- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
- Konu Sahibi Madamgonca
-
Dogru soze ne denir...İkinci evliliğiniz sanırım. Sözüm meclisten dışarı. Çevremde gördüğüm ikinci evliliklerde genelde kadın adamda üst düzey beceri ve davranışlar bekliyor hem maddi hem manevi. Mesela bi dönem eşimin ailesi yüzünden neredeyse boşanıyordum aklıma çok kötü şeyler geldi boşansam ve bi daha evlersem şöyle yaparım böyle yaparım bir sürü kriterler vs. Ama şimdiki eşim yeterki beni sevsin kafasındayım. Gerçekten de öyle sevsin saysın yeter. Gerisini beraber hallederiz.
Şimdi konuştum erkek kardeşimle.Evet ezdirmeyeceğini tahmin ediyorum ama kadın şimdiden kendine doğru yontmaya çalışıyor
Bence kadının isteği çok kabul edilebilir bişey değil oyüzden uzak dursun derim
Bunu aleni şekilde teklif edip bir de olması gerektiği gibi yapmamak için trip atıyorsa kadında bir problem var demektir
Evet boşanmış.Kadının boşandığına emin misiniz? Ben boşandığına inanmıyorum.
Yüz yüze görüşüyorlar mı?
Arsa istemesi facia. Kullanıyor maalesef.
Kardesiniz mi demişŞimdi konuştum erkek kardeşimle.
Ben onun için geçmişte de maddi fedakarlık Yaptım ama kesinlikle maddi olarak bi talep içinde olma. Beni rahat ettir. Ama benden bşy bekleme Demiş en son.
Yok kadın Demiş. Ben dulum çalışamam. Beni rahat ettir , manevi olarak fedakarlık Yaparım ama maddi olarak herseyi sen yapacaksın beni seviyorsan bunlar senim Görevin Demiş. Kadın.Kardesiniz mi demiş
Başkasıyla görüştüğüne emin değil ama ne zaman evlilik laf açılsa ben dulum çalışamam nafaka ile geçiniyorum zaten eğer erkeksen sen topla bizi Yanyana diyormuş kadın.Kadın eskı kocadan aldıkları elinden gitmesin diye abını oyalıyor olabılır. Abinin maddiyatı fazlaca iyi değilse bu kadın nafakasından olmamak istiyordur. Kocasından evı nafakayı abınden de arsayı alıp yolyna devam etmeyı de dusunebılır. Brnce abını hıc aramadıgı gunlerde de baskasıyla görüşüyor.
Hayır, öyle demiyorum. Cinsellik yaşamak değil insanı özel kılan diyorum. Cinsellik herkesle yaşanabilir. Birbirini sevmenin kıstası o değil.Bir nevi o ihtiyacları için kullanıyor mu diyorsunuz yani
Kusura bakmayin da once evdeki her seyden bi haber cocuguna babalik yapsin sonra baskalarinin cocuguna babalik yapmayi akil etsin kardesiniz.Onlara babalıkta Yaparım diyor.
Gercekten kadın dürüst niyetli biri olsa yapması da gerekir zaten aile olacaklarsa ama kadında o niyet var gibi durmuyor ki
o zaman adamın nafakasını kardeşinizle yiyecek ve kardeşinizle gayri meşru ilişki yaşayacak. hiç tasvip etmiyorumKadın evlenmeye yanaşmıyor
Geliri var kadının. Geliri olduğu için zaten çalışmıyor. Maddi sıkıntısı yok.
Bizde yolunacak bşy yok ki hayır varlıklı falan da değil kardeşim :)Ay canım iyimisiniz siz tabuyu üstüme yap öyle evleneyim demek anlaşamazmışsın kıs aklınızı başınıza alın yolunacak kaz görmüş sizi belliki
Çocukları bilmiyor zaten iliskiyi öğnkü gizli Saklı yaşıyolar.Hayır, öyle demiyorum. Cinsellik yaşamak değil insanı özel kılan diyorum. Cinsellik herkesle yaşanabilir. Birbirini sevmenin kıstası o değil.
Aralarındaki güçlü bir cinsel çekim. Peki mantık nerede bu ilişkide? İkisinin de çocuğu var. O çocukların geleceği ne olacak? Açıklayamadıkları bir ilişkiyi mi yaşayacaklar çocuklarının gözü önünde? 10 yıl sonrasında nerede görüyorlar kendilerini?
Kardeşin açık bir ilişkide, resmî nikahı olmadan yaşamayı kabul ediyor mu?
Kadının istekleri bence çok mantıklı mesela. Evet, daha önce çalışmamış bir kadını çalışmaya zorlayamaz bu yaştan sonra. Ve onların geçimini tek başına karşılamaya da sorumlu. Bir erkek de bunu yapabilmeli zaten. Evlenmeye niyet ve cesaret eden bir erkek, ailesinin şunun bunun eline baktırmadan, o evi geçindirebilmeli.
Kadın da salak değiL. Evleniyorsa daha da rahat edebilmek ister. En doğal hakkı. Bekarlığındaki konforu, evlendiğinde görmeyecekse, neden evlensin?
Bu durumda iş kardeşinize düşüyor. Şapkasını önüne alıp düşünecek. Kendine güveniyor mu evlenecek kadar? Yoksa resmî nikah yapmadan bir ilişkiyi sürdürmek normal geliyor mu?
Evlenirlerse bu sefer geçim sıkıntısı yaşadıklarında, birbirlerini sevmeye devam edecekler mi? Yoksa ikisi için de bu güvenilmez durum mu çekici kılan ilişkiyi?
Sorunlarını ötelemek yerine, oturup konuşmalılar. Çocuk oyuncağı değil bunlar. Arada birbirine verilen emek, seneler ve çocuklar var.
Onların umrunda değilse, senin yapabileceğin bir şey YOk zaten.
Çocuğumu ezdirmem. İş ciddiye binerse pedagog eşliğinde söyleyeceğim diyor.Kusura bakmayin da once evdeki her seyden bi haber cocuguna babalik yapsin sonra baskalarinin cocuguna babalik yapmayi akil etsin kardesiniz.
Erkeklere yaranmak için yırtıcı olacaksın brn bunu anladım.O kadından hayır gelmez.ayrılsın.tek derdi para.sevgilisine arsa aldırmakta neymiş,bide yarısını ben veremem sen erkeksin diyo.eski kocadanda ev kalmış,nafakada kesilmesin die düşünüyo.bi yandanda senin kardeşle takılıyo.valla böle kadınlarda ne buluyo bu adamlar bilmiyorum,fedakar cefakar kadınlar yaranamazken
Bu zamana kadar 1,5 senede hiç maddi talebi olmamış. Ilk kez böyle bşyin sözü gecmiş.Arsa beğenmek nedir ya, sanki Network’ten kaban beğeniyor. Eski eşten bir ev kalmış, bundan da arsa kalır diye düşünüyor herhalde. Sorsanıza acaba nerenin çakalıymış?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?