Konu Kayinvalide

anne ben makyaj yaptirmicam bilgin olsun dedim niye kocan mi kizdi istemedi dedi kahkaha atti
Amacına ulaştığını daha net anlatamazdınız kvye.
Oğlunu fitleme sebebi zaten sizin kavga etmeniz ve sonunda makyaj yaptırmamanızdı.
Gidip biz kavga ettik istediğin oldu demişsiniz resmen

O makyajın alasını yaptırın öncelikle. Sonra da kocanıza ve kvye düzgünce ayar verin bence. Ay ayrıca yapacağınız makyajı dahi niye söylüyorsunuz anlamadım

Ben şunu anlamıyorum neden kvye ve ya başkalarına yapacağınız şeyleri gereksiz yere anlatıyosunuz? Kayınvalideme niye gidip anne ben prof makyaj yaptırıcam diyim? Ve ya o niye bunu sorsun? Benimki valla halimi hatrımı sormaktan öteye hiçbişeyi sormaz çünkü hiçbişey için hesap vermem alcağım yapcağım çoğu şeyi de detayına kadar anlatmam. Bebeğim doğucak ona aldığım hiçbişeyden haberi yok gelince görüp aa güzelmiş der geçer. Siz böyle olmaya devam ederseniz çok malzeme verirsiniz

Kv dene yorum bile yapmıyorum o saçma yorum ve sinsi gülüşünden dolayı. Denecek çok şey var aslında.

Ama madem buradasınız size ve eşinize bir kaç şey söylemeden edemeyeceğim.
Diyelim ki kv densiz ve kötü niyetli!
Kocanız nasıl bu laftan sonra padişah son varisi gibi ben istemiyorum diye bir cümleyle geliyor?
Nasıl seninle ilgili istediğini bildiği şey için tek başına karar alıp gelebiliyor .
İstemiyorum! Neden? , annem gerek yok dedi ? Mi diyor. Ne hadle?
anne oğlunu da kendisi gibi yetiştirmiş diyorum ..
Peki ya siz ? Nasıl buna sessiz kaldınız? Gerekirse annemden Bi yakinimdan borç alır o makyajı yaptırırdım. Amaç makyaj değil. Onlara ben istiyorsam yaparim i göstermek için. Siz niye gönlünüze küsüp yaptırmiyorum diyerek konuyu kapattınız. Geçmiş olsun , artık kv nizin istemediği hic bir konuda söz sahibi olamayacaksınız.

Madem her şeye muhalefet oluyor neden her şeyi haber veriyorsunuz? Bir de kahkaha atmış makyaj yaptırmayacağınızı duyunca. İnadına yaptırın bence. Ne farkediyor acaba, onlara ne makyajın profesyonel olup olmamasından? Kaynananız çok güzel kaynanalık yapıyor ama eşiniz eş olmayı öğrenememiş.

Ben olsam bide abartılı saç yaptırırdım . Ya da düğüne katılmazdım bunlar böyle şeylerden anlar sen yaptırmıcam diyerek hata etmişsin

amaaan cahil cühelalarla uğraşcagıma gider aslanlar gibi pro makyajımı yaptırır soranada normal makyaj derdim. ne oldugunu bile bilmiyo ki siz hemen trip atarak yaptırmıcam demişsiniz resmen kv nin istedigini yapmıssınız. bence bundan sonra o ne derse tersini yapın. kocanızda anasının ağzına bakan bi tip o kadar belli ki hayat arkadasına ağzını açıp sormaktan aciz. ki ona ne yani kadınsal bi konu eltisinin düğününde abartı makyaj yaptırsa ne yaptırmasa ne resmen anası fişfiklemiş oda gelip size gürlemiş

Ben olsam takmam istiyorsam yaptırırım bence siz de vazgeçmeyin yaptırın ki kararlı olup sizin dediğinizin olduğunu görsünler

Kayınvaliden fenaymış ama eşin neden senin majyajına karışıyo onu anlamadım erkekler işine baksın önce bi size ne makyajdan

Sorun burda genelde oldugu gibi haddini bilmeyen kayinvalidede degil. Onun doldurusuna gelip size yüklenen esinize. Madem makyaja kadar karisabiliyorlar ve siz yaptirmiyorsunuz dügüne de gitmeyin. Esime de öyle derim. Madem annesinin lafi ile üstünüze gelmeyi biliyor, o zaman evdeki huzursuzlugu da kabul etmis oluyor. Hepimizin annesi babasi kayinvalidesi kayinpederi yorumlar yapiyor. Ama bu demek degildir ki her lafi kabul edeceksin. Kayinvalidenizin orda kahkaha atmasi.zaten bir cok seyi de gösteriyor. Herseyinizi anlatmayin. Ona ne makyajinizdan? Havadan sudan konusun en fazla. Mesafe koyun biraz

Makyaja neden karışıyorlar anlamadım. Profesyonel ya da amatör onlara ne yani?

Zaten çok pasif kalmışsın, o makyajı yaptırmayarak da üzerine tüy dikmiş olacaksın. Gidip makyajı yaptırıyorsun konu sahibi.
Alçak eşeğin sırtına binen çok olurmuş.
Eğer pasif kalırsan olaylar bununla bitmez, devamı gelir bilgin olsun. Kocanla da kavga edersen et, herşeye burnunu sokmamayı öğrensin, böyleleri bundan anlar çünkü.

Yaa, sizin makyajınızdan kayınvalidenize ne !!! Seviyenizi koruyun, hayatınıza karıştırtmayın. Kocanıza da ne diyeyim bilmiyorum. Ne makyaj yaptıracaksanız da parasını kendiniz karşılayın, özellikle düğünlerde gelin dışındakilerin kuaför masraflarının düğün sahibine yüklenmesi çok saçma.

Kv niye diyorsunuz ki parasını o mu veriyor eşinizle muhatap olun makyajınız onu ne ilgilendirir tabii para ondan çıkacaksa bilemem ama eşinize söylemeniz daha doğru

Ayyynı benim kayınvalide. Kendi aklına yatmayan her şey için bir kulp bulur, gereksiz görür. Eşimi de doldurmaya çalışır. Başlarda birkaç kez eşim de gaza gelir gibi oldu. Dedim annene ne yani benim yapacaklarımdan, harcayacağım paradan. Eşim de anladı. Şimdi daha ben bişey demeden eşim yapıştırıyor annesine cevabı.
Yani iş eşinizde bitiyor. Koca adam aklı yok mu da anasının gazına geliyor. Baktınız geliyor 1-2 ayar verin. Öyle küstüm, yaptırmayacağımla olmuyor. Boşu boşuna prim verirsiniz. Zaten bu kafada bir kayınvalide, siz makyaj yaptırmayınca zafer kazanmış edalarına girecek. Ayy oğluşum beni nasıl da dinliyor diyip iyi de arsızlaşacak.
Ha bi de aklınızda olsun her şeyi anlatmayın böyle kayınvalidenize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…