Amacına ulaştığını daha net anlatamazdınız kvye.anne ben makyaj yaptirmicam bilgin olsun dedim niye kocan mi kizdi istemedi dedi kahkaha atti
Ben şunu anlamıyorum neden kvye ve ya başkalarına yapacağınız şeyleri gereksiz yere anlatıyosunuz? Kayınvalideme niye gidip anne ben prof makyaj yaptırıcam diyim? Ve ya o niye bunu sorsun? Benimki valla halimi hatrımı sormaktan öteye hiçbişeyi sormaz çünkü hiçbişey için hesap vermem alcağım yapcağım çoğu şeyi de detayına kadar anlatmam. Bebeğim doğucak ona aldığım hiçbişeyden haberi yok gelince görüp aa güzelmiş der geçer. Siz böyle olmaya devam ederseniz çok malzeme verirsinizYa inanın bende bunlari yazacağımı düşünmezdim. Hic bu kafalarda olmadim yazanlara da amaan de gec sabret ne takıyorsun derdim. Ama oyle olmuyormuş ben dogum yapali 7 ay oldu çocuğa kadar gayet iyiydik kv le hala da öyle kavgalı falan değiliz ama bazı şeyler ust üste oldu ve ben artık doldum taktim kendisinden nefret ediyorum dayanamıyorum. Buraya yazma sebebim içimdeki sinir patlamasını biraz olsun dindirmek kusura bakmayin uzun oluyor böyle. En son ki olayi söyleyeceğim sadece ama bundan önce de bu tip olaylar oldugu içindir patlamam. Eltimin düğünü olacak ben profesyonel makyaj yaptiracaktim bunu da makyaj yaptıracağım diye sadece soyledim. O da yaptirirsin onun yanında dedi sehirdisindan kiz alicaz neyse profesyonel makyaj olarak detay vermemistim bana gelip normal makyaj yaptircaksin degilmi dedi yoo anne profesyonel yaptircam dedim hmmm dedii orada kaldı ( bu arada profesyonel makyaj i sanatçılara gelinlere yapılan olarak biliyor ) neyse ertesi gün eşime laf arasında demiski iste Melek te zaten profesyonel makyaj yaptircakmis hani ne gerek var gibisinden esimde profesyonel nedir bilmez bende gerek duymadım detay vermeye makyaj yaptircam sadece dedim bunun üzerine esim aksam gelip bana çattı ben istemiyorum falan filanlar benim niye haberim yok falan büyüdü de büyüdü olay o an gidip boğazına cokesim geldi oyle bir sinir yani bugun de gidip anne ben makyaj yaptirmicam bilgin olsun dedim niye kocan mi kizdi istemedi dedi kahkaha atti hayir bir sebebi yok onada istemediğimi soyledim dedim ama ben varya suan kuduruyorum sinirden abartiyomuyum bilmiyorum ama kizlar nolur bir yorum yapın
Ben olsam bide abartılı saç yaptırırdım . Ya da düğüne katılmazdım bunlar böyle şeylerden anlar sen yaptırmıcam diyerek hata etmişsinYa inanın bende bunlari yazacağımı düşünmezdim. Hic bu kafalarda olmadim yazanlara da amaan de gec sabret ne takıyorsun derdim. Ama oyle olmuyormuş ben dogum yapali 7 ay oldu çocuğa kadar gayet iyiydik kv le hala da öyle kavgalı falan değiliz ama bazı şeyler ust üste oldu ve ben artık doldum taktim kendisinden nefret ediyorum dayanamıyorum. Buraya yazma sebebim içimdeki sinir patlamasını biraz olsun dindirmek kusura bakmayin uzun oluyor böyle. En son ki olayi söyleyeceğim sadece ama bundan önce de bu tip olaylar oldugu içindir patlamam. Eltimin düğünü olacak ben profesyonel makyaj yaptiracaktim bunu da makyaj yaptıracağım diye sadece soyledim. O da yaptirirsin onun yanında dedi sehirdisindan kiz alicaz neyse profesyonel makyaj olarak detay vermemistim bana gelip normal makyaj yaptircaksin degilmi dedi yoo anne profesyonel yaptircam dedim hmmm dedii orada kaldı ( bu arada profesyonel makyaj i sanatçılara gelinlere yapılan olarak biliyor ) neyse ertesi gün eşime laf arasında demiski iste Melek te zaten profesyonel makyaj yaptircakmis hani ne gerek var gibisinden esimde profesyonel nedir bilmez bende gerek duymadım detay vermeye makyaj yaptircam sadece dedim bunun üzerine esim aksam gelip bana çattı ben istemiyorum falan filanlar benim niye haberim yok falan büyüdü de büyüdü olay o an gidip boğazına cokesim geldi oyle bir sinir yani bugun de gidip anne ben makyaj yaptirmicam bilgin olsun dedim niye kocan mi kizdi istemedi dedi kahkaha atti hayir bir sebebi yok onada istemediğimi soyledim dedim ama ben varya suan kuduruyorum sinirden abartiyomuyum bilmiyorum ama kizlar nolur bir yorum yapın
