Konu eşim

Ayrılmazsan daha çok ağlarsın.

Aptal oldugumu dusunebilirsiniz ama affiniza siginarak birsey sormak istiyorum. Kalksam ve esimle o konsere gitsem cikista da hadi biseyler icmeye gidelim desem kabul etmez bosver eve gidelim evde iceriz der. Israr edersem de bak buraya getirdim seni hicbirseyden memnun olmuyorsun der. Oldu da o gun kafasina tas dustu ve kabul etti diyelim. O zaman da gidip oturdugumuz yerde yuzume arada bi bakar hep telefonuyla ilgilenir. Ama o kiz biseyler icmeye gidelim dese havada kapar ve ne sohbet edecegini sasirir. Bana bunun sebebini de aciklar misiniz. Lutfen.

Bence bazı erkeler Eşlerini eldeki görüyor, zaten var, ulaşılabilir. (Boşana bi arkadaşımın kocası aldattığında karısına “tapun bende biraz kiralıklara bakayım” demişti .
dışrıdakinin peşinden koşması lazım, başarı hissi yaşayacak, farklı gelecek vs. Tamamen dangalaklık.
Belki artık garanti olmadığınızı anlatma zamanınız gelmiştir?

Estarfullah. Aptal degilsiniz bence. Sadece cok deger veriyorsunuz, belki de gereginden fazla. Kendinize okadar da hakiszlik etmeyin bence. Sevmissiniz belli ki ve ona tutunmussunuz ama inan bu muameleyi haketmiyorsunuz.
Sordugunuz konu ile alakali da esiniz sizinle disarda birsey icmeye gitmek istemez cünkü 1. size deger vermiyor 2. siz zaten esisiniz. hayatinizdasiniz. kendisine ve size ispat etmesi gereken hic bir konu kalmamis. Siz de zaten anladigim kadariyla esinize bu rahatlik hissini fazlasiyla vermissiniz. Her bir isine kosan, kendinizden önce onu düsünen ve karsiliginda hic bir sey beklemeyen birisisiniz. Bunu fedakarlik olarak algilamaktan vazgecmenizi tavsiye ederim cünkü fedakarlik ancak bir annenin cocugu icin yaptigi seydir. Sizinkisi bir secim. Kendinizi esinize adamayi SECMISSINIZ:
Bunu bence yapmayin artik. Kendinize, gencliginize, hayatiniza yazik degil mi. Siz de sizi önemseyen, deger veren ve sizi seven bir esi haketmiyor musunuz? Benim neyim eksik demiyor musunuz? Acilen bir terapi yapmalisiniz. Inanin size cok iyi gelecektir.

Ve karsiliginda da dun tartismada bana zorluk cikarmadigi icin bu durumda oldugumu soyledi. Yemek secmiyormus. Evi temizle demiyormus. Adamin kafasinda bunlar zaten benim gorevim ve o yine insafli bana karsi. Ben duzeltmek degil kokten kaziyip atmaya karar verdim. Olmamisi olduramadim yillardir. Olmusunu bulurum belki.

Cok güclü bir kadinsiniz aslinda. elinizde güzel bir mesleginiz var. kendi ayaklariniz üzerinde durabiliyorsunuz. Inanin, o adamdan vazgecmekle kendinize en iyisini yapacaksiniz. Ben ilk bu konuyu okudugumda sasirdim, evet gidin bakin takip edin dedim ama sonra diger konulariniza baktigimda adamin bu konuda asla iflah olmayacagini anladim. Olan size olur. Cok dogru bir kara almissiniz. Hakkinizda hayirlisi olsun. Bizi de gelismeler ile haberdar edin lütfen. Ictenlikle bol sans dilerim!

Muhtemelen oyle. Konu sahibinin birakmaya cesareti yok, adamin sonuna kadar somurup artik isi bittiginde birakana kadar devam eder bu sekilde. Ondan sonra da konu sahibinde pismanliklar baslar. Oysa zararin neresinden donulse kàrdır. Her gecen gun adam somurmeye devam edecek. Her ne kadar konu sahibi artik akıllandim parami yedirmeyecegim diye dusunse de bu sefer de duygusal somuru baslayacak. Bu hep boyle olmustur cunku. Oysa adami dank diye ortada birakabilecek gucu olsa kendinde keske....bu tip adamlarda sevgi, ask falan olmaz. O sadece kendine somurebilecegi iyi bir kurban bulur her zaman.

Ben olsam nerde o konser öğrenir giderim eşimin kimle girdiğini görürüm uzaktan izlerim

Ayril bu adamdan

Çünkü sizi sevmiyor. Bunu hâlâ sorguladığınıza inanmıyorum.

Hem boşanacağım diyip hem o kadar yol çekme derdi nedir ? Gerçekten sen eşini takıntı yapmış olabilir misin ? Kaç kere sana gol atması gerek bu adamın ?

Uyanik beni davet etti ya konsere biletleri bugun gidip almis kizdan. Karsilasmamizi istemedi. Normalde konser gunu yarim saat once alacakti. Benim haberim olmayacak zannediyor. Aptal.

Uyanik beni davet etti ya konsere biletleri bugun gidip almis kizdan. Karsilasmamizi istemedi. Normalde konser gunu yarim saat once alacakti. Benim haberim olmayacak zannediyor. Aptal.

Eşiniz o “aptal” haliyle sömürmek için elinin altında sizi tutuyor. Buna izin verene ne demeli peki? Gidin o dolabı doldurun,Bartına dönerken de cebine harçlığını koyun ki hatunlarla daha rahat flört edebilsin.

Ne yapacaginiza karar verdiniz mi peki?

Işiniz var , çocuğunuz da yok anladigim kadarıyla neden kendinize bunların yapılmasına izin veriyorsunuz ?
Lütfen kendinize saygı duyun biraz.

Hakikaten insanın kendine yaptığını başkası yapmazmış diye boşuna demiyorlar.

Aynen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…