• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konu ben değilim,arkadaşım için fikir istiyorum

Eğer mutlularsa bence yaşın hiçbir önemi yok...Ben erkeğin kadından büyük olmasını severim...Daha olgun olurlar...

sana ne oluyor kuzum!!!

keyiflerinin kahyaları sen misin???

mutlu olur olmaz onların hayatı..
sana kusura bakma hiiiiiç laf düşmez :KK20:

Bence seninki biraz çekememezlik olmuş herkesin hayatı kendine ne sebeple olursa olsun iki insanın hayatı bize düşmez yorum yapmak

Bence seninki biraz çekememezlik olmuş herkesin hayatı kendine ne sebeple olursa olsun iki insanın hayatı bize düşmez yorum yapmak
Çekememezşlik değil de ne bileyim yaşıtı kendi eğitimine denk birini bulsaydı keşke

Kız her yorumunuza gayet ılımlı cevap vermiş. Kıskanıyor muyum diye kendisi de sormuş zaten. Israrla ve inatla sana ne kıskanmışsın deyip durmak ne demek oluyor ben de onu anlayamadım. Kıskanç filan değilsiniz sayın üye. Kıskanç insan kabul etmez zaten kıskandığını ;) İmrenmiş olabilirsiniz, belki evlenince uzaklaşacağınızı düşünmüş olabilirsiniz v.s v.s
Ama bence karışmayın.
Bu arada yaş farkı bence çok değil. Ben bekarım ama evleneceğim insan benden en az 10 yaş büyük olsun isterim. Kendi yaşıtlarımla anlaşamıyorum. Herkesin tarzı farklı.

Arkadaşım öğretmen.istanbul marmara mezunu ve bir doktorla beraber adam dünyaca ünlü bir okuldan mezun.aradaki yaş farkı on üç diyorlar ama bence çok daha fazla.arkadaşım adamın kızı gibi duruyor yanında.
Ben fikir almak istiyorum sizlerden bu ikisi evliliği düşünüyor ama ben yakıştıramıyorumadam üç dil biliyor,varlıklı vs vs diyorum acaba kıskanıyor muyum içten içe de bana garip geliyor.normal mi bunlar sizce?

Kıskanıyorsunuz !!! konunun 2.satırına geldiğim an yazdıklarınız bu fikri uyandırdı bende.

Kıskanabilirsiniz, Özenebilirsiniz bu çok doğal hepimiz insanız :)
Bence eğer aralarında saygı, sevgi varsa mutlu bir evlilikleri olabilir,
Birlikte yeni ortak alanlar yaratırlar, arkadaşınıza eşi yeni şeyler öğretebilir, vs vs.
Ama eğer arkadaşınız 30lu yaşlara yakınsa bu mümkün olacaktır, 20li yaşların başında adı aşk denilerek yapılan bu tarz eviliklerde benim gördüğüm son hep boşanma oldu. Dilerim uzun soluklu olur ilişkileri,
Size de daha iyisini diliyorum:))

Arkadaşım öğretmen.istanbul marmara mezunu ve bir doktorla beraber adam dünyaca ünlü bir okuldan mezun.aradaki yaş farkı on üç diyorlar ama bence çok daha fazla.arkadaşım adamın kızı gibi duruyor yanında.
Ben fikir almak istiyorum sizlerden bu ikisi evliliği düşünüyor ama ben yakıştıramıyorumadam üç dil biliyor,varlıklı vs vs diyorum acaba kıskanıyor muyum içten içe de bana garip geliyor.normal mi bunlar sizce?
Seviyorlarsa birbirlerini sorun yok. 13 yaş evet çok fazla ama demekki kafa yapıları uygun.

13 yaş çok değil bence aslında da kız çok çocuksu kafa çocuk ne biliym.niye kıskanayım ki diye düşünüyorum kendi kendime ama bilemedim

herkes en iyi dogruyu bilir
herkes uzman herkes rekortmen
oyle eminiz ki yolumuzdan
ister haydut ister centilmen...
ama ask var
bitek ask var !
ask var mi? vaaaar ask var

herkes bir inancin pesinde
herkes militan herkes fedai
oyle degi$tirdik ki dunyayi
uyanik akilli durust enayi
ama ask var