Kayınvaliden fenaymış ama eşin neden senin majyajına karışıyo onu anlamadım erkekler işine baksın önce bi size ne makyajdanYa inanın bende bunlari yazacağımı düşünmezdim. Hic bu kafalarda olmadim yazanlara da amaan de gec sabret ne takıyorsun derdim. Ama oyle olmuyormuş ben dogum yapali 7 ay oldu çocuğa kadar gayet iyiydik kv le hala da öyle kavgalı falan değiliz ama bazı şeyler ust üste oldu ve ben artık doldum taktim kendisinden nefret ediyorum dayanamıyorum. Buraya yazma sebebim içimdeki sinir patlamasını biraz olsun dindirmek kusura bakmayin uzun oluyor böyle. En son ki olayi söyleyeceğim sadece ama bundan önce de bu tip olaylar oldugu içindir patlamam. Eltimin düğünü olacak ben profesyonel makyaj yaptiracaktim bunu da makyaj yaptıracağım diye sadece soyledim. O da yaptirirsin onun yanında dedi sehirdisindan kiz alicaz neyse profesyonel makyaj olarak detay vermemistim bana gelip normal makyaj yaptircaksin degilmi dedi yoo anne profesyonel yaptircam dedim hmmm dedii orada kaldı ( bu arada profesyonel makyaj i sanatçılara gelinlere yapılan olarak biliyor ) neyse ertesi gün eşime laf arasında demiski iste Melek te zaten profesyonel makyaj yaptircakmis hani ne gerek var gibisinden esimde profesyonel nedir bilmez bende gerek duymadım detay vermeye makyaj yaptircam sadece dedim bunun üzerine esim aksam gelip bana çattı ben istemiyorum falan filanlar benim niye haberim yok falan büyüdü de büyüdü olay o an gidip boğazına cokesim geldi oyle bir sinir yani bugun de gidip anne ben makyaj yaptirmicam bilgin olsun dedim niye kocan mi kizdi istemedi dedi kahkaha atti hayir bir sebebi yok onada istemediğimi soyledim dedim ama ben varya suan kuduruyorum sinirden abartiyomuyum bilmiyorum ama kizlar nolur bir yorum yapın
Kayınvaliden fenaymış ama eşin neden senin majyajına karışıyo onu anlamadım erkekler işine baksın önce bi size ne makyajdan
Yaa, sizin makyajınızdan kayınvalidenize ne !!! Seviyenizi koruyun, hayatınıza karıştırtmayın. Kocanıza da ne diyeyim bilmiyorum. Ne makyaj yaptıracaksanız da parasını kendiniz karşılayın, özellikle düğünlerde gelin dışındakilerin kuaför masraflarının düğün sahibine yüklenmesi çok saçma.ertesi gün eşime laf arasında demiski iste Melek te zaten profesyonel makyaj yaptircakmis hani ne gerek var gibisinden esimde profesyonel nedir bilmez bende gerek duymadım detay vermeye makyaj yaptircam sadece dedim bunun üzerine esim aksam gelip bana çattı
Kv niye diyorsunuz ki parasını o mu veriyor eşinizle muhatap olun makyajınız onu ne ilgilendirir tabii para ondan çıkacaksa bilemem ama eşinize söylemeniz daha doğruYa inanın bende bunlari yazacağımı düşünmezdim. Hic bu kafalarda olmadim yazanlara da amaan de gec sabret ne takıyorsun derdim. Ama oyle olmuyormuş ben dogum yapali 7 ay oldu çocuğa kadar gayet iyiydik kv le hala da öyle kavgalı falan değiliz ama bazı şeyler ust üste oldu ve ben artık doldum taktim kendisinden nefret ediyorum dayanamıyorum. Buraya yazma sebebim içimdeki sinir patlamasını biraz olsun dindirmek kusura bakmayin uzun oluyor böyle. En son ki olayi söyleyeceğim sadece ama bundan önce de bu tip olaylar oldugu içindir patlamam. Eltimin düğünü olacak ben profesyonel makyaj yaptiracaktim bunu da makyaj yaptıracağım diye sadece soyledim. O da yaptirirsin onun yanında dedi sehirdisindan kiz alicaz neyse profesyonel makyaj olarak detay vermemistim bana gelip normal makyaj yaptircaksin degilmi dedi yoo anne profesyonel yaptircam dedim hmmm dedii orada kaldı ( bu arada profesyonel makyaj i sanatçılara gelinlere yapılan olarak biliyor ) neyse ertesi gün eşime laf arasında demiski iste Melek te zaten profesyonel makyaj yaptircakmis hani ne gerek var gibisinden esimde profesyonel nedir bilmez bende gerek duymadım detay vermeye makyaj yaptircam sadece dedim bunun üzerine esim aksam gelip bana çattı ben istemiyorum falan filanlar benim niye haberim yok falan büyüdü de büyüdü olay o an gidip boğazına cokesim geldi oyle bir sinir yani bugun de gidip anne ben makyaj yaptirmicam bilgin olsun dedim niye kocan mi kizdi istemedi dedi kahkaha atti hayir bir sebebi yok onada istemediğimi soyledim dedim ama ben varya suan kuduruyorum sinirden abartiyomuyum bilmiyorum ama kizlar nolur bir yorum yapın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?