- 18 Nisan 2017
- 3.473
- 7.695
- 108
Deli kıza cilve yap demişler gitmiş osurmuşCilveli davransın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Deli kıza cilve yap demişler gitmiş osurmuşCilveli davransın
Kaldırım mühendisii derkenNick önerisi; kaldırım mühendisi.
Başlık önerisi; erkekleri etkilemenin 101 yolu.
Benim önerim; kaçan kovalanır..
Ben biraz konuştum, sosyal medyadan da takip ettik. Çocuk da iş okul durumda gittiği geldiği yok ama baya popüler. Kızlar falan baya yazıyor instagramdan. Ağzından laf alayım diye ben kanka moduna girdim. Zaten beraber aynı iş yerinde çalışıyorlar tesadüf derken pek anlayamadım :)Sesli guldum..
Konu sahibi arkadasin biraz stalk yapsin cocuk nelerden hoslanir nerelere gider ne yer ne icer. Sonra bi kac tesadufff tamamdir.
Hahaha arkadaşım kadının odun hali yaDeli kıza cilve yap demişler gitmiş osurmuş![]()
Evet de çok değil öyle iş yerindeki olağan konuşmalar işte. Ben bir ara çocuğun arkadaşımı gözleriyle baya takip ettiğini de gördümOnlar hic konusuyor mu?
Boş versin mi diyorsunuz?Dikkatini çekmek için uğraşmasın boşyere
çünkü etkilenecek olsaydı ilk gördüğünde etkilenirdi
Yok arkadaşım öyle konuşmaz o modda bir ben varım zaten ben de artık erkeklerin kankası olarak yaratıldığımı düşünüyorumNaber laaaa... demesin de ne yaparsa yapsın.. kadında çok irrite edici duruyor...
Cidden işe yarıyor mu ya bu?Adamı görmezden gelsin en garantili yöntem![]()
Sen de onlarla birlikte mi calisiyorsun ki ne ara gordun?Evet de çok değil öyle iş yerindeki olağan konuşmalar işte. Ben bir ara çocuğun arkadaşımı gözleriyle baya takip ettiğini de gördüm
Ben sizlerin önerilerinizi ciddiye alıyorum ve geyik yapmıyorum ki geyik olsa emin olun gelip burada tanımadığım insanlara sormazdım. Aşk olsun yasiz olaylara hakimsiniz zaten.
adam nazlı bayaaa kadının agır hanım hanımcık olanından etkileniyor agır abi takılıyorsa
arkadaşınıza diyin adım atma nazlan gelirse senindir gelmezse zaten olmamış.
hakkımıza girip helallik almaya gelince de geyik yaparak vakit çalıyorsun
Yok değilim valla aşk meşk hiç yok bende zaten o konu ayrı dert... Yaramı deştinizBu arkadaș sen misin yoksa kız![]()
Evet de çok değil öyle iş yerindeki olağan konuşmalar işte. Ben bir ara çocuğun arkadaşımı gözleriyle baya takip ettiğini de gördüm
Evet sonra saatler okuluma uymayınca bıraktım ama oradakilerle aram çok iyi sürekli gel diyorlar, bazen sıkıntıdan gidiyorumSen de onlarla birlikte mi calisiyorsun ki ne ara gordun?
Ya bu erkekler kadınlar anlaşılmaz varlıklar diyorlar ama asıl onlar anlaşılmaz değil mi?Basit.. Bir konuşurken "dur omuzunda sinek/birsey var" diye omuzu hafif silkelesin. Sonra konuşmayı normal bitirip gitsin. Başka da birsey yapmasın. Sorma neden ama erkekler bundan hoşlanıyor. Öyle fazla bakıp, yok saçları arkaya atmalar felan yapmasın
Is yeri resmi ortam samimiyet bir yere kadar. Ama mesela adamin surekli gittigi bir kafe bir bar vs vardir senin kizda orada takilsin bir sure. Disarida karsilassinlar bol bol sohbet daha samimi ilerler. Ortak sohbet konusu bulsun ayrica. Yani adam mozart dinliyorsa bi zahmet mozartin seceresini ogrensin.Kaldırım mühendisii derken
Ben biraz konuştum, sosyal medyadan da takip ettik. Çocuk da iş okul durumda gittiği geldiği yok ama baya popüler. Kızlar falan baya yazıyor instagramdan. Ağzından laf alayım diye ben kanka moduna girdim. Zaten beraber aynı iş yerinde çalışıyorlar tesadüf derken pek anlayamadım :)
Çocuk gezemiyor ki örgün öğretim, 6da işe gidiyor gece 3te çıkıyor. Sadece iş ortamında karşılaşabiliyorlar maalesef. Ama arkadaşım çok tutuk başkalarının yanında susturamazsınız ama hoşlandığı adam oldu mu kız konuşmayı unutuyor.Is yeri resmi ortam samimiyet bir yere kadar. Ama mesela adamin surekli gittigi bir kafe bir bar vs vardir senin kizda orada takilsin bir sure. Disarida karsilassinlar bol bol sohbet daha samimi ilerler. Ortak sohbet konusu bulsun ayrica. Yani adam mozart dinliyorsa bi zahmet mozartin seceresini ogrensin.
Ya bu erkekler kadınlar anlaşılmaz varlıklar diyorlar ama asıl onlar anlaşılmaz değil mi?
EvetBoş versin mi diyorsunuz?
Arkadaş konusunda iyiler de duygusal ilişki olunca bir sapıtıyorlarBenim üniversitede arkadaş cevremin nerdeyse tamamı erkekti. Aslinda o kadar da zor anlaşılacak şekilde değilde.. Sen onlara aslında ilgili değil gibi davransan ilgilerini daha cok çekiyor. Ama ufak bir hareketle ilgi odağı olabiliyorsun. Bizden toaflar bence![]()
Ay siz de fark ettiniz dimi bazı arkadaşlarım var çok affedersiniz adam, çişe giderken izin alacak sevgilisinden izinsiz adım atmıyor ama kızdan da ayrılmıyor tabi herkes mutlu olsun kimse yanlış anlamasın ben o tür ilişkiler için diyorumEvet
hayatımızın hatasını değmeyecek insanlara değer verip onları havalandırmakla yapıyoruz . Nerde kendilerini aşşağılayan ,adam yerine koymayan insan var onların peşinden koşuyor erkek milleti