Konu başlığı bulamıyorum şu an ...

seda_ufuk

Evli mutlu çocuksuz !
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2017
1.050
791
73
Herkese iyi geceler .. Uzun zamandır yazamıyorum .. Herşeyi olduğu gibi anlatmak istiyorum baştan ve net ... 3.5 yıllık evliyim eşimi seviyorum çocuğumuz yok .. Eşim işte olduğu zamanlar ben çok sıkılıyorum .. Herhangi maddi sıkıntımız yok maaşı iyi .. Ama ben o yokken yalnız olduğum için ise girdim .. Bı AVM de özel güvenlik olarak çalışıyorum .. 8 saat çalışıyorum ve eşim de 8 saat çalışıyor .. Bazen denk gelmiyiruz ve 5 6 saat gorusemiyiruz .. Ben zaten çalışmak konusunda kararsızım .. Çalıştığım için mutlu değilim ama çalışmayıp evde durursam daha mutsuz oluyorum .. En azından şimdi amacıma ulaştım ve sıkılmıyorum .. Vaktim de yok zaten sıkılmaya .. Bugun eşim ilk defa calismamdan memnun olmadığını dile getirdi .. Sonra da uyudu .. Bense yarın ise gidecek olmama rağmen kafaya taktım bunu .. Çünkü ben geri zekalıyim ... Ben bu adamı mutlu edemiyor muyum diyorum şimdi .. Beraber kahvaltı yapmayı kapıyı senin açmanı özledim diyor sanki Bidaha olmayacak gibi ... Bilmiyorum .. Siz olsanız ne yapardınız ??

Alisamamis demek ki yeni duzene.. Uykulari kaciracak bi sorun oldugunu dusunmuyorum, cunku esinle sorunlu bi iliskiniz olmadigini dusunuyorum (burdan gordugum kadari ile)..
Yat uyu, yarin genis bi vakitte konusursunuz inşaAllah detayli.. Orta yol bulunur..

Dedim ya ben böyleyim işte .. Deli gibi uykum var ama kafaya taktım bı kere uyuyamıyorum

Dedim ya ben böyleyim işte .. Deli gibi uykum var ama kafaya taktım bı kere uyuyamıyorum
Biz en fazla dert etmemeni söyleyebiliriz.. Esinin ne dusundugunu bilemeyiz su an.. Etraflica konusmadan sen de anlayamazsin..
Misal o eve giriyor sen iş için cikiyorsan evlilikte sıkıntı yapar tabii bu durum.. Ortak aktiviteleriniz azaldiysa keza öyle.. Ihtiyacin yoksa esinle gorusmene engel olan bi iste calismani onermem.. Zor evet ama baska is baksan? Kurslara filan giderek gidersen sıkılma hissini?

Son düzenleme:
Çalışmaya devam!
O çalışırken siz çok sıkıldım, seni özledim işi bırak demiyordunuz ama doğal olarak sadece eve bir maaş giriyor.
Bunu sizden isteme hakkı yok!
Kendinizi güvence altına almanız için çalışmalısınız bu hayatın ne getireceği belli olmaz her şeye hazırlıklı olmak gerek.
Çalıştıkça kendinize de güveneceksiniz böyle kocanız geldi mi, gitti mi, sıkıldınız mı düşünmeyeceksiniz bile.
Biraz birey olmalısınız.

Sizin kendi fikriniz önemli olan burda öncelikle benim eşimin maaşı sadece geçinmemize yetecek kadar birikim yapamıyoruz. Evde sıkıldığım için iş bakıyorum düzensiz saatler olunca istemiyor haklı olarak çalışma evde dur diyor. Bende eşimle uyumlu saatler olmadıkça çalışmayı düşünmüyorum.
Evlilikte iletişim beraber paylaşım çok önemli imkanınız varsa belki eşinizle uyumlu saatleri olan bir iş bakabilirsiniz.

