Kizi arayip rica ediyim mi. Esim bana birsey soylemedi. Size guvendigim icin ariyorum. Aramizda kalsin deyim. Esime kimle geleceksin diye isim sorsun. Bilet kesmek icin.Konsere giderse zaten erkek arkadasıyla gidiyor adam
Cıkısı vs yi beklese ne olcak yanında adamın erkek arkadaşını görecek
Tam tersine kücük düşer
Kızla plan yaparsa konserden sonra vs yapar
Konsere giderse zaten erkek arkadasıyla gidiyor adam
Cıkısı vs yi beklese ne olcak yanında adamın erkek arkadaşını görecek
Tam tersine kücük düşer
Kızla plan yaparsa konserden sonra vs yapar
Karaborsadan bul bileti. Sende hayret bişeysin. Bak bakalım neler karıştırıyor kim var yanında? Fotığraflarını da çekmeyi ihmal etme yanındaki kadınsa !Biletler bitmis
Kizi arayip rica ediyim mi. Esim bana birsey soylemedi. Size guvendigim icin ariyorum. Aramizda kalsin deyim. Esime kimle geleceksin diye isim sorsun. Bilet kesmek icin.
O da muhtemel. Bir ihtimal gercegi ogrenirim dedim ama.Yok yok, o zaman kiz rezillik cikmasin diye esine haber verebilir ya da esine bilet bulamadim diyebilir.
Katiliyorum. Soru isaretleri esinin uzerinde toplanmis durumdaSorun kizda degil ki. O muhtemelen birlikte gidecegiz zannediyor hatta.
Kizla konusup yardim istesem mi. Aklima baska hicbirsey gelmiyor.Katiliyorum. Soru isaretleri esinin uzerinde toplanmis durumda
Hayır bence arama kadını. Hiç karıştırma onu. Zaten 2 seçenek var önünde ya erkek arkadaşıyla gidip kıza yürüyecek ya da bi kadınla gidecek ona zaten yürüyo olacak.Kizi arayip rica ediyim mi. Esim bana birsey soylemedi. Size guvendigim icin ariyorum. Aramizda kalsin deyim. Esime kimle geleceksin diye isim sorsun. Bilet kesmek icin.
Ay sakın ama sakın kızı ilişkinize sokmaKizi arayip rica ediyim mi. Esim bana birsey soylemedi. Size guvendigim icin ariyorum. Aramizda kalsin deyim. Esime kimle geleceksin diye isim sorsun. Bilet kesmek icin.
Hayır bence arama kadını. Hiç karıştırma onu. Zaten 2 seçenek var önünde ya erkek arkadaşıyla gidip kıza yürüyecek ya da bi kadınla gidecek ona zaten yürüyo olacak.
Yemegi baska gun yerler. Yer yapiyor adam gorusmeye.Sonrasında yemek yiyeceklerse neden tek gitmiyor, iki bilet istiyor ki? Acaba eşimle gelecektim o son anda rahatsızlandı falan mı diyecek?
Evet. Iletisimi devam ettirecek aklinca.Bence kiza yurucek neden derseniz yemek ismarlarim falan yazmis, kizi yemege goturme niyeti var.
Bassa ne yapacak bide onu düşünmek lazımOrda da haklisiniz orasini hic dusunmemistim. O zaman, konserden sonra insanlar fuayeye bir seyler icmeye cikiyor zaten basarsa orda basar konu sahibesi. Bu adam da kizla konusmak icin orda olur. Konu sahibesi de baskin :)
Yok bence onu hic karistirma. Baska bisi dusunmek lazim .Kizla konusup yardim istesem mi. Aklima baska hicbirsey gelmiyor.
Asla öyle birşey yapma.Kizla konusup yardim istesem mi. Aklima baska hicbirsey gelmiyor.
Ben kendimi adamın yerine koyarak söylersem tek ihtimal o olmazdı.Bence kiza yurucek neden derseniz yemek ismarlarim falan yazmis, kizi yemege goturme niyeti var.
Ama neden 2 bilet sorusu geliyor akla. Madem bu kıza yürüyor tek bilet alırdı. O da kendineEvet. Iletisimi devam ettirecek aklinca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?