• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konu ben değilim,arkadaşım için fikir istiyorum

Deryagullu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2015
340
161
18
43
Arkadaşım öğretmen.istanbul marmara mezunu ve bir doktorla beraber adam dünyaca ünlü bir okuldan mezun.aradaki yaş farkı on üç diyorlar ama bence çok daha fazla.arkadaşım adamın kızı gibi duruyor yanında.
Ben fikir almak istiyorum sizlerden bu ikisi evliliği düşünüyor ama ben yakıştıramıyorumadam üç dil biliyor,varlıklı vs vs diyorum acaba kıskanıyor muyum içten içe de bana garip geliyor.normal mi bunlar sizce?

İyi de size ne? Onlar istemiş isterse 20 yaş olsun

Birbirlerini seviyorlarsa normal, baba kız olacak kadar ya farkı olmasin yeterki.

Kendileri mutluysa maddiyat vs olayı değil de gerçekten normal bir ilişkiyse bence ne sana ne de bize bir şey demek düşmez.. yaş farkı 15'e kadar normal bence fazlası abes oluyor..
Yo maddiyat değil kızın kendine ait wvi,arabası var zaten.

Çok pardon ama size ne acaba? Ne kadar meraklısınız haddiniz olmayan şeyler hakkında yorum yapmaya.

On üç yaş çok değil bana göre de bu adam daha çok sanki

Çok tepki alırlar diye söylemiyordur veya adam çok çökmüştür olabilir.
Evleneceği kız sorun etmiyorsa aşkla da olsa mantıkla da olsa evleniyorsa kendi hayatı kendi kararı sonuçta.

Bazı insanlar yaşlarından olgun düşünürler. Bu sebep ile de yaşıtları onlara çok cazip gelmeyebilir...

Yaş farkına ben takılmam , sonuçta nice insanlar var küçük ama enerjileri elektrikleri uymayabiliyor...

Mutlu olmalarını ümit ediyorum , sizede tebrik etmek düşer...

Çok tepki alırlar diye söylemiyordur veya adam çok çökmüştür olabilir.
Evleneceği kız sorun etmiyorsa aşkla da olsa mantıkla da olsa evleniyorsa kendi hayatı kendi kararı sonuçta.
Maddiyat değik mesele kızın maddi durumu iyi zatwn

Back
X