• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konu başlığı bulamadim:(

Yaptım arkadaşlar şu an dünya gündeminde olanlar belli birde şöyle söyleyeyim abd de Fransa'da Afrika'daki her ülkede yaşanıyor bu katliamlar sadece abd den örnek verdim ama dünya genelinde yaşanan katliamdan bahsetmek istedim detaylı yazmadım haklısınız bu yüzden bişey diyemiyorum
detaylı yazmak zorunda değilsin bence
herkes ne demek istediğini gayet anlıyor
ama işi siyasete çekmek isteyen o yönü işine gelen varsa
buna da böyle ezdirme kendini
neyse ben çıkcam ceza almak istemiyorum
ama ezdirme kendini
suriyeli diye üzülmeyecek değiliz acı içinde olanlara
yarın savaş bize gelince(Allah korusun) aynı duygu ve düşünce de olur mu bilmiyorum tabi aksini düşünenler

Duygularımı yazdınız gerçekten teşekkür ederim ben siyaset yapmıyorum lütfen çekmeyin konuyu sadece masumun göz yaşı akıyor içimi yakıyor bunu anlatmak istedim
detaylı yazmak zorunda değilsin bence
herkes ne demek istediğini gayet anlıyor
ama işi siyasete çekmek isteyen o yönü işine gelen varsa
buna da böyle ezdirme kendini
neyse ben çıkcam ceza almak istemiyorum
ama ezdirme kendini
suriyeli diye üzülmeyecek değiliz acı içinde olanlara
yarın savaş bize gelince(Allah korusun) aynı duygu ve düşünce de olur mu bilmiyorum tabi aksini düşünenler[/

Biliyorum ama ne yapayım gerçekten üzülüyorum benim amacım siyaset değil anlamada siyasetten sadece dünyada yaşanan acıyı herkez duyacak mi diye konu açtım belki elimizden birşey gelmez ama dua bile edebilirdikendimik

bence bu başlığı dua bölümüne açabilirdin, amacına daha uygun olurdu

Seni cok iyi anliyorum.
Bu yuzden insanlardan nefret ediyorum.

Gecenlerde rusyada bir bebegi annesi kutunun icine koymus apartman bosluguna koymus. Bebegin ustunde hicbir sey yok. Kedi gelmis bebegin ustune yatmis da o dondurucu soguktan korumus bebegi.
Yani bu demek oluyor ki hayvanlar insanlardan daha insan. Muthis varliklar.

İnsanoglu her zaman kendi cikarlari icin birilerini oldurmustur. Bunu asla unutma.
Bu sadece silahla bicakla bombayla degil.
Kendisine 1 ekmek yetecekken 2 ekmek alip fakiri fukarayi dusunmeyip kendi midesini yasatip fakirlerin midesini oldurerek de yapilan bir katliamdir.
Yani dunyada o kadar cok vahset var ki hangisine yansak diyorum. Bazen toptan kahrolalim da cezamiz neyse cekelim diyorum.

Seni cok iyi anliyorum.
Bu yuzden insanlardan nefret ediyorum.

Gecenlerde rusyada bir bebegi annesi kutunun icine koymus apartman bosluguna koymus. Bebegin ustunde hicbir sey yok. Kedi gelmis bebegin ustune yatmis da o dondurucu soguktan korumus bebegi.
Yani bu demek oluyor ki hayvanlar insanlardan daha insan. Muthis varliklar.

İnsanoglu her zaman kendi cikarlari icin birilerini oldurmustur. Bunu asla unutma.
Bu sadece silahla bicakla bombayla degil.
Kendisine 1 ekmek yetecekken 2 ekmek alip fakiri fukarayi dusunmeyip kendi midesini yasatip fakirlerin midesini oldurerek de yapilan bir katliamdir.
Yani dunyada o kadar cok vahset var ki hangisine yansak diyorum. Bazen toptan kahrolalim da cezamiz neyse cekelim diyorum.
İnanın bu sadece insan degil hayvan katliamı da var tabi misal Çin de köpek katliamı bir tane ülkede balinalar katlediliyor daha bir sürü örnek diyorum insan sadece kendi ırkını değil dünyada yaşayan nefes alan herşeyi katlediyo ya kendi ülkesi refah olsun gelişsin diye toprak altında madenleri olan petrolü altını olan her ülkeye orada yaşayan masuma saldırıp katlediyorlar fakirlestirip yaşam standartlarını düşürüyorlar yazik degil mi onca insana masuma

Merhaba,

hepimiz için için bazı şeylere üzülüyor, bazı şeylere isyan ediyor ve kızıyoruz, bu tip konuları kapatıyoruz diye sakın bizleri taş kalpli sanmayın lakin böyle konuların ucu ya dine ya siyasete varıyor ve her ikisi de sitede yasak çünkü tartışmalar çıkıyor, siyasilere, devlet erkanına hakaretler oluyor, kaldı ki bir şekilde olaylar ırkçılığa da varıyor yani sadece kurallar değil yasalarda bilmeden çiğneniyor yorum yapılırken.
Amaç dua etmekse konuyu derinlemesine tartışmadan sadece falanca kardeşlerimize dua edelim denerek Dua bölümüne konu açılabilirdi: http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/dualarimiz-sizinle.1200/

Back
X