- 23 Kasım 2022
- 11.874
- 53.052
- 528
- Konu Sahibi yosunlukek
-
Göksu mu? Tarlabaşı var ama orayı pek gezdiginizi sanmamHayır:) daha meşhuru. Genelde yetmis-yuz yıl önceki hikayelerin dizisinin çekildiği bir yer
Benim de bu siteden 9 senelik wp grubum varCidden bu siteden arkadaş edinip bir de bulustunuz mu ya helal olsun valla
Ayy ne güzel gerçekten hep daim olsunnBenim de bu siteden 9 senelik wp grubum varbirbirimizin şehrine gittik eşleri tanıştırdık ev oturmaları yaptık
Sizde kendinizden birşeyler katmayınca yürümüyor sanırım. Mesela ben ( illaki dert sıkıntı değil) birine birşey anlatıp karşımdaki bana birşey paylaşıp konuşmuyorsa bende ona bir daha anlatmıyorum.Ayy gerçekten arkadaşlık başlatmada sorun yaşamıyorum ama ilerletmeye gelince orada tıkanıyorumçook teşekkür ederim tavsiyeniz için o zaman ben de tatlı birilerini dateye çağıracağım
Merak ettim hangi sehirdesiniz?Bir değil üç değil beş değil :)) KK'dan buluştugum bir sürü arkadaşım var.
gayet de çiçek gibi insanlar.
Hatta bugünkü kız bana yalnız gezme ile ilgili mesaj atmıştı, sonra bir cesaret gaz alıp benim sehrime geldi:) buranın çok meşhur bir yeri var, eski zaman dizilerinin çekildiği bir yer..hep orayı merak edermiş. Beraber gezdik, onu otele yerleştirdim. Arasıra evim havalimanına yakın diye bende kaldı:) sonra olaylar öyle noktaya geldi ki istifa edip bu sevdiği muhitten ev tuttusadece beni tanidigi bu şehirde kendine yeni hayat kurdu. Benim arkadaş çevremle de tanıştı vs vs vs :) şimdi cook sevdiğim bir arkadaşım oldu.
Bu sadece biri, çok sayıda buluştugum insan var KKdan.. sadece birinden bin pişman oldum. Ama onun da KK ile alakası yok, karakteri bozuk bir kızmış.
Eşler hepinizin nickini biliyor mu?Benim de bu siteden 9 senelik wp grubum varbirbirimizin şehrine gittik eşleri tanıştırdık ev oturmaları yaptık
Yok kurcalamadılar o kadar.Eşler hepinizin nickini biliyor mu?
Ben olsam kesin öğrenirdimYok kurcalamadılar o kadar.
İleriki yaşlarda nasılsa sadelesme yoluna gideceksiniz. Şimdiden bunun tadına varıp duzeninizi oturtmuşsunuz çok ozenmeyin bence. Kaliteli dostluklar coklukta bulunmuyor. Az olsun öz olsun arkadaşliginiz. SelamlarMerhaba öncelikle herkeseöncelikle kendimde memnun olup olmadığıma karar veremediğim ama zamanla biraz da üzüldüğüm bir durumdan bahsedeceğim
Genel olarak insanlarla iletişim kurmayı pek sevmiyorum daha çok yalnızlığı kendi başıma vakit geçirmeyi seviyorum. Sadece bir tane yakın arkadaşım var o da 12 yıl oldu yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez onu çok seviyorum. Ama bazen böyle kalabalık arkadaş gruplarına bakınca çok özeniyorumbirlikte sürekli eğlenen tatillere giden arkadaşlıklar hep içimde kaldı gibi
Genel olarak insanlarla konuşurken soğuk davranmam kibar ve güler yüzlüdürüm ama hep bi mesafeli durduğumdan karşımdaki de anlıyor arkadaşlığımız gelişmiyor sanırıminsanlar problemlerini anlatınca elimden geleni yapar çözmeye çalışırım ama kendi derdimi yakın arkadaşım dışında kimseye açmam. Sebebi güvenmemek değil karşımdaki kişiyi sıkmak istemem genelde insanları dinlemeyi seven sessiz biriyim.
Fikir almak istediğim olay şu ki nasıl birileriyle samimi olup ilişkilerimi güçlendirebilirim? Evet derdim bu
Benim kk hesabı açık duruyor böyle çok takıldığım zamanlarda. Ama haberi yoktur hiç sanmıyorum nicke bakmak aklına gelmemiştir. Görse de okumaz. Böyle şeytanlıklar biz kadınların aklına geliyor daha çok.Ben olsam kesin öğrenirdimOkuyup okuyup yemlerdim Aklım fikrim fesatlikta valla.
Teşekkür ederimİleriki yaşlarda nasılsa sadelesme yoluna gideceksiniz. Şimdiden bunun tadına varıp duzeninizi oturtmuşsunuz çok ozenmeyin bence. Kaliteli dostluklar coklukta bulunmuyor. Az olsun öz olsun arkadaşliginiz. Selamlar
25 yaşındayım bir tane dostum varKac yasindasiniz? Bir de ihtiyaç dost mu, beraber takılmalı kadın grup mu yoksa kalabalık kadın erkek mi?
Kadın erkek karışık mi kadın mı?25 yaşındayım bir tane dostum varişte arada hep birlikte toplanacağımız eğleneceğim bi arkadaş grubu
Yaa ben de üniversiteyi Antalya’da okudum. Deprem şehirlerinden birinde oturuyorduk geçici başka yerdeyiz şu an evimiz yıkıldı diye yeniden yapıldığında döneceğiz.Valla bende senin gibiyimyosunlukek liseden 3 kız arkadaşım var sadece onlarla samimiyim üni den hepimiz evlendik başka şehirlere gittik koptuk. Ne yaparsak yapalım yeni tanıdıgım biriyle lisedeki arkadaşlıklarımla aynı olmayacak. Nerede oturuyorsun ?
Benimde üniversite çok sıkıcıydı lisede ki arkadaşlığımın %1 ini bile yaşayamadımYaa ben de üniversiteyi Antalya’da okudum. Deprem şehirlerinden birinde oturuyorduk geçici başka yerdeyiz şu an evimiz yıkıldı diye yeniden yapıldığında döneceğiz.
Ben de tek dostum olan liseden arkadaşımÜniversitem çok sıkıcı geçti kimseyle o samimiyete giremedim siz nerede oturuyorsunuz
Bir de lise arkadaşlıkları sanki daha saf ve çıkarsız gibiydiBenimde üniversite çok sıkıcıydı lisede ki arkadaşlığımın %1 ini bile yaşayamadımlise arkadaşlıkları bi başka oluyor Çorumdayım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?