Kiz evli oldugumuzu biliyor. Tabiki baska bir kizla gitmeyecek. Bu bahsettigim kiza yuruyor sadece.Ben kendimi adamın yerine koyarak söylersem tek ihtimal o olmazdı.
Senaryomu yazayım. Yürüdüğüm hoşlandığım kadın konsere gitmek istiyo ve cengaver ben kadınla işleri ilerleteyim diye arkadaşıma sarılıp bana bilet bul diyorum. O ayarlıyor. Senin gözünü yerim sana yemek borcum olsun tamam mı aslansın kaplansın yapıyorum kadına??
Yanında kimin olduğu önemli bence işin aslını öğrenmek için.
Sap gibi gitmemek icin birini goturecektir yanindaAma neden 2 bilet sorusu geliyor akla. Madem bu kıza yürüyor tek bilet alırdı. O da kendine
HayirSizin görüşmesini istemediğiniz bi arkadaşı falan mı var acaba. Belki o yüzden söylemedi size de
Evet. Iletisimi devam ettirecek aklinca.
Canım sen kızın ilkokulda eşine aşık olduğunu belirterek zaten ona cepheni gösterdin. Her ihtimali değerlendir diyorum ben sadece. Yüzyüze hiç bakmadığın bir kadın seni arayıp senin eşin benim konserime başka bi kadınla geldi seni aldatıyo diyecek son insan. Niye ondan çekinsin evli diye? Arkadaşım der yanındaki için tamam bitti gitti.Kiz evli oldugumuzu biliyor. Tabiki baska bir kizla gitmeyecek. Bu bahsettigim kiza yuruyor sadece.
Ya iptal edip tek gidecek. Yada erkek arkadasiyla gidecek. Soz konusu kiza yuruyor cunku.Bence siz konseri ve konseri ayarlayan kişiyi dusunmek yerine ilk önceki hedefiniz Eşinizin aldırdığı 2. Bilet kimin yani 2. kişi kim onu öğrenmeniz lazım. ..
Bilet iptal oldu der misin desem. Bulamiyorum bilet desin.Canım sen kızın ilkokulda eşine aşık olduğunu belirterek zaten ona cepheni gösterdin. Her ihtimali değerlendir diyorum ben sadece. Yüzyüze hiç bakmadığın bir kadın seni arayıp senin eşin benim konserime başka bi kadınla geldi seni aldatıyo diyecek son insan. Niye ondan çekinsin evli diye? Arkadaşım der yanındaki için tamam bitti gitti.
Hayır kadını karıştırma. Eline fırsat geçti işte git öğren kocanın neler yaptığınıBilet iptal oldu der misin desem. Bulamiyorum bilet desin.
Bu bir çözüm mü. Varsa tozu halının altına süpürmek gibi bir şey.Bilet iptal oldu der misin desem. Bulamiyorum bilet desin.
Emin olmadan hareket etmeyin ve sessizce bir muddet daha izleyin instagramdan takip edin ve konusmaları ss almayi sakın unutmayın o silmeden ne olur ne olmaz.Y
Ya iptal edip tek gidecek. Yada erkek arkadasiyla gidecek. Soz konusu kiza yuruyor cunku.
Hayır kadını karıştırma. Eline fırsat geçti işte git öğren kocanın neler yaptığını
Kocam o kiz icin gidiyor. O gun de birsey olmayacak. Mesajlasmak gorusmek icin yer yapiyor. Gelecege yatirim yapiyor yaniHayır kadını karıştırma. Eline fırsat geçti işte git öğren kocanın neler yaptığını
Bence de bak..Yemegi baska gun yerler. Yer yapiyor adam gorusmeye.
Artik telefon numaralari alinip verildi. Watsapptan yazarlarEmin olmadan hareket etmeyin ve sessizce bir muddet daha izleyin instagramdan takip edin ve konusmaları ss almayi sakın unutmayın o silmeden ne olur ne olmaz.
O kız için gittiğine neden bu kadar inanıyorsunuz ki?Kocam o kiz icin gidiyor. O gun de birsey olmayacak. Mesajlasmak gorusmek icin yer yapiyor. Gelecege yatirim yapiyor yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?