- 14 Ağustos 2014
- 3.287
- 3.292
- 133
- 35
- Konu Sahibi Tiniminihanimmm
adamda yuh yani.Ben de bu tarz konularda karışılmaması taraftarıydım. yarın "sen kötü olursun onlar iyi" derdim hep kendi kendime (çok yakın arkadaşlarım için geçerli değildi bu motto elbette)
Ancak yakın zamanda öyle bir kadınla tanıştım ki gerçekten çok ama çok üzüldüm.
Bir çift düşünün, deli gibi seviyorlar birbirlerini (güya) , neredeyse mükemmel gözüken bir evlilik var ortada, üstelik bir kaç aylık da bir bebek... Ve bir gün hatta en mutlu anlardan birinde telefonuna bir resim geliyor. Senin o taptığın (ve sana tapıyor gözüken) kocan senin evinde, senin arabanda, senin yatağında, senin kanepende, senden ve kendinden oldukça genç bir kadın ile birlikte. Hem de gönül eğlemek falan da değil. Sen 6 aylık evliyken başlamış ve 3,5 senedir süren bir ilişki(!). Kocanın bütün ailesi, bütün arkadaşları, hatta senin dost bildiklerin bile bilmiş ve susmuş.
O kadın kocası tarafından böyle vicdansızca aldatılmasının travmasını tam olarak yaşayamamış biliyor musunuz? Çünkü önce o dost bildikleri, akraba bildikleri tarafından aldatılmasının, aptal yerine konmasının travması çok daha ağır gelmiş. 2 seneye yaklaşacak boşanmasının üstünden geçen süre, hala psikolojik destek alıyor.
Erkeğe güvenin silinmesi başka bir şey, insanlığa olan güvencin silinmesi bambaşka.
her yerde yapmış maşşallah.........