Konu başlığı da bulamadım ya la...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bence bir kiz yaninda daha cirkin kaldigi biriyle beraber olmamali, cok istisnai durumlar disinda o erkek kadin dogum yapinca kilo alinca begenmiyor, kadinin omru de kendini adama begendirmek ve adami takip etmekle geciyor, psikolojisi bozuluyor, kompleksli hale geliyor, butun kadinlari kendiyle kiyasliyor,cunku yakisikli adamlarin etrafinda her daim bir cok kadin olur, bahsettiginiz erkegin de etrafinda gezen coktur ondan havali, bence arkadasiniz hic bulasmasin, şoyle efendi, kendine deger veren tabiki fiziksel cekim hissedecegi biriyle beraber olsun, hee amacim oyle takilmak ciddiyet dusunmem zaten derse olabilir ona da saygiliyiz:)

bir de konu sahibi sen tanismissin esas oglanla, bak ne diycem ogrenciyken cok basima geldi, hangi arkadasim icin hoslandigi erkekle tanisip ara yapmaya calissam bana aşık oldular:KK45: senin de basina gelebilir dikkat et.

Merhaba KK'nin güzeller güzeli kadınları..
Yıllardır takip ediyorum gayet mantıklı cevaplar veriyorsunuz hep, hatta gün içinde arkadaşlarımla konuşmalarımda sizden fikirler çalıyorum helal edin. :)
Şimdi konu benimle alakalı değil yakın bir arkadaşımla ilgili. Uzatmadan söyleyeyim:
Arkadaşım üniversite mezunu ama biraz idare etmek için bir yerde çalışıyor. Orada arkadaşımdan bir yaş büyük hoş biri var (arkadaşıma göre çooook hoş). Arkadaşım ne yapsın da o çocuğun ilgisini çeksin, etkilesin? Ama gördüğüm kadarıyla çocuk kendisine adım atan kadınları pek ciddiye almıyor.
Yorum yapan herkese teşekkür ederim, mutlu huzurlu günler sizinle olsun.:KK200:
Bakımlı olsun hanım hanım dursun yani diyecek söz bulamadım

bence bir kiz yaninda daha cirkin kaldigi biriyle beraber olmamali, cok istisnai durumlar disinda o erkek kadin dogum yapinca kilo alinca begenmiyor, kadinin omru de kendini adama begendirmek ve adami takip etmekle geciyor, psikolojisi bozuluyor, kompleksli hale geliyor, butun kadinlari kendiyle kiyasliyor,cunku yakisikli adamlarin etrafinda her daim bir cok kadin olur, bahsettiginiz erkegin de etrafinda gezen coktur ondan havali, bence arkadasiniz hic bulasmasin, şoyle efendi, kendine deger veren tabiki fiziksel cekim hissedecegi biriyle beraber olsun, hee amacim oyle takilmak ciddiyet dusunmem zaten derse olabilir ona da saygiliyiz:)
Ama ben görüyorum öyle fiziksel özellikleri çok tercih edilmeyecek kadınların yanında dalyan gibi erkekler var ya da tam tersi oluyor. Ben kimseye çirkin demiyorum yanlış anlaşılmasın da. Erkekler de artık güzelliğe çok bakmıyorlar huyu suyu çok önemli, hepsi huzur arıyorum diyor. Ama dediğiniz de doğru bir bakıma tabi, teşekkür ederim öneriniz için :)

bir de konu sahibi sen tanismissin esas oglanla, bak ne diycem ogrenciyken cok basima geldi, hangi arkadasim icin hoslandigi erkekle tanisip ara yapmaya calissam bana aşık oldular:KK45: senin de basina gelebilir dikkat et.
Ay deme öyle kız da okuyor zaten yazılanları öldürür beni djxjdk ya yok çocukla baya kanka modundayım, hatta bir kızı gösterip "senden güzel" dedi pis herif.

Bana zaman ayırıp yorum yapan tüm güzel kadınlara teşekkür ederim, parmaklarınıza sağlık.
Mune Mune konuyu kapatır mısınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X