Konu annem

Meryemdss

Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2016
486
214
23
36
Kızlar herkese iyi akşamlar konu annem suan 55 yasında annem fiziksel bir saglık sorunu yok bacağındakı menüsküs yırtığı dışında ama bıkac senedır davranıslarında problem var eli ayağına karışıyor Bı sebeb yokken mesela masaya birsey koyarken boşluğa bırakır gıbı atıyor ellerinı hareketlerini kontrol edemıyor sankı yemek yerken bile lokmaları cok fazla ağzına alıyor sonra tıkanıyor yanı sankı bilerek yapıyor gıbı uyarıyorum anne biraz dikkatli ol dıe tmm dıyo ama hep devam ediyor boyle onun dışında konuşmaları fılan normal kızlar Bn annemi hastaneye goturmek istiyorum belkı hangi bölüme goturmelıyım

Nörolojiye gotur bence

Nöroloji veya beyin sinir cerrahi bölümüne götürün. Psikolojik olduğuna kanaat verirlerse yönlendirir onlar.

Omuriliğinde bir sorun olabilir .
beyin ve sinir cerrahisine göstermelisiniz diye düşünüyorum .

Nöroloji olabilir. Endokrin de olur ama oraya dahiliye yönlendiriyor. Sinir sistemiyle alakali gibi sanırım. Norolojiden başla derim

Nöroloji olabilir. Endokrin de olur ama oraya dahiliye yönlendiriyor. Sinir sistemiyle alakali gibi sanırım. Norolojiden başla derim
Nöroloji veya beyin sinir cerrahi bölümüne götürün. Psikolojik olduğuna kanaat verirlerse yönlendirir onlar.
Tesekkurler ikisinde goturcem birinden bırı anlar ınsalj cunku ilerleyen yaslarda ışerlemesonden korkuyorum

Yani beyinsel bir sey olabilir nöroloji yada beyin cerrahi de olabillir pek bilmiyorum onlar seni yönlendirir rahat ol ama mutlaka götür doktora .Geçmiş olsun bilerek yapmıyordur kadıncağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…