Konu kiracı kadın..

Ay zihniyetinize ... Benim gerizekalı eski ev sahibim de "sevgilinle yaşıyorsun biliyorum, komşulara evlendi dedim" demişti. Ağzına etmiştim ağzına... Rezil etmiştim de gıkı çıkmamıştı. İnşallah kadına gidip hesap sorma gafletinde bulunursun da ailece seni rezil ederler, öğrenirsin o zaman o küçücük beyninle, küçücük dünyanla gidip başkalarının bacak aralarına burnunu sokmamayı.....

Kadının evine 10 farklı adam girse bile ses etme hakkınız yok ama gidip gelen tek adamsa size ne oluyor. Belki sevgililer belki evlenecekler. Size ne, neden sabaha karşı kadının evini gözetleme gereği duydunuz. Boşanmış kadınları fahişe kabul etmenin dayanağı nedir. Mahalleymiş, genç kızlar varmış, varsa var, kınadığını yaşamadan ölmezsin, evladın varsa yarın başına ne geleceğini bilemezsin

Size ne? İlkel misinizsiz sizi ne ilgilendirir? Arsız arsız gelmiş konu açmış bi de. Size ne milletin özel hayatından?

Konuyu dağıtmayayım ama beğendimlerle kalmak da istemedim, hepinize teşekkür ederim, hiçbir diş çekiminde böyle olmadı, 20’lik çekimi fenaymış, acı eşiğim yüksek olmasına rağmen ağrısı takla attırıyormuş resmen 🤣🤣🤣
Çok geçmiş olsun bende geçen hafta çektirdim dikiş varken pipet kullanma dedi doktor bilginiz olsun.

Konu sahibi başkasının hayatı gerçekten sizi ilgilendirmez.ve belki de nişanlısı adam siz eşinizle birden aynı eve mi ışınlandiniz?
Lütfen biraz kibar olmak için çaba sarfedin. ev sizin olabilir ama müdahale etme hakki ne sizde ne eşinizde var. Eğer mahalle de genç kızlar var ise mümkün mertebe onlar ile konuşup akıl vermeyin. Bir erkek girince o ev kerhane olmuyor çünkü.

O işler öyle olmuyor bizim de burda tanıdıklarınız konu komşu var genç kızlar var cevrede ne demek bize ne ya sana normal gelebilir ama bize normal gelmiyor arkadaşım surda bir soru sorduk konustugun lafa bak evet namus bekçisiyim var mı diyeceğin bu ve bunun gibiler böyle aile apartmanı bizim bura iki katlı yer göze batıyor anladin mı burası karana değil genel evi değil o b..ku yiyecek eğer başka yerde yiyebilir okey. sen ve senin gibi düşünene bu şekilde yorum yapan arkadaşlara gelsin bu yorum tek tek böyle katı düşünen kişilere yorum yapamam ben.
Ülkenin bağısaklarını temizleme ihtiyacı yaratmışsınız şu yorumla. Hortumla yıkayasım geliyor memleketi. Bütün cahil cühela dökülse giderden. Ne güzel olurdu.
he öyleyim batıyor mu gel çıkartayım yavrum
Leş gibi zihniyete böyle üslup.

Dayağa gerek bile yok.

Kadın “sana ne” diyip kapıyı yüzüne bir kapatsa kapıları yumruklayacak. 😂

Yerinde olsam takip eden kocamı mahvederim, 20 yaşında çocuğu olan kadına salça olan adam kapı eşiğinden geçemez.

Tamam kiracı sevgilim olmayacak diye söz vermedi ancak kocası sadık olmak için yemin etti.
kocasının hiiiiiiiiiiiç rahatsız olmadığına eminim ama ispatlayamam
keşke sorunun kadında değil kocada olduğunu anlasalar

Kiracınız da olduğuna göre durumunuz iyidir. Biraz Avrupa'ya gidin gezin, öğrenin. Bol bol nitelikli kitapları alıp okuyun. Çocuklarınıza da okuyun. Başkalarının hayatları ile değil kendi hayatınızla ilgilenin. 21. yy. da yaşıyoruz. Şöyle bir aydınlığa doğru ilerleyin.

20’lik dişimi çektirdim dikiş atıldı, yüzüm şiş, ağrıdan kurtulmak için buz torbalarıyla geziyor, pipetle besleniyorum 2 gündür, uykular haram banaaa, nasıl mesaiye kalmayam nooptioonnn.

Sakinleşelim lütfen, beynimde ızdırap içinde yorgunum şimdi çalarken dahi sitede minnoş minnoş gezebiliyorsam, sizde başarabilirsiniz😂

Geçmiş olsun Mune Mune

Size zararı yoksa gürültü vs anlamında sizi ilgilendirmez. aynı kişi geliyor diyorsunuz ne var bunda

Merhaba hanımlar bizim kiracı kadın bekar iki çocuklu biri 20 yaşlarında erkek biri de kız 8 yaşında annesi var birde annesinin kendi evi var kadin çalışıyor çocukları da annesi ilgileniyor ordalar genellikle bu kiracı kadın buraya taşınali iki hafta gibi birşey oldu. Ve ilk geldiğin de bir erkek vardı suŕekli kadınla ilgilenen benim eşim de sormuş nerelisin felan diye kadınla aynı köylü bile değil kısacası bu kişi bizim kiracının yanına gelip giden kadını burdan alıp götüren biri ve bugünde ben ve eşim farkettik sabaha doğru gelip bundan iki saat önce gitmesi yani ne yapılmalı uyarı mı verilmeli bidaha yapılmaması adına yoksa çıkarılmalı mı.Konu komşu var biz kendi açimizdan da rahtsız oluyoruz.???
Sananeeee yahu sizin gibiler Yüzünden kadınlar boşanmaya korkuyo bi bitin artık

Kiracınız da olduğuna göre durumunuz iyidir. Biraz Avrupa'ya gidin gezin, öğrenin. Bol bol nitelikli kitapları alıp okuyun. Çocuklarınıza da okuyun. Başkalarının hayatları ile değil kendi hayatınızla ilgilenin. 21. yy. da yaşıyoruz. Şöyle bir aydınlığa doğru ilerleyin.

3 nesildir Almanya'da yaşayan üye konusuna denk gelmemişsiniz belli ki.

Bir insan nereye giderse gitsin , aynı akılla gidiyor. Avrupa'ya da gitse , dünyanın en büyük alimlerinden eğitim de aldırılsa ; kişi gelişmeme ve öğrenmeme ısrarını sürdürdüğü sürece sonuç değişmez.

Back
X