Konu eşim

Kiz evli oldugumuzu biliyor. Tabiki baska bir kizla gitmeyecek. Bu bahsettigim kiza yuruyor sadece.

Bak aklima ne geldi. Esin konsere arabasiyla falan mi gidecek acaba. Cikista arabanin az uzaginda beklesen mi . Bakarsin bir erkek arkadasiyla mi gelmis konsere. Yoksa bir kadinla mi. Takip edebilme ihtimalin olursa arabayi takip edersin.. olmadi gecenin devaminda napicak. Baktin eve gidiyor. Sende supriz ben geldim dersin hic bisi olmamis gbi

Bence siz konseri ve konseri ayarlayan kişiyi dusunmek yerine ilk önceki hedefiniz Eşinizin aldırdığı 2. Bilet kimin yani 2. kişi kim onu öğrenmeniz lazım. ..

Kiz evli oldugumuzu biliyor. Tabiki baska bir kizla gitmeyecek. Bu bahsettigim kiza yuruyor sadece.
Canım sen kızın ilkokulda eşine aşık olduğunu belirterek zaten ona cepheni gösterdin. Her ihtimali değerlendir diyorum ben sadece. Yüzyüze hiç bakmadığın bir kadın seni arayıp senin eşin benim konserime başka bi kadınla geldi seni aldatıyo diyecek son insan. Niye ondan çekinsin evli diye? Arkadaşım der yanındaki için tamam bitti gitti.

Bilet iptal oldu der misin desem. Bulamiyorum bilet desin.

Yemegi baska gun yerler. Yer yapiyor adam gorusmeye.
Bence de bak..
Kendince arayi ısıtıyor. Yer yapiyor. Sonraki gunlerde de belki yemege falan davet edecek. Ama soyle de bisey var eger adam konser oncesi seni gorurse o kiza yuruyemez. Ve resmi durur sen bence soguk kanli ol. Ve takip et konser sonrasi cok onemli

Bu işte bit yenikliği var. Eşin bariz flörtöz biri hatta daha fazlası. Bence ikinci bileti bir kıza almış olabilir siz diyorsunuz o çocukluk arkadaşına yürümek için yapıyor diye ama kızkardeşimdi diyebilir yalan çok nasılsa. Ayrıca bir eşi olduğunu kızın bilmesine rağmen ona yemek ısmarlayayım demesi onun fikrini merak etmesi yanı olursa o kadınla da olur o da yedekte kalsın mantığı. Burnuma çok kötü kokular geliyor diyim ben. Çok zor sakin kalması biliyorum ama hiç renk verme sen bize yaz sürekli tek kalıp fevri hareket etme

Son düzenleme:
Emin olmadan hareket etmeyin ve sessizce bir muddet daha izleyin instagramdan takip edin ve konusmaları ss almayi sakın unutmayın o silmeden ne olur ne olmaz.
Artik telefon numaralari alinip verildi. Watsapptan yazarlar

Bence en mantıklısı konsere gitmek.
Görüncede sen gelme deyince bende konsere geldim sonuçta önceden de yapıyomuşsunuz böyle etkinlikler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…