konu kilit

girls_12

Guru
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2011
334
7
296
İstanbul
Ben birini seviyorum uzun zamandır lisede görmüştüm. sonra kimseye söylemedim lise bitti sosyal paylsım sıtesınde bulup ekledım arkadaş olduk.şimdi ikimizde ünv 1.ci snıf bitmek üzere.Hergün aklıma geliyor ve gitmiyor 1 senedirde görmüyorum yani o kişiyi. Açık görünce kalbim fena çarpıyor. Kendisi deniz subaylıgı okuyor o yuzden her zaman gıremıyor 2 haftada 1 falan. ama konusurken cok sıcak kanlı . ha sunuda belirteyim beni daha önce hiiç görmemiş, hatırlamıyor.ama konusuyoruz samımıyız. birgün bulusalım mı dedim hem tanısmıs oluruz yazdım acık acık. Olabilir ama su sıralar uygun zaman bulamıyorum yazdı.yanı hoslandıgmı soylemedım ama ılgımle bellı ettıgımı dusunuyorum. oda terslemıyor gayet sıcak konusuyor bana karsı.esprıler yapıyor komık bı cocuk.dısardan cok soguktur ama. hazıran bası gıbı tamamen gelıcek yaz tatılı ıcın. ama napmam gerektıgını hala bılmıyorum hoslandıgımı anladıgı halde soguk degıl,ama hoslandıgımı bılıyo fakat hala neden bırlıkte degılız kafam karısık..

Son düzenleyen: Moderatör:

bence onun sana açılmasını bekle. sen ışık yakmışsın hoşlandığını anlamasına dair, eğer oda hoşlanıyor ise kendisi sana açılacaktır. erkeklerin üzerine fazla gidilmez ilgi şımatır. tavsiyem beklemen ve olayları akışına bırakman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…