Konu arkadaşım

Yuh artık yaa.. Boyle kızlar, kadınlar bir bitmiyor sürekli türüyorlar. Ayıp be..
Madem çocuğun sevgilisi var geçip karşısına sevgilin var ne diye bana bakıyorsun diye ağzının payını vermek yerine nasıl ayartabilirim diye soruyor utanmadan.

Yine sen ve yine bakismalardan destan yazan bir konu.
Arkadasim filan demissin de, hic sasirmadim. Arkadaslarin da tam senin kafadanmis, o bana bakti, bu beni suzdu diye iyi gelin guvey oluyorsunuzdur kendi kendinize.
Bu "arkadas" meselesine inanip inanmamakta kararsiz kaldim. Ama her neyse, o yapmaya calistigin(iz) sey olur birsey degil. Bence isinize gucunuze bakin, bakismalardan da bu kadar medet ummayin.

Sevgiliniz varmı bilmiyorum ama onunda kafasını karıştırmaya çalışan birilerinin olmasını umuyorum buradan bakınca geleceğin potansiyel yuva yıkanı gibi görünüyorsunuz

nereye gidiyor bu genclik. nereye...
başka erkek kişisi bulsun kendine bakışıcak. ama sevgilisi olmayan

elif bu bakışların yanlış anlaşıldığını en iyi sen biliyorsun değil mi,daha önceki konularında ki gibi
üstelik ne kadar çirkin bir tabir,sevgilisi olan birinin aklını karıştırmak

amacı ayartmak değil arkadaşımın oğlanında ilgisi olduğunu düşünüyor ve öyle birşey varsa nasıl anlayabileceğini merak ediyor

evet
Hiç kusura bakma resmen oğlanı nasıl ayartırım derdinde nitekim sitedeki pek çok arkadaşla hemfikiriz, bu kadar saf olmayın siz de , bugün öteki kıza yarın sizin başınıza, ben sadece uyarıyorum

facebooktan faln konuşuyorlarmış zaten oğlanla ders hakkında falan öyle dedi mesajlarını görmedim ben ama bugün ikisinide izledim erkek olan gerçekten süzerek bakıyor arkadaşa

elif bu bakışların yanlış anlaşıldığını en iyi sen biliyorsun değil mi,daha önceki konularında ki gibi
üstelik ne kadar çirkin bir tabir,sevgilisi olan birinin aklını karıştırmak

biliyorum ama anlatamadım ben ona kendi bilir

erkek bu durmaz kaşı gözü...
gelip kıza açılmadan bişey yapılamaz..
üstelik sevgilisi varmış fln..

Arkadaşın gitsin egosunu başka yerde tatmin etsin. Sevgilisi olan erkeğin bakması hoş bir şey değil aksine küçültücüdür. Hoşlandığı için değil eğlenmek için birlikte olabilirler ancak.

erkek bakmıyordur kız kendi kendine gelin güvey oluyordur yorumlarına şaşırdım.

keşke gerçekten her sevgilisi olan erkek diğer kızlara bakmıyor olsa.

parmağında yüzük olduğu halde asılan erkekler biliyorum. kız masum değil ama asıl suçlu erkek. sevgilisi olan erkek sonuçta.

sevgilisi olduğu halde başka kızlara bakan erkekten hayır gelmez zaten. arkadaşın vazgeçsin.

sevgilisi olan biri..
velevki sevgilisini senin arkadaşınla aldatmak istiyo..
arkadaşının kafası karışıyo..
niye karışıyoki..yok gibi davransın..
bunu düşünüp buraya konu açmak bile art niyetli bi durum bence..
başı bağlı erkekler ilgi gösterse bile uzak durulmalı..
kimsenin ahını almaya gerek yok..

bende söyledim ama kız aşık olmuş oğlana tip te yok oğlanda
aşık olmuş olabilir
sevgilisi olan adamı nasıl tavlayacağını mı soruyorsunuz
bide kadınlar kulübünde.. iyi misiniz siz?

arkadaşına söyle tavlasa da o erkekten ona hayır gelmez
basit insan olmaktan sıyrılıp yoluna baksın bi zahmet!!!

Cocugun sevgilisi varsa arkadaşının aklı niye karışıyor? Bence cocuk arkadaşının dikkatini çekmiş, oglanda bunu farkedip tepkisiz kalmamış. Erkekler böyledir , al birini vur ötekine... Bugün o kıza yarın arkadaşına Tüm yorumlara rağmen o cocukla birlikte olursa , bu sefer pc başında oturup "arkadaşım aldatiliyor" diye konu acarsiniz.

senin konularindaki 'soyle bakti, ceyrek kere bakti, bsy der gibi bakti, bakti bakti bakti..' ifadeleri oyle sinir bozucu geliyo ki artik.. bi de simdi senin isine gelmeyen yorumlara cevap vermeme ve konu acip kacma huyun da var
kiz cocuga BAKİP BAKİP durduysa cocuk da ondan bakiyodur belki..
hem mesele su, diyelim ki cocuk gercekten bakiyor, anlam aramak yerine, sevgilisi oldugu halde baktigi icin, arkadasinin o yokmus gibi davranmasi gerekir artik..
ayrica lutfen konu 'sevgilisi var ama kizi hic sevmiyomus, gonlu arkadasimda' ya donmesin..
gerci ne desek baska bsy soyleyeceksin de..

aklini daha fazla nasil karistirabilecegini merak mi ediyor?? siz delisiniz ya, gercekten bak, kibar olmaya calisiyorum yine de.. bu ne basitliktir ya, ne zannediyo o arkadasin kendisini? hani 'bak sevgilisi olmasina ragmen bana BAKİYO, elde ettim..' diyerek ezik egosunu mu tatmin edecek?
sunu da ekleyim, eminim ki arkadasin cocuga yiyecek gibi baktigindan cocugun dikkatini cekmistir, sadece baktigi icin bakiliyodur.. anlam aramasin ezik ezik..

Çok kızıyorum böyle kişilere yaaa madem sevgilisi var uzak duracaksın o kadar.
Sevgilisi olduğunu bildiği halde kendi gururundan taviz vererek ikinci bir şahıs olmak istiyorsa kolay gelsin.

Sevgilisi olan bir erkegin bana bakmasi bile beni rahatsiz eder hatta midemi bulandirir bu kadar mi karaktersiz olur bir erkek hoslanip hoslanmadigini merak etmek yerine ondan nasil uzaklasirirz diye sorun bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…