- 27 Şubat 2013
- 6.230
- 15.024
- 498
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Hiç kusura bakma resmen oğlanı nasıl ayartırım derdinde nitekim sitedeki pek çok arkadaşla hemfikiriz, bu kadar saf olmayın siz de , bugün öteki kıza yarın sizin başınıza, ben sadece uyarıyorumamacı ayartmak değil arkadaşımın oğlanında ilgisi olduğunu düşünüyor ve öyle birşey varsa nasıl anlayabileceğini merak ediyor
evet
Oğlanbakiyorsa eğer is bitmiş zaten. Nasıl olsa arkadaşın da aşık olmuş bir şekilde tanışırlar, konuşurlar. Hiç bakmiyorsa arkadaşın tek taraflı ilgi duyuyorsa, biraz zor. Bu durumda arkadaşlık kurma yoluna gidebilir ilk etapta, sınıf arkadaşı zaten, pek de zor olmasa gerek. Devami faceden ekleme, mesajlasma, numara alma, sevgilisi de pek açık göz değilse elde eder gibime geliyor. Insallah da başarır. Bunları neden yazdım diye sorarsan eğer, arkadaş sevgilisini aldatip, başka bir kızla birlikte olabilecek karakterdeyse eğer kız en başından anlasın diye. O karaktersizlerden yıllar sonra ayrılması daha acı. Sizin kız arkadaşınızı elestiremicem, belki kizicak kızlar bana " asıl aklını karıştıran o, neden oğlan suçlu " tarzında ama sevdiyse gönül ferman dinlemez. Yani hersey oğlanın karakterine kalmış.
elif bu bakışların yanlış anlaşıldığını en iyi sen biliyorsun değil mi,daha önceki konularında ki gibi
üstelik ne kadar çirkin bir tabir,sevgilisi olan birinin aklını karıştırmak
kızlar yanımda şuan arkadaşım var onun evinde net kesik aynı Dns üzerinden 2. hesap açılamıyor sorun olmasın diye benim hesabımdan sormak istedik soruyu.
Kız sınıf arkadaşım hatta çok yakın 3 senelik arkadaşım mevzusu geçecek oğlan da sınıf arkadaşım ama muhabbetimizin olmadığı biri. ve sevgilisi var. aynı okuldan değilmişiz kızla.
Kız olan arkadaşım sınav dönemi sınav olurken bu oğlanın bir kaç kere kendisine baktığını yakalamış. ama öyle bir anlık bakış değil süzme ve uzun uzun şekilde bakışmış. her sınav zamanı da oğlan sınavı yaparken dönüp kıza bakıyormuş. Kopya mevzusu olamaz diye düşündüm ben oğlan kızdan çalışkan . Daha sonra dersler başlayınca da sık sık kız olan arkadaşım oğlanla göz göze gelmeye başlamış ama sadece şu ana kadar olan muhabbetleri bu sabah kızın arkası dönükken oğlanın günaydın diye seslenmesinden ibaretmiş. ve gün içinde kızı süzüp durmuş oğlan. (ben hastaydım pek ikisine dikkat etmedim öksürmekten ) şimdi kız oğlanın aklını karıştırdığını düşünüyor ama daha fazla nasıl karıştırabileceğini merak ediyor. benimde aklıma buraya sormak geldi.
aşık olmuş olabilirbende söyledim ama kız aşık olmuş oğlana tip te yok oğlanda
aklini daha fazla nasil karistirabilecegini merak mi ediyor?? siz delisiniz ya, gercekten bak, kibar olmaya calisiyorum yine de.. bu ne basitliktir ya, ne zannediyo o arkadasin kendisini? hani 'bak sevgilisi olmasina ragmen bana BAKİYO, elde ettim..' diyerek ezik egosunu mu tatmin edecek?kızlar yanımda şuan arkadaşım var onun evinde net kesik aynı Dns üzerinden 2. hesap açılamıyor sorun olmasın diye benim hesabımdan sormak istedik soruyu.
Kız sınıf arkadaşım hatta çok yakın 3 senelik arkadaşım mevzusu geçecek oğlan da sınıf arkadaşım ama muhabbetimizin olmadığı biri. ve sevgilisi var. aynı okuldan değilmişiz kızla.
Kız olan arkadaşım sınav dönemi sınav olurken bu oğlanın bir kaç kere kendisine baktığını yakalamış. ama öyle bir anlık bakış değil süzme ve uzun uzun şekilde bakışmış. her sınav zamanı da oğlan sınavı yaparken dönüp kıza bakıyormuş. Kopya mevzusu olamaz diye düşündüm ben oğlan kızdan çalışkan . Daha sonra dersler başlayınca da sık sık kız olan arkadaşım oğlanla göz göze gelmeye başlamış ama sadece şu ana kadar olan muhabbetleri bu sabah kızın arkası dönükken oğlanın günaydın diye seslenmesinden ibaretmiş. ve gün içinde kızı süzüp durmuş oğlan. (ben hastaydım pek ikisine dikkat etmedim öksürmekten ) şimdi kız oğlanın aklını karıştırdığını düşünüyor ama daha fazla nasıl karıştırabileceğini merak ediyor. benimde aklıma buraya sormak geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?