- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 10.304
- Puanlar
- 783
- Konu Sahibi littlebutterflyy
-
Geçer canım bu zamanlar daha nişanlıyken bir sınır krizinde burnunuzu zedeleyen adam evlilikte sizi gerçekten yerden yere vurur … o sinir anında söylenen cümlelerin altı dolu oluyor geneldeDaha önceki yazdığım konuyu okuyanlarınız vardır gecmeyen ağrım sonucu doktora gittim ve burnumda çatlak oluşmuş.2 ay kadar daha ağrısı devam edecekmiş.Bu olay yaşandıktan bir süre sonra bana sen beni cinnet geçirttin ondan oldu.Asla bir daha bunu yaşamayacaksın bana yakışmadı demişti.Bir kere yapan bir daha yapar diye korktuğum icin bitirmiştik olaydan 2 hafta sonra .Bugün nasıl onu sevebiliyorum hala bilmiyorum.Aşırı üzgünüm.Ağlamıyorum gözyaşlarım kendi akıyor resmen.Halq sevip özlediğim için kendime saygımı bile yitirdim.Hiç bu kadar mutsuz olmamıştım daha önce.
bir sahnede silah varsa o silah elbet patlar hesabı.Şiddet söylemleri tartışma zamanları oluyordu dilimde benim sadece diyordu bende artık gözüme perde mi inmişti bilmiyorum bana şiddet uygulamaz dilindedir ya diyordum ama dile geliyorsa bile demek ki bir gün patlak verebilir acı tecrübe oldu.
Şuan üzülüyor olabilirsin ama biraz zaman geçince ne kadar doğru karar verdiğini anlayacaksın.Ayrıldık