- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Tip önemli değilde, çocuğun sevgilisi varmış, hoş bir durum değil. Her hoşlandığımız bizim olacak diye bir kural yok, ilgi duymuş olabilir bu durum yasakta değil, ayıpta ama ayartmaya çalışmak hem etik değil hemde dönüp dolaşır seni bulur.bende söyledim ama kız aşık olmuş oğlana tip te yok oğlanda
beddua etmeyin isterseniz arkadaşım dostum sonuçtaHiç kimse yaşattığını yaşamadan ölmez
Umarim arkadaşınızın sevgilisinin aklını karıştırmaya çalışan karaktersiz kadınlar çikar karşısına
haklısın canım ama anlatamadım kıza bir türlüTip önemli değilde, çocuğun sevgilisi varmış, hoş bir durum değil. Her hoşlandığımız bizim olacak diye bir kural yok, ilgi duymuş olabilir bu durum yasakta değil, ayıpta ama ayartmaya çalışmak hem etik değil hemde dönüp dolaşır seni bulur.
Nesnel birşeyden örnek vereyim, Okyanus kenarında villada yaşamak istiyorum ama yaşayamam bak seviyorum istiyorum ama benim olmayacağını biliyorum.
Beddua mi neden ki kötü birşey mi bubeddua etmeyin isterseniz arkadaşım dostum sonuçta
bende öyle olabilir dedim sana öyle gelmiştir belki dedim ama 1 değil 2 değil göz göze geliyoruz hep dedi
kz ilk defa aşık olmuş birineArkadaşın sağlam ayakkabıya benzemiyor ha diyelim çocuk gerçekten bakıyor oda beş para etmezin tekidir
kz ilk defa aşık olmuş birine
kz ilk defa aşık olmuş birine
Oda sevgilisi olan birine mi denk gelmiş
Uçuk olcak ama evli olsaydı aynı devam mı edecek arkadaşın ?
Sevgilisi var uzak dur demen lazım ama gelmiş nasıl aklını çeler vs konu açıp destek oluyorsun
Oda sevgilisi olan birine mi denk gelmiş
Uçuk olcak ama evli olsaydı aynı devam mı edecek arkadaşın ?
Sevgilisi var uzak dur demen lazım ama gelmiş nasıl aklını çeler vs konu açıp destek oluyorsun
ben uyarımı yaptım gerisi ona kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?