Konu Kayinvalide

Kusura bakmayın ama kocanız ana kuzusu aşırı uyuz oldum size olan tavrına. Bence gidin anlatın eşinize profesyonel makyajın ne olduğunu ben eltiyim sonuçta günlük makyajla gidemem vs vs diyin biraz işve biraz cilve hoop halledersiniz. o yılan KVdenizede söylemeyin düğün günü şok olsun yılaaaan

Kahkaha mı attı codden. Çok sinir bozucu. Gidin yaptırın istediginiz makyajı sonra da siz kahkaha atin madem. Saçmaliğa bakın ne kadar ayıp şikayet etmiş sizi kötünkyetli davranmiş.

Eşiniz de de iş yok siz de de.Kahkaha attığında ağzının payını verecektiniz.Kahkaha attığı yere kadar okudum ve aslında sizi suclamistim ama sonu öyle bitince kv haklı göremedim.

Eltinin dugunu nedir yahu? Esimin kardesinin ya da kaynimin dugunu demek varken eltimin dugunu demeniz cok garip geldi bana.

Sıkmadı mı şu psikoloğa gitçiler ya cidden:d
Sanırım siz hiç sinirlenmiyorsunuz hatta sinirlenince hiç aklınızın ucundan bile geçmiyor kötü kelimeler düşünceler aşırı sakin hiç ters yapmayan bir yapıya sahipsiniz yazdıklarınıza göre öyle olmanız lazım bence :d
Konuya gelirsek kaynanan ve kocan da hata ne ortalığı karıştırırsın ya sanane yani ben olsam aşırı sinir olurdum ayrıca eşiniz de ne anlar makyajdan da anasının 2 lafına gelir canınızı sıkar anlamıyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…