Dedim ya ben böyleyim işte .. Deli gibi uykum var ama kafaya taktım bı kere uyuyamıyorumAlisamamis demek ki yeni duzene.. Uykulari kaciracak bi sorun oldugunu dusunmuyorum, cunku esinle sorunlu bi iliskiniz olmadigini dusunuyorum (burdan gordugum kadari ile)..
Yat uyu, yarin genis bi vakitte konusursunuz inşaAllah detayli.. Orta yol bulunur..
Biz en fazla dert etmemeni söyleyebiliriz.. Esinin ne dusundugunu bilemeyiz su an.. Etraflica konusmadan sen de anlayamazsin..Dedim ya ben böyleyim işte .. Deli gibi uykum var ama kafaya taktım bı kere uyuyamıyorum
Aynen bizim de öyle .. İstanbul da yaşıyoruz evet rahat geçiniyoruz ama birikim yapamıyoruz .. Çalışma saatleri uygun zaten .. Sadece bu hafta öyle oldu oda kendi işi ile alakali bı sorun var o yüzden .. Tabiki çalışmadığım zamanlar gibi olmuyor olmaz da ama yinede o kadar uzun aralar yok .. Uyumadan söyledikleri beni çok üzdü .. Bu işe gireli daha 25 gün olmuş bana seninle kahvaltı yapmayı özledim film izlemeyi özledim diyor .. Sanki aradan yıllar geçmiş gibi .. Sanki bı daha bunları hiç yapamicakmis gibi .. Halbuki çalismadigim zamanlarda işten gelir sarılırım yemek yeriz o başka biseyle ilgilenir ben başka biseyle .. Aynısını ona da söyledim olsun senin evde varlığın yeterdi bana diyorSizin kendi fikriniz önemli olan burda öncelikle benim eşimin maaşı sadece geçinmemize yetecek kadar birikim yapamıyoruz. Evde sıkıldığım için iş bakıyorum düzensiz saatler olunca istemiyor haklı olarak çalışma evde dur diyor. Bende eşimle uyumlu saatler olmadıkça çalışmayı düşünmüyorum.
Evlilikte iletişim beraber paylaşım çok önemli imkanınız varsa belki eşinizle uyumlu saatleri olan bir iş bakabilirsiniz.
Hiç de takmiyordu valla alışmıştı çünkü hep bugün çok sıkıldım dememe .. Bu erkekler çok bencil benceSen çalışmayıp mutsuz olduğun zamanlar o mutlu oluyo muydu da böyle diyor? Sen mutluysan ona da yansır enerjin. Bence hiiiç sallama ona da vakit ayır işten gelince..
Kendi mutluluğun daha önemli sırf ona kapıyı açmak için evde oturup buhranlara girmen gereksizHiç de takmiyordu valla alışmıştı çünkü hep bugün çok sıkıldım dememe .. Bu erkekler çok bencil bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?