Biraz once kavga ettik telefonda. Daha taze. Bana gelen mesaj istegi vardi. Silmis. Aradim kizdim. Sifremi degistirdim. Neydi neden sildin diye. Neymis ben ona sifremi verecekmisim ama o vermezmis. Isime geliyorsaymis. Bana cok yuz vermis. Yemekte iste sorun cikarmiyormus tepesine cikmisim. Serefsz. Baska bir sehirde yasamama ragmen her isine kosuyorum. Su isittigim laflara bakin. Kendinden uzaklastirma beni dedi. Sen de kendinden uzaklastirma dedim. Uzaklasiyorsan defol git dedi. Yuzune kapattim artik dayanamadim. Disardaydim. Hungur hungur agladim. Bir saattir yuruyorum. Hirsim gecmedi daha.
Aptal oldugumu dusunebilirsiniz ama affiniza siginarak birsey sormak istiyorum. Kalksam ve esimle o konsere gitsem cikista da hadi biseyler icmeye gidelim desem kabul etmez bosver eve gidelim evde iceriz der. Israr edersem de bak buraya getirdim seni hicbirseyden memnun olmuyorsun der. Oldu da o gun kafasina tas dustu ve kabul etti diyelim. O zaman da gidip oturdugumuz yerde yuzume arada bi bakar hep telefonuyla ilgilenir. Ama o kiz biseyler icmeye gidelim dese havada kapar ve ne sohbet edecegini sasirir. Bana bunun sebebini de aciklar misiniz. Lutfen.aynen öyle. mesela o "eski" sevgilim de hep her yer de 'itü mezunu adamim", "bir itü mezunu olarak" "bir itü makina mühendisi olarak" "itü makinayi dereceyle bitrdim ben" gibi cümlelerle konusurdu hep. cok fazla kullanirdi. bunun da sebebi eskiklik hissetmesi. bunu insanlara söyleyip degerli hissetmesi gerektigi icin. cok acizce bir durum.
Aptal oldugumu dusunebilirsiniz ama affiniza siginarak birsey sormak istiyorum. Kalksam ve esimle o konsere gitsem cikista da hadi biseyler icmeye gidelim desem kabul etmez bosver eve gidelim evde iceriz der. Israr edersem de bak buraya getirdim seni hicbirseyden memnun olmuyorsun der. Oldu da o gun kafasina tas dustu ve kabul etti diyelim. O zaman da gidip oturdugumuz yerde yuzume arada bi bakar hep telefonuyla ilgilenir. Ama o kiz biseyler icmeye gidelim dese havada kapar ve ne sohbet edecegini sasirir. Bana bunun sebebini de aciklar misiniz. Lutfen.
Estarfullah. Aptal degilsiniz bence. Sadece cok deger veriyorsunuz, belki de gereginden fazla. Kendinize okadar da hakiszlik etmeyin bence. Sevmissiniz belli ki ve ona tutunmussunuz ama inan bu muameleyi haketmiyorsunuz.Aptal oldugumu dusunebilirsiniz ama affiniza siginarak birsey sormak istiyorum. Kalksam ve esimle o konsere gitsem cikista da hadi biseyler icmeye gidelim desem kabul etmez bosver eve gidelim evde iceriz der. Israr edersem de bak buraya getirdim seni hicbirseyden memnun olmuyorsun der. Oldu da o gun kafasina tas dustu ve kabul etti diyelim. O zaman da gidip oturdugumuz yerde yuzume arada bi bakar hep telefonuyla ilgilenir. Ama o kiz biseyler icmeye gidelim dese havada kapar ve ne sohbet edecegini sasirir. Bana bunun sebebini de aciklar misiniz. Lutfen.
Ve karsiliginda da dun tartismada bana zorluk cikarmadigi icin bu durumda oldugumu soyledi. Yemek secmiyormus. Evi temizle demiyormus. Adamin kafasinda bunlar zaten benim gorevim ve o yine insafli bana karsi. Ben duzeltmek degil kokten kaziyip atmaya karar verdim. Olmamisi olduramadim yillardir. Olmusunu bulurum belki.Estarfullah. Aptal degilsiniz bence. Sadece cok deger veriyorsunuz, belki de gereginden fazla. Kendinize okadar da hakiszlik etmeyin bence. Sevmissiniz belli ki ve ona tutunmussunuz ama inan bu muameleyi haketmiyorsunuz.
Sordugunuz konu ile alakali da esiniz sizinle disarda birsey icmeye gitmek istemez cünkü 1. size deger vermiyor 2. siz zaten esisiniz. hayatinizdasiniz. kendisine ve size ispat etmesi gereken hic bir konu kalmamis. Siz de zaten anladigim kadariyla esinize bu rahatlik hissini fazlasiyla vermissiniz. Her bir isine kosan, kendinizden önce onu düsünen ve karsiliginda hic bir sey beklemeyen birisisiniz. Bunu fedakarlik olarak algilamaktan vazgecmenizi tavsiye ederim cünkü fedakarlik ancak bir annenin cocugu icin yaptigi seydir. Sizinkisi bir secim. Kendinizi esinize adamayi SECMISSINIZ
Cok güclü bir kadinsiniz aslinda. elinizde güzel bir mesleginiz var. kendi ayaklariniz üzerinde durabiliyorsunuz. Inanin, o adamdan vazgecmekle kendinize en iyisini yapacaksiniz. Ben ilk bu konuyu okudugumda sasirdim, evet gidin bakin takip edin dedim ama sonra diger konulariniza baktigimda adamin bu konuda asla iflah olmayacagini anladim. Olan size olur. Cok dogru bir kara almissiniz. Hakkinizda hayirlisi olsun. Bizi de gelismeler ile haberdar edin lütfen. Ictenlikle bol sans dilerim!Ve karsiliginda da dun tartismada bana zorluk cikarmadigi icin bu durumda oldugumu soyledi. Yemek secmiyormus. Evi temizle demiyormus. Adamin kafasinda bunlar zaten benim gorevim ve o yine insafli bana karsi. Ben duzeltmek degil kokten kaziyip atmaya karar verdim. Olmamisi olduramadim yillardir. Olmusunu bulurum belki.
Muhtemelen oyle. Konu sahibinin birakmaya cesareti yok, adamin sonuna kadar somurup artik isi bittiginde birakana kadar devam eder bu sekilde. Ondan sonra da konu sahibinde pismanliklar baslar. Oysa zararin neresinden donulse kàrdır. Her gecen gun adam somurmeye devam edecek. Her ne kadar konu sahibi artik akıllandim parami yedirmeyecegim diye dusunse de bu sefer de duygusal somuru baslayacak. Bu hep boyle olmustur cunku. Oysa adami dank diye ortada birakabilecek gucu olsa kendinde keske....bu tip adamlarda sevgi, ask falan olmaz. O sadece kendine somurebilecegi iyi bir kurban bulur her zaman.Diğer konularını da biliyorum inanın yatakta bile yakalasa onu konu sahibi eşinden vazgeçmez takıntı yapmış kocasını asla mümkün değil adam bir gün bırakacak ama şimdilik konu sahibini parası için sömürüyor işte
Ayril bu adamdanAptal oldugumu dusunebilirsiniz ama affiniza siginarak birsey sormak istiyorum. Kalksam ve esimle o konsere gitsem cikista da hadi biseyler icmeye gidelim desem kabul etmez bosver eve gidelim evde iceriz der. Israr edersem de bak buraya getirdim seni hicbirseyden memnun olmuyorsun der. Oldu da o gun kafasina tas dustu ve kabul etti diyelim. O zaman da gidip oturdugumuz yerde yuzume arada bi bakar hep telefonuyla ilgilenir. Ama o kiz biseyler icmeye gidelim dese havada kapar ve ne sohbet edecegini sasirir. Bana bunun sebebini de aciklar misiniz. Lutfen.
Çünkü sizi sevmiyor. Bunu hâlâ sorguladığınıza inanmıyorum.Aptal oldugumu dusunebilirsiniz ama affiniza siginarak birsey sormak istiyorum. Kalksam ve esimle o konsere gitsem cikista da hadi biseyler icmeye gidelim desem kabul etmez bosver eve gidelim evde iceriz der. Israr edersem de bak buraya getirdim seni hicbirseyden memnun olmuyorsun der. Oldu da o gun kafasina tas dustu ve kabul etti diyelim. O zaman da gidip oturdugumuz yerde yuzume arada bi bakar hep telefonuyla ilgilenir. Ama o kiz biseyler icmeye gidelim dese havada kapar ve ne sohbet edecegini sasirir. Bana bunun sebebini de aciklar misiniz. Lutfen.
Hem boşanacağım diyip hem o kadar yol çekme derdi nedir ? Gerçekten sen eşini takıntı yapmış olabilir misin ? Kaç kere sana gol atması gerek bu adamın ?Ve cok da yardimci oluyor inanin. Basiretim baglanmis sanki. Bosanacagim.
Esimin iki hafta sonra turnesi var. Doguda uzak bir ile. Havaalani var o ilde. Iki hafta kalacak ve ben ogrendigimden beri diken ustundeyim ne yapacagiz diye. Cunku o o kadar uzaktan haftasonu ankaraya donmez biliyorum. Dedim ki ben bir iki gun izin aliyim haftasonu yanina gidiyim. Burdan ankaraya otobusle gidecegim. Ordan ucakla esimin yanina. Iki gun kalip geri ucakla anmaraya donup sonra otobusle bartina ise donecegim. Planim bu ve dun yine dedi ki senin gelmen cok sacma ve gereksiz. Birsuru arkadasim gelecek birinin bile esinin gelecegini duymadim. Sanki esi gelecek olan ilan ediyor da duymamis. Anlayacaginiz yaptigim fedakarliga bakin bir de adamin tavrina. Minnet duyacagina yada ben gelirim ankarada bulusalim diyecegine soyledigi seye bakin. Bir ara da laf arasinda o gidecegi ilin gece hayatini merak ettigini soylemisti. Iranlilar geliyormus hep.
Uyanik beni davet etti ya konsere biletleri bugun gidip almis kizdan. Karsilasmamizi istemedi. Normalde konser gunu yarim saat once alacakti. Benim haberim olmayacak zannediyor. Aptal.Cok güclü bir kadinsiniz aslinda. elinizde güzel bir mesleginiz var. kendi ayaklariniz üzerinde durabiliyorsunuz. Inanin, o adamdan vazgecmekle kendinize en iyisini yapacaksiniz. Ben ilk bu konuyu okudugumda sasirdim, evet gidin bakin takip edin dedim ama sonra diger konulariniza baktigimda adamin bu konuda asla iflah olmayacagini anladim. Olan size olur. Cok dogru bir kara almissiniz. Hakkinizda hayirlisi olsun. Bizi de gelismeler ile haberdar edin lütfen. Ictenlikle bol sans dilerim!
Uyanik beni davet etti ya konsere biletleri bugun gidip almis kizdan. Karsilasmamizi istemedi. Normalde konser gunu yarim saat once alacakti. Benim haberim olmayacak zannediyor. Aptal.
Ne yapacaginiza karar verdiniz mi peki?Uyanik beni davet etti ya konsere biletleri bugun gidip almis kizdan. Karsilasmamizi istemedi. Normalde konser gunu yarim saat once alacakti. Benim haberim olmayacak zannediyor. Aptal.
Bence habersiz gidin baskın basanindırHayir. O gun ben yolda olacagim. Planda ben olsam bahsetmesi gerek. Ozellikle gelme dedi. Izin alcam deyince de bana haber ver kacta kesinlesir iznin dedi.
Aynenyani biletleri almak için kıza mesaj atmasını sorun ediyorsanız eğer bunda sorun edecek bişey yok.
ama bileti başkasıyla gitmek için almış sank, doğru anlamış mıyım. sürpriz vs durumu da yok sanırım ki size gelme diyor. yani size gelme dediği vakitte ise konser başkası için almış demektir. yerinizde olsam sessizde kalır. konser olacğaı gün oraya gider basardım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?