Konu Kızkardeşim :/

Cnm tek kelimeyle benim ağzıma etti
Yine de ben barıştım

Ama enerjimi sömüruyor
Neler Söylüyorum
ki gerçekten de aşırı güzel elini sallasa ellisini bulur ama böