Konu: Aramızdan bazıları! Okuyun bence.

Kesinlikle katılıyorum. Bazı arkadaşlar kendilerini azarlamaya programlamış. Her konu da yorumda azar. Kimse gelin beni fırçalayın diye konu açmıyor halbuki derdine derman arıyor .

Ve açıkçası ben bekar arkadaşların evlilerin konularına özellikle kritik konularda yorum yapmasını istemiyorum. Çünkü cevap hep aynı bosan bu adamımı çekiyorsun tarzında.

Kib nasıl oluyor ben 1 ay önce falan üye oldum pek.bilmiyorum

Kib nasıl oluyor ben 1 ay önce falan üye oldum pek.bilmiyorum
her mesajın altında şikayet et kısmı var, oraya tıklayıp şikayet nedeninizi yazıp gönderiyorsunuz...

k.i.b. (kötü içerik bildirimi) önceden şikayet et yerine kib butonu vardı, çok fazla anlaşılmıyor diye şikayet et olarak değiştirildi diye biliyorum...

Katılıyorum.
İlk üye olduğum zamanlar çok daha güzel ılımlı idi insanlar,şöyle ki o zamanki üyelerin de birçoğu şu an yok. Çok güzel üyelerdi hepsini anmış olayım.

Sert yorum yapılan bazı konulara açıklık getirmek istiyorum;üyenin son 500. Konusu kocasının -alenen onu sevmediğini belli edecek sekilde- saçma sapan tavırları. E biz görüyoruz allah aşkına kaç kurtar diyoruz dinlemiyor e biraz dil sivrilesiyor bu tamamen konu sahibinin sarsılması için,en azından benim için.

Bir de kendi hayatını ve zekasını müthiş görüp en mantıklı en harika en müthiş benim siz nesiniz ki tarzı ile yazan üyeler var. Ben göz ardı etmeye çalışıyorum,düzelmezler çünkü.

Gerçekten hepinizin diline sağlık arkadaşlar bravo ..

Ne kadar güzel bir konuya değinmişsiniz..
Burada sanki herkes dört dörtlük bir hayat yaşıyor, herkesin keyfi yerinde, bir de üstüne ego, ukalalık tavan..
Çok katılıyorum size.
İnsanların sadece "öneri, derdini paylaşıp biraz olsun rahatlamak" mantığını idrak edemeyen o kadar çok ki..
Gerçek hayatta kendini ezik hissedenler burda birilerine laf sokma derdinde..
Ama bir şey söylediğinde de çirkefleşip sana sarıyorlar ..

hep derim; sinanmadiginiz aci üzerine konusmak her zaman kolaydir.

gerci dediginiz gibi bunlar konusmuyor adeta hakaret ediyorlar, bazilari cidden yardim icin okuyup yorum yapsa da bazilari da ego tatmini ve asagilamak icin burda.

Kadın Kocasından şiddet Görüyor ne yapacağım diyor .
Baska bi kadın Boşan seni öldürdün mü bu da soru mu diyor .
Kv si evden kovuyor kocasıyla barışıyor Kv helallik istiyor
E helal et o kocayı affettin ya nasıl olsa sen Kv yi de affedersin diye alaycı yorumlar yapıyorlar .

Ya da mesela kadın kocam ev işlerinde yardım etmiyor diyor bazı kişiler benimki yardım etmese onu bak ne Yaparım , isterse yardım etmesin , benimki benden çok yapar gibi Saçma sapan yorumlar yapıyorlar .

Bence burada gercekten aklı basında ve gerçekçi yorum yapam çok az kişi vsr .
Diper kişiler tamamen ego tatmini , akıllarınca kendi hayatları ile burayı kıyaslama eğiliminde , kendilerini üstün tutmaya çalışan kişiler ha bu arada gercekte mükemmel bir Hayatları olduğuna da hiç inanmıyorum .

Benimki yapsa hemen kendini kapının önünde bulur diyen kadınların .

Üyeler ve konularla ilgili topik açmak yasaktır.

Hanımlar,
üsluplardan şikayet etmek, eleştirmek için konu açmak yerine yorumlatın altındaki "Şikayet Et" butonuna basmalısınız ki yönetim incelesin, gerçekten ortada bir üslup sorunu, hakaret vb varsa işlem yapsın.

Ayrıca şunu da belirteyim, hakaret, küfür vb durumlarda kişi ya da kişileri dava etme hakkınızda mevcut ama bunu bizden ıp adresi isteyerek yapamazsınız çünkü yönetim üyelerin gizliliğini korumak için size ıp, mail, telefon numarası, isim soyad, adres gibi kişisel bilgileri veremez yasalara aykırı, bu gibi bilgileri savcılık talep edebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…