- 31 Ekim 2016
- 5.053
- 22.469
- 268
- Konu Sahibi Lovedreams
Sevgili kk üyeleri ve hemcinslerim bu konuya başlık bulamadım dün tv de abd vatandaşı askerlerin evlerine döndüğünde bebeklerinin çocuk ve ailelerinin çok mutlu olduğunu gördüm bu nasıl bir tezattir bu nasıl bir mantıktır bu askerler nerden geliyor ırak Suriye kısaca orta doğudan hiç düşündünüz mü orada yaşanan drami acıyı katliam ı bebekleri öldürdükten sonra evlerine dönüp kendi bebeklerini sarılıyorlar iki yüzlülük şeytanlık değil mi bu benim artık vicdanım parçalanıyor kendi çocukları refah içinde yaşasın diye masum mazlum insanları öldürüyorlar benim derdim bu para güç merakı ne zaman bitecek ne zaman duracak bu akan kan ne zaman dinecek mazlumun masumun bebeklerin göz yaşı ben her gece yastığıma koyunca başımı ağlıyorum çünkü bebekler kadınlar ölüyor dünya susuyor ve izliyor bu da benim derdim çok üzgünüm çok 

Arkadaşlar abd dediğim sadece örnektir ben tv de izledim ve bu konuyu açtım lütfen hemen yargılamayın bu vahşet dünyanın her yerinde var maalesef ben sadece dünyada artık kadınlar çocuklar bebekler ölmesin istiyorum herkez refah içinde yaşasın herkez mutlu olsun isterdim ama herkez aynı düşünmüyor maalesef eğer orada bir Türk askeri ve ya İspanyol veya Kazakistan vsen askeri dahi olsa yüzlerce bebeği ve çocuğu katledip sonra evine hiç birşey yokmuş gibi gelmesi çok tuhaf zira orda ölen de bebektı sarildigi da bebek

Arkadaşlar abd dediğim sadece örnektir ben tv de izledim ve bu konuyu açtım lütfen hemen yargılamayın bu vahşet dünyanın her yerinde var maalesef ben sadece dünyada artık kadınlar çocuklar bebekler ölmesin istiyorum herkez refah içinde yaşasın herkez mutlu olsun isterdim ama herkez aynı düşünmüyor maalesef eğer orada bir Türk askeri ve ya İspanyol veya Kazakistan vsen askeri dahi olsa yüzlerce bebeği ve çocuğu katledip sonra evine hiç birşey yokmuş gibi gelmesi çok tuhaf zira orda ölen de bebektı sarildigi da bebek
Son düzenleme: