- 17 Şubat 2015
- 26
- 103
- 38
- Konu Sahibi rosa maria
-
kesinlikle, ama şunu farketmemiz lazım, toplum bireylerden oluşur, şu bilinci bir kişide bile oluştursak devamı gelecektir, yani en azından ben öyle umuyorum.Ah ah..toplum olarak nereye gidiyoruz bilemiyorum ama gerçekten çok acimasızız,sevgisiziz mutsuzuz,çatacak yer arıyoruz..
işte, kesinlikle bundan bahsediyorum, güç vermemiz lazım birbirimize, ağlayarak yazanlar gülümseyip gitsin, kendine acıyarak değil, çok teşekkürler size de hassasiyetinizden dolayı, sizin gibilere ihtiyacımız var.Ben de genelde guldurucu gulumsemesini sağlayacak şeyler yazmaya çalışıyorum yorum yaptığım kişilere
Çünkü genelde bunalmış bitik oluyorlar gülmeye ihtiyaçları olur diye düşünüyorum
Ya da tavsiye niteliğinde yazmaya çalışıyorum
Aşağılamak aaa oooo hahaha demek bencede kötü kendini tatmin eder gibi oluyor.
Yeni üye oldum sayılır insanlara bakıyorum hep konuların başına lütfen kızmayın lütfen aşağılamayın diye başlıyorlar demek ki bayağı alışılageldik olmuş bu durum
Ne gerek var düşmanca yazmaya zaten bir derdim vara yazıyor bir dertte biz ekliyoruz kötü davranarak
Hayır.Bu kadar net konuşabilen arkadaşlar acaba kendi hayatlarında da bu kadar net çizgiler çekebilmişler midir?
teşekkür ederim, şunu unutmayalım, herkes iyi niyetli değil, aramızdan bazıları insanların sorunlarıyla besleniyor. O yüzden her yazılanı değil, mantığımıza uyanları dikkate alalım, siz de takılmayın kan emicilere..O kadar güzel yazmışsınız ki teşekkür ediyorum duygularıma tercüman oldunuz bende bir aydır falan üyeyim buraya.açtığım her konuda bi azarlama,eleştiri,inanmama,aşağılama oldu.iyice üzüldüm ve şimdi diğer konulara bakınca gerçekten bir tek bana değil herkese aynısı yapılıyor.buraya herkes şeffaf bir şekilde duygularını dertlerini açıyor ama bulsalar dövecek hanımlarımız Daha anlayışlı olalım bencede
ya işte kilit cümle ' ne zaman büyük konuşsam, başıma geldi' dediğiniz gibi, hepimiz yaşıyoruz bunu, keşke herkes bunun farkında olsa :) teşekkürler desteğiniz için.Şurda gördüğüm en doğru tespit. Gerçekten yıpranmayan insan yazmaz yardım istemez.
Bazılarıysa hayal ürünü gibi. Asla çekmezmiş, boşarmış, kaynanaya böyle olmalıymış,yok görümceye şöyle ders verilirmiş, herkes ona bayılırmış, özgür kızmış vs vs yardım etmek için değil de yaşayamadıkları hayalleri yaşamak için yazıyorlar sanki. Oysa ki kendi adıma gerçek hayatta paylaşamadığım dertlerimi paylaşmak için üye oldum; içimden geldiği gibi konuşmak, hiçbir ayrıntıyı saklamaya gerek duymadan anlatabilmek için.Eminim büyük yüzde de böyle. İnsanız hata yapabiliriz. Düşene tekme atmayın elinizi uzatın yapıcı olun ne olur birazcık.
Ben ne zaman büyük konuşsam birini ayıplasam başıma geldi. 26 yıllık hayatımda aldığım derslerden biri bu oldu.
Ama sanırım kk üyeleri bu konuda şanslı her konuda ahkam kesiliyor korkmadan.
haklısınız tabii , ama hepsine yetişemeyebiliriz, gözümden kaçanlar olursa diye, en azından şu mesajımı okuyan arkadaşlarım benim görmediğim rahatsız edici mesajlara dönüt yapabilsinler isterim.görüşünüze katılıyorum ama rahatsız olduğunuz yorumlarla karşılaştığınızda doğrudan tepkinizi o konuda ortaya koyarsanız daha etkili olabilir. ben de yeni sayılırım ama gördüğüm kadarıyla haddini aşan yorumlar cezasını buluyor.
her sözünüze katılıyorum, teşekkürlerUzun zamandır takip ediyorum bu siteyi. Benden büyük benden küçük birsürü evli kadın var, dertleri var. Çoğu derdi sıkıntıyı görünce diyorum ki Allah yardımcısı olsun gerçekten. Hiçbirimiz yaşamadan hiçbirşeyi anlayamayız bence. Ben baya pasif bir üyeyim sürekli özellikle forumun bu bir derdim var kısmını okumaya giriyorum insanlar nasıl yaşıyor görmek için. Bir defa konu açmaya kadar yaklaşmıştım ama vazgeçmiştim buraya yazdığınız sebeple. Derdiniz ne kadar küçük de gelse “başkalarına” , sizin için bir dert ve farklı bir görüş açısı görürüm diye yazıyorsunuz ama çoğu zaman bence istediğiniz karşılığı bulamıyorsunuz bu sitede.
Ülkemiz bence özellikle son zamanlarda iyice kötüye gidiyorken yaşadığımız çoğu olaydan dolayı, bence insanların da -bunlara erkekler kadınlar herkes dahil birbirlerine daha saygılı ve hoşgörülü davranması gerekiyor. O kadar güzelse hayatı ya da kendi o kişinin durumuna düşmeyecekse en kötü yazmaz yorum. İnsanları incitmeye bence de hiç gerek yok.
Herkese güzel bir gece diliyorum.
zayıfı, zaafı ve açığı görenler eziyor burada, sanırım haklısınızSaygısız, uygunsuz yorumlar için kib yapabilirsiniz, ben hep yaparım. Yorum bana da yapılsa başkasına da yapılsa, uygunsuz bir şey gördüm mü hemen kib...
Öte yandan, burası pek de dert paylaşılacak bir yer değil artık. Buranın eskilerindenim. Eskiden daha ılımlıydı. Şimdi millet konu sahibi üzerinden sinir stres atıyor. Her yorum böyle değil ama böyle yorum çok, gittikçe de çoğalıyor. Mahalle baskısının bin beteri bu bölümde mevcuttur. :) doğruya doğru. Enteresandır ki, sitenin diğer bölümlerinde bu kadar hadsizlik, linç yok.
haklısınız, eğitim dediğimiz şey imla kurallarını dört dörtlük bilmek değildir, insan olarak, karakter, yaklaşım, iletişim olarak neredesin değer yargılarını ne derece eğitebilmişsin bu önemli. çok teşekkürler desteğiniz için.Evet kesinlikle cok haklısınız. Sonucta sizi üzmeyen ve tiye aldığınız bir durum,bir başkası icin cok üzücü ve can yakıcı bir durum olabilir
Herkesin derdi kendine büyük gelir
Kimisi der ki amaaaan bu da dert mi,ama bir baskasina göre öyle değil işte. Bir de kimin başına ne geleceğini kimse bilemez.Kinamak cok yanlış
Bu sekilde tavır gösteren cok burda,bir de herkesin eğitim seviyesi aynı olmuyor ya da konusma tarzı. Interneti kullanmayı cok iyi bilmiyor olabiliyor
Gidiyorum yazacağına gidiyomm yazmış mesela o bile elestiriliyor bazı hanimlar tarafından
Ya da ne bu cahillik tarzı aşağılamalar
Ayip yani surda alt tarafi destek olacağız birbirimize
Kesinlikle öyle,ama bunun için yerden yere vurulanlar var.haklısınız, eğitim dediğimiz şey imla kurallarını dört dörtlük bilmek değildir, insan olarak, karakter, yaklaşım, iletişim olarak neredesin değer yargılarını ne derece eğitebilmişsin bu önemli. çok teşekkürler desteğiniz için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?