Ben evlilik hayatım boyunca hamilelikler dışında hep çalıştım şimdi yıllık izindeyim eşim “evde olman ne güzel “deyip duruyor yıllarca çalışmış olmama rağmen evde olmama 3günde alışıverdi tabi çalıştığım zaman ki yardım istemiyorum herşey eline geliyor ama ya geçim derdi bende bilirim evde oturmasını ama hem çok sıkılıyorum hem de Canımın istediğini kimseye sormadan alıyorum işe devam edin zamanla alışacak düzen oturacak

Aynen bizim de öyle .. İstanbul da yaşıyoruz evet rahat geçiniyoruz ama birikim yapamıyoruz .. Çalışma saatleri uygun zaten .. Sadece bu hafta öyle oldu oda kendi işi ile alakali bı sorun var o yüzden .. Tabiki çalışmadığım zamanlar gibi olmuyor olmaz da ama yinede o kadar uzun aralar yok .. Uyumadan söyledikleri beni çok üzdü .. Bu işe gireli daha 25 gün olmuş bana seninle kahvaltı yapmayı özledim film izlemeyi özledim diyor .. Sanki aradan yıllar geçmiş gibi .. Sanki bı daha bunları hiç yapamicakmis gibi .. Halbuki çalismadigim zamanlarda işten gelir sarılırım yemek yeriz o başka biseyle ilgilenir ben başka biseyle .. Aynısını ona da söyledim olsun senin evde varlığın yeterdi bana diyor

Sen çalışmayıp mutsuz olduğun zamanlar o mutlu oluyo muydu da böyle diyor? Sen mutluysan ona da yansır enerjin. Bence hiiiç sallama ona da vakit ayır işten gelince..

Sen çalışmayıp mutsuz olduğun zamanlar o mutlu oluyo muydu da böyle diyor? Sen mutluysan ona da yansır enerjin. Bence hiiiç sallama ona da vakit ayır işten gelince..
Hiç de takmiyordu valla alışmıştı çünkü hep bugün çok sıkıldım dememe .. Bu erkekler çok bencil bence

Çalışın maddiyat çok iyiyse çalışmayın eşiniz işte olunca gezin alışveriş falab vakit girecek şey bulynyr

Bence hem o hem siz bu durumu yadırgamışsınız. Evde çok fazla boş zamanınız olduğu için canınız sıkılıyor fakat şuanki düzeniniz hem sizin hemde eşinizin canını daha çok sıkar hale gelmiş. Yerinizde olsam işi bırakırdım, eski düzene geri dönüş yapardım. Maddi durumunuzun iyi olduğunu belirtmişsiniz, ne hoşunuza gidiyor bilmiyorum ama kurslara(resim, müzik, vb.) , spora, yüzmeye yazılabilirsiniz. Arkadaşlarınız varsa eğer onlarla dışarıda vakit geçirin gezin tozun boş zamanınızda. Yada bu dediğim yerlerdende yeni arkadaşlar edinip onlarlada aktiviteler gerçekleştirebilirsiniz belki size zor gibi gözükebilir ama inanın çok kolay ve bence hem yeni insanlar tanımak yeni şeylerle ilgilenmek ve eğlenmek sizi mutlu eder keyifli bir insan yapar. bu şenliğinizi evinizede götürürsünüz her şey birden düzelmiş olur böylece

yarim gün cözüm ola bilir

Ne kadar bencil bir esiniz var.Bir de bunu duygusallik kalibi altinda alttan alttan soyluyor ki vicdan yapasiniz.Bel ki de kompleks bile yapmis olabilir calismanizi.

Çalışmazsan ilerde pişman olursun ! İşi bırakma sakın ..senin işle de alakalı bir durum değilmiş bu hafta ki durum ...

guvenlikciler cok ayakta durmuyo mu? Saatleri daha uygun birsey bul bence. Heleki simdi cocuk yokken evliligin tadini cikarin.

Esine neden bu kadar tepki verilmis. Adam calismana bisey demiyo bence gorusemedigi icin ozluyo olabilir

Sen çalışma bana muhtaç kal diyor. Çalışırsanız ayaklarınızın üstünde durursunuz çünkü.
Bırakın o beraber kahvaltı yapma, kapısı sizin açma olaylarını. Duygu sömürüsü.
Çalışın. Bakın burada onlarca örnek var. Sırf çalışmadığı ve mesleği olmadığı için koca kahrı çekenler var. Kendinizi bu duruma düşürmeyin.

Ben olsam işten ayrılır, kurslara giderdim.
Mesela pastacılık kursuna hep bi isteğim olmuştur. Veya dil kursuna giderdim.
En azından bir dil öğrendiğim zaman - çalışmayı düşünürsem - firmaların dış ticaret departmanında çalışırdım.
Güvenlik işi hem yorucu hem sıkıcı. İhtiyacın yoksa, mutlu değilsen ve eşinde istemiyorsa çalışma bence.

İyi de saat sıkıntısı senden değil onun işinden kaynaklı

Sen hangi işe girersen gir polis mesaisi ile uymaz ki

Çalış polis ol mesaide görüşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…