Konu kendim 😅

Ben önceden çok içine kapanık biriydim. Bu durumu hocama söylemiştim. O da tanımadığın insanlarla konuş dedi. Özellikle dolmuş ve otobüs yolculuğu esnasında yanımdakiyle muhabbet açıyordum. O şekilde aştım. Şimdi her ortama dahil olabiliyorum çenemi durdurabilene aşk olsun. Mesela şöyle yapabilirsin ben bununla ne konuşabilirim ki dediğin bir tanıdığınla diyalog kurmaya çalış.

Ayy gerçekten arkadaşlık başlatmada sorun yaşamıyorum ama ilerletmeye gelince orada tıkanıyorum çook teşekkür ederim tavsiyeniz için o zaman ben de tatlı birilerini dateye çağıracağım
Sizde kendinizden birşeyler katmayınca yürümüyor sanırım. Mesela ben ( illaki dert sıkıntı değil) birine birşey anlatıp karşımdaki bana birşey paylaşıp konuşmuyorsa bende ona bir daha anlatmıyorum.

Merak ettim hangi sehirdesiniz?

İleriki yaşlarda nasılsa sadelesme yoluna gideceksiniz. Şimdiden bunun tadına varıp duzeninizi oturtmuşsunuz çok ozenmeyin bence. Kaliteli dostluklar coklukta bulunmuyor. Az olsun öz olsun arkadaşliginiz. Selamlar

Ben olsam kesin öğrenirdimOkuyup okuyup yemlerdimAklım fikrim fesatlikta valla.
Benim kk hesabı açık duruyor böyle çok takıldığım zamanlarda. Ama haberi yoktur hiç sanmıyorum nicke bakmak aklına gelmemiştir. Görse de okumaz. Böyle şeytanlıklar biz kadınların aklına geliyor daha çok.

İleriki yaşlarda nasılsa sadelesme yoluna gideceksiniz. Şimdiden bunun tadına varıp duzeninizi oturtmuşsunuz çok ozenmeyin bence. Kaliteli dostluklar coklukta bulunmuyor. Az olsun öz olsun arkadaşliginiz. Selamlar
Teşekkür ederim

Konu kedim diye okudum kediyle ilgili bağlantı kurmaya çalışıyorum
Aslında derdinizi kimseye anlatmayarak iyi yapıyorsunuz bence en sağlıklısı bu. Kalabalık arkadaş ortamı etkinlik, aktivite için gerçekten çok keyif verici ve eğlenceli oluyor her zaman olmuyor zaten böyle senede bir iki kez plan yapıp bir araya gelmek terapi gibi geliyor insana. Onun dışında ben mesela sosyal biriyim arkadaşlarım var ama yalnızlığı daha çok severim. Sadece seyahat ederken, kamp yaparken, tatilde arkadaş gerekiyor benim için öyle :) Ortası iyi.

Valla bende senin gibiyim yosunlukek liseden 3 kız arkadaşım var sadece onlarla samimiyim üni den hepimiz evlendik başka şehirlere gittik koptuk. Ne yaparsak yapalım yeni tanıdıgım biriyle lisedeki arkadaşlıklarımla aynı olmayacak. Nerede oturuyorsun ?

Yaa ben de üniversiteyi Antalya’da okudum. Deprem şehirlerinden birinde oturuyorduk geçici başka yerdeyiz şu an evimiz yıkıldı diye yeniden yapıldığında döneceğiz.

Ben de tek dostum olan liseden arkadaşım Üniversitem çok sıkıcı geçti kimseyle o samimiyete giremedim siz nerede oturuyorsunuz

Benimde üniversite çok sıkıcıydı lisede ki arkadaşlığımın %1 ini bile yaşayamadım lise arkadaşlıkları bi başka oluyor Çorumdayım bende

Benimde üniversite çok sıkıcıydı lisede ki arkadaşlığımın %1 ini bile yaşayamadım lise arkadaşlıkları bi başka oluyor Çorumdayım bende
Bir de lise arkadaşlıkları sanki daha saf ve çıkarsız gibiydi üniversitede bazlıları sanki sırtlanlar yuvası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…