Hiç de takmiyordu valla alışmıştı çünkü hep bugün çok sıkıldım dememe .. Bu erkekler çok bencil bence
Bu kapıyı açma olayı bana çok saçma, çok anlamsız geliyor ya. İşi bırakmak için bunu sebep göstermek daha da saçma. Ayrıca kimse işe uça uça gitmiyor. Ben de işe çook bayılarak gitmiyorum, giden varsa el kaldırsın. Erkek için işi bırakmak nasıl bir seçenek değilse, kadın için de değil. Ben kendimi, eşimden farklı görmüyorum bu konuda. Bana "sabahları kahvaltı edemiyoruz, kapıyı sen açsan ne güzel olur." filan dese, aynen ona iade ederim. O evde otursun, işleri yapıp, kapıyı bana açsın. Ben de evi geçindiririm çok rahat.
eşimi kale almam kendim için çalışmaya devam ederim.Herkese iyi geceler .. Uzun zamandır yazamıyorum .. Herşeyi olduğu gibi anlatmak istiyorum baştan ve net ... 3.5 yıllık evliyim eşimi seviyorum çocuğumuz yok .. Eşim işte olduğu zamanlar ben çok sıkılıyorum .. Herhangi maddi sıkıntımız yok maaşı iyi .. Ama ben o yokken yalnız olduğum için ise girdim .. Bı AVM de özel güvenlik olarak çalışıyorum .. 8 saat çalışıyorum ve eşim de 8 saat çalışıyor .. Bazen denk gelmiyiruz ve 5 6 saat gorusemiyiruz .. Ben zaten çalışmak konusunda kararsızım .. Çalıştığım için mutlu değilim ama çalışmayıp evde durursam daha mutsuz oluyorum .. En azından şimdi amacıma ulaştım ve sıkılmıyorum .. Vaktim de yok zaten sıkılmaya .. Bugun eşim ilk defa calismamdan memnun olmadığını dile getirdi .. Sonra da uyudu .. Bense yarın ise gidecek olmama rağmen kafaya taktım bunu .. Çünkü ben geri zekalıyim ... Ben bu adamı mutlu edemiyor muyum diyorum şimdi .. Beraber kahvaltı yapmayı kapıyı senin açmanı özledim diyor sanki Bidaha olmayacak gibi ... Bilmiyorum .. Siz olsanız ne yapardınız ??
Bence kendinize hakaret edicek üzülücek bir durum yok . Bende evlendiğimde çalışıyordum bir yıl sonra iki aylık bir ara verdim sonra yeni bir işe başladım. İlk iş günümde eşim sen giderken çok duygulandım dedi. Hiç üzülmedim aksine mutlu oldum benden ayrılmak istemiyor diye. Bence sizde mutlu olmalısınız eşiniz özlediğini söylüyor sizi eksik gördüğünü değil.Herkese iyi geceler .. Uzun zamandır yazamıyorum .. Herşeyi olduğu gibi anlatmak istiyorum baştan ve net ... 3.5 yıllık evliyim eşimi seviyorum çocuğumuz yok .. Eşim işte olduğu zamanlar ben çok sıkılıyorum .. Herhangi maddi sıkıntımız yok maaşı iyi .. Ama ben o yokken yalnız olduğum için ise girdim .. Bı AVM de özel güvenlik olarak çalışıyorum .. 8 saat çalışıyorum ve eşim de 8 saat çalışıyor .. Bazen denk gelmiyiruz ve 5 6 saat gorusemiyiruz .. Ben zaten çalışmak konusunda kararsızım .. Çalıştığım için mutlu değilim ama çalışmayıp evde durursam daha mutsuz oluyorum .. En azından şimdi amacıma ulaştım ve sıkılmıyorum .. Vaktim de yok zaten sıkılmaya .. Bugun eşim ilk defa calismamdan memnun olmadığını dile getirdi .. Sonra da uyudu .. Bense yarın ise gidecek olmama rağmen kafaya taktım bunu .. Çünkü ben geri zekalıyim ... Ben bu adamı mutlu edemiyor muyum diyorum şimdi .. Beraber kahvaltı yapmayı kapıyı senin açmanı özledim diyor sanki Bidaha olmayacak gibi ... Bilmiyorum .. Siz olsanız ne yapardınız ??
Herkese iyi geceler .. Uzun zamandır yazamıyorum .. Herşeyi olduğu gibi anlatmak istiyorum baştan ve net ... 3.5 yıllık evliyim eşimi seviyorum çocuğumuz yok .. Eşim işte olduğu zamanlar ben çok sıkılıyorum .. Herhangi maddi sıkıntımız yok maaşı iyi .. Ama ben o yokken yalnız olduğum için ise girdim .. Bı AVM de özel güvenlik olarak çalışıyorum .. 8 saat çalışıyorum ve eşim de 8 saat çalışıyor .. Bazen denk gelmiyiruz ve 5 6 saat gorusemiyiruz .. Ben zaten çalışmak konusunda kararsızım .. Çalıştığım için mutlu değilim ama çalışmayıp evde durursam daha mutsuz oluyorum .. En azından şimdi amacıma ulaştım ve sıkılmıyorum .. Vaktim de yok zaten sıkılmaya .. Bugun eşim ilk defa calismamdan memnun olmadığını dile getirdi .. Sonra da uyudu .. Bense yarın ise gidecek olmama rağmen kafaya taktım bunu .. Çünkü ben geri zekalıyim ... Ben bu adamı mutlu edemiyor muyum diyorum şimdi .. Beraber kahvaltı yapmayı kapıyı senin açmanı özledim diyor sanki Bidaha olmayacak gibi ... Bilmiyorum .. Siz olsanız ne yapardınız ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?