tutamaz, böyle niyeti olmayan da evli çocuklu kızı etkilenmesin diye boşanmaz. Boşuna düşünüp üzülmeyin.
Hakli olabilirsiniz ama ben soyle bi karar verdim babamla konusucam annem sana cok kirilmis hani bi konussan gonlunu alsan diye itiraz edicegini sanmiyorum en azindan ben ustume duseni yapayim icim rahat etsin

insanlari mutsuz olduklari yerde durmak için zorlamamaliyiz bence
annemiz babamiz bile olsa
halledilebilecek bir şeyse kendileri aşabilir bunu

Benim bir büyük teyzem var kadın 80 yaşına geldi hala kocasından boşanacak

Mutsuz evlilik 5 çocuk hala adamı sevmiyor vaktinde boşanamamış

Hala mutsuz boşa harcanmış bir hayat benim gözümde.

Ben düzeltmeye çalışmazdım çocuklar hakemlik arabulucuk yapmamalı bana göre

İkiside gelmiş kaç yaşına daha kadir kıymet bilmiyorlarsa zor.

@Has nicktir

Konu sahibi adına cevap vermek gibi olacak şimdiden affedersiniz 🙏🏻 ama bence bu saatten sonra ayrı olarak mutlu olmaları şimdikinden daha zor çevremde çok tanık oldum
Benim iki halam da evlilikleri 20-30 yillikken bosandi. Hatta biri sehir degistirdi
gayet de mutlular, kendi hayatlari var..
O yuzden bu isler belli olmaz. Belki de birbirlerinin hayatinda olmamak onlari daha cok mutlu edecektir...
Insanin sevmedigi birisini olum doseginde bile yaninda gorecegini bilmek üzücü birsey.
Ayrıca o hatalar genclikte oldu ama simdi yaslandi diye tekrarlanAmiyor belki de. Bir kadin boyle seyleri unutamaz ki, nasil tutmasin kinini?

Benim iki halam da evlilikleri 20-30 yillikken bosandi. Hatta biri sehir degistirdi
gayet de mutlular, kendi hayatlari var..
O yuzden bu isler belli olmaz. Belki de birbirlerinin hayatinda olmamak onlari daha cok mutlu edecektir...
Insanin sevmedigi birisini olum doseginde bile yaninda gorecegini bilmek üzücü birsey.
Ayrıca o hatalar genclikte oldu ama simdi yaslandi diye tekrarlanAmiyor belki de. Bir kadin boyle seyleri unutamaz ki, nasil tutmasin kinini?
Halaların cesaretine hayran kaldım. Belli bir yaştan sonra çiftler cesaret edemiyor boşanmaya, buradaki bir çok; kocam şöyle kocam böyle ama boşanmaya cesaret edemiyorum diyen gençlere örnek olsunlar
Amaçları huzurlu bir hayatsa evet boşanmak hem çare hemde hayat standardını yükseltmek (sağlıksal olarak) ama kimi de bu tempoya öyle alışmış ki sanki o hayatı değiştirmek hayatının alt üst olacağını düşündürüyor

Back
X