Eşinizin babası ne olacakmış bu durumda?
Tek başına akıl ve ruh sağlığı yerinde olmayan bir adamı ölüme mi terk edecekmiş?
Kayınvalide size gelirse kayınpeder ne olacak adam hasta diye kaderinemi terkedilecek hastanede kalacaksa kayınvalide zaten evde yalnız olmuyormu
Bu kayınvalideyle değil aynı evde yaşamayı aynı ülkede olmayı bile istememKv ye gore ve cocuklarina gore babalari bas belasi. Kimse sevmiyor. Olse de kurtulsak diyor kv o derece. Hasta olduguna degil de dikkat cekmeye calistigini dusunuyorlar.
Adam alkoliktir, manyaktır, kadına eziyet ediyordur, şiddet görüyordur anlarım.Kv ye gore ve cocuklarina gore babalari bas belasi. Kimse sevmiyor. Olse de kurtulsak diyor kv o derece. Hasta olduguna degil de dikkat cekmeye calistigini dusunuyorlar.
Kp masum degil. Hakikaten cok kotu bir insan. Herkesle kavga eder. Ortada birsey yokken kavga cikartir. Surekli kufreder. Calismaz. Emeklisi de yok. Kv nin sirtinda. Cocuklar kucukken de cok bakmamis kvnin anlattigina gore. Sebepli sebepsiz esimi dovermis mesela. Oyle masum bir adam degil ama benim sucum ne. Bir de kv ve esim asiri baglilar birbirlerine.Bu kayınvalideyle değil aynı evde yaşamayı aynı ülkede olmayı bile istemem
Eşiniz koca adam göremiyor mu durumu çocuk değil ki dolduruşa gelsin asıl hasta kayınvalide kaç senelik kocasını üstelik hasta düşürdüğü duruma bak
Zamanın da gereken yapılsaymışKp masum degil. Hakikaten cok kotu bir insan. Herkesle kavga eder. Ortada birsey yokken kavga cikartir. Surekli kufreder. Calismaz. Emeklisi de yok. Kv nin sirtinda. Cocuklar kucukken de cok bakmamis kvnin anlattigina gore. Sebepli sebepsiz esimi dovermis mesela. Oyle masum bir adam degil ama benim sucum ne. Bir de kv ve esim asiri baglilar birbirlerine.
Kp de sevilecek bir adam degil ama benkm sucum ne anlamadim.Eğer eşiniz size yine bu teklifle gelirse ve gelecektirler kesinlikle ama kesinlikle birini evinize alacak ve evinizi açacak olursanız bu kişi Kayınvalideniz değil kayınpederiniz olmalı diye düşünüyorum böylelikle kurdukları oyuna kendileri düşerler yazık ya adama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?