• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konu devamı arkadaşlar annemin yanına geldim

O başka bir olayimiz yine aynı annesiyle mutfaktaydik benim annemde vardı babam uyuyodu ben 2 dk oturdum o ara eşim geldi beni otururken görünce dayanamadi bağırdı çağırdı babam uyandı uykudan sonra babam geldi eşime bağırdı bir olayın daha olsun kizimi çeker alırim diye

tamam işte..olaylar olaylar..
adam değişiyor mu? yok.
sen ne istiyorsun her sinirlendiğinde şiddete maruz kalacağın bir evlilik mi?

Bence dönmeyin, eşiniz de aramaz hatta inşallah. Kadına şiddeti normalleştiren kültüre lanet olsun!! Ne demek ben alıştım galiba, bu ne vazgeçmiş bir ifadedir böyle? Dersinizi çalışın KPSS'yi kazanın, elinizde maaşınız olsun ayaklarınızın üstünde durun, ilk boşanan siz olmayacaksınız. Allah herkesi Kadir kıymet bilen insanlar ile karşılaştırsın

Senin yerine kendimi koydum ama çok kötü bi durumdasiniz cok üzüldüm. Okuduğum kadariyla aranızda sevgi ve saygi yok boyle evlilik yürümez gibime geldi. Şimdi düşünüyorum ben ayni durumda olsam 1.si kayinvalidem bir iş yaparken değilde oda boş dururken tv izlerken yada yatarken ne bileyim yani birşey yapmiyorken ben calisirdim kpssye. O iş yaparken vakit geçirmek için bile yapiyo olsa yaninda olurdum. 2.si eş çok önemli sana bunu düzgün üslup la iyi bir şekilde anneme yardım edermisin dese bence sende büyütmezdin. Canim sana asla suç bulmuyorum yanlış anlama bir erkek eşine böyle davranmamalı asla yani. Ama eşin sana o an kötü davrandiysa bunun kavgasini orda yapmamaliydiniz yani büyükler olduğu için olmamaliydi bence. Zaten o zihniyette olan bi adama gece yatarken güzel bir dille bile anlatsan sıkıntını kırıldığını o yine de seni anlamazdi. Sende baktin ki anlamıyor bir yerden sonra susmak yerine kendini üzmek yerine boşanma kararini daha sağlıklı alirdin. Yani kayinvalideni bilmem nasil bir insandir olaya nasil karışmış ama eşin asla hayat boyu çekilecek bir insan degil. Kadin şiddet görmek zorunda değil evlilik her zaman iyi gitmeyebilir ama tartissan bile bir dozu olmali çünkü yine ayni insanla yatağa girip sabah onunla uyanicaksin. Boşanmak kolay olmasa gerek eğer küçük bir sebepten tartışmış olsaniz ve eşin sadece sinirli olsa yada sen çok fevri olsan neyse ama işin içinde şiddet varsa bence katlanilmaz çok üzüldüm inanki çocuğun varmi bilmiyorum galiba yok çocuğun olsa iş daha zor olurdu. 1 yillik evlilikte şiddet başladıysa zaten ilerisini göremiyorum. Çok zor çok üzüldüm. Kppsye çalışacak durumdasin ve neden iyi bir iş sahibi olmayasin ki. Arkanda kimse olmasa bile tek başına bile mücadele verecek olsan sana şiddet uygulayan birine asla dönme. Bugun dönersen ilerde çocuğun olur anca dayak yiyip susup oturmak zorunda kalirsin. Huylu huyundan vazgeçmez olan sana olur. Hakkında hayırlısı..

Siz ogretmensiniz ve halanızın oğluyla mi evlisiniz, doğru mu anladim ?
Sizi tartaklayan,uzerinize yuruyen, kufreden adami biraktiniz diye vicdan mi yapiyorsunuz? Pisman olma ihtimalinizden mi bahsediyorsunuz ?
Ileride ogrencilerinize bir seyler katabilmeyi gectim, kendi evladiniz olursa ona nasil ornek bir anne baba olmayi düşünüyorsunuz bu evlilik içerisinde ?

Aynen aramadı umrunda değil gibi yada buraya gelmemi yediremedi Burda bekar 2 erkek kuzenim var çok kıskanç onun içinde ekstra dan aramamis olabilir sırf buraya geldim diye boşanmayı kabul Edip yerine oturmuş olabilir hiç bilmiyorum ne olacak tek isteğim pişman olmamak
kuzenden kıskanmakmı ne diyim elle tutuluur tarafı yok ne sizin tavrınızın nede eşinizin tavrının bir önceki konuda kavga zaten saçma sizin tavrınız saçma eşinizde kuzen zaten normal yani bu durum

Burada ki ezik kadınları okudukça sanırım sinirden aklımı oynatıcam

Gerçekten böyle evlilikler de tek dileğim çocuk olmaması çünkü olan ona oluyor

Ezik kendini bilmeyen zavallı bir anne şiddet yanlısı ruh hastası bir baba

Hala gidişim çok koydu diye kendini kandir sen kimsenin umrunda değilsin kimse arayip sormamis çünkü bir süre sonra döneceğini biliyorlar

Back
X