Konu eşim

Konsere giderse zaten erkek arkadasıyla gidiyor adam
Cıkısı vs yi beklese ne olcak yanında adamın erkek arkadaşını görecek
Tam tersine kücük düşer
Kızla plan yaparsa konserden sonra vs yapar
Kizi arayip rica ediyim mi. Esim bana birsey soylemedi. Size guvendigim icin ariyorum. Aramizda kalsin deyim. Esime kimle geleceksin diye isim sorsun. Bilet kesmek icin.

Konsere giderse zaten erkek arkadasıyla gidiyor adam
Cıkısı vs yi beklese ne olcak yanında adamın erkek arkadaşını görecek
Tam tersine kücük düşer
Kızla plan yaparsa konserden sonra vs yapar

Orda da haklisiniz orasini hic dusunmemistim. O zaman, konserden sonra insanlar fuayeye bir seyler icmeye cikiyor zaten basarsa orda basar konu sahibesi. Bu adam da kizla konusmak icin orda olur. Konu sahibesi de baskin :)

Kizi arayip rica ediyim mi. Esim bana birsey soylemedi. Size guvendigim icin ariyorum. Aramizda kalsin deyim. Esime kimle geleceksin diye isim sorsun. Bilet kesmek icin.

Yok yok, o zaman kiz rezillik cikmasin diye esine haber verebilir ya da esine bilet bulamadim diyebilir.

Hayır bence arama kadını. Hiç karıştırma onu. Zaten 2 seçenek var önünde ya erkek arkadaşıyla gidip kıza yürüyecek ya da bi kadınla gidecek ona zaten yürüyo olacak.

Ay sakın ama sakın kızı ilişkinize sokma
Onun ne alakası var kendini ezdirme
Arkadasın dedigi gibi konserden sonra verilen bi mola vs varsa orda bulabilirsin bunları hos bulsan eline ne gecicek ne yapıcaksın onuda düşünmek lazım
Bence karaborsa olur sahibinden facebook etkinlik sayfası yada letgo vs tarzı yerlerde bilet belki vardır gideceksen illa biletli git

Hayır bence arama kadını. Hiç karıştırma onu. Zaten 2 seçenek var önünde ya erkek arkadaşıyla gidip kıza yürüyecek ya da bi kadınla gidecek ona zaten yürüyo olacak.

Bence kiza yurucek neden derseniz yemek ismarlarim falan yazmis, kizi yemege goturme niyeti var.

Orda da haklisiniz orasini hic dusunmemistim. O zaman, konserden sonra insanlar fuayeye bir seyler icmeye cikiyor zaten basarsa orda basar konu sahibesi. Bu adam da kizla konusmak icin orda olur. Konu sahibesi de baskin :)
Bassa ne yapacak bide onu düşünmek lazım
Farzedelim ki yanyana konusuyolar ellerinde ickileri
Yanlıs anladın diyebilir tebrik ediyodum buraya gelmekte seni aldatmısmı oluyorum diyebilir vs cok güzel sıyrılır
İlla basıcaksa orda değil baska bi yerde yapmak lazım
Ne bileyim

Bence kiza yurucek neden derseniz yemek ismarlarim falan yazmis, kizi yemege goturme niyeti var.
Ben kendimi adamın yerine koyarak söylersem tek ihtimal o olmazdı.
Senaryomu yazayım. Yürüdüğüm hoşlandığım kadın konsere gitmek istiyo ve cengaver ben kadınla işleri ilerleteyim diye arkadaşıma sarılıp bana bilet bul diyorum. O ayarlıyor. Senin gözünü yerim sana yemek borcum olsun tamam mı aslansın kaplansın yapıyorum kadına??
Yanında kimin olduğu önemli bence işin aslını öğrenmek için.

Sizin görüşmesini istemediğiniz bi arkadaşı falan mı var acaba. Belki o yüzden söylemedi size de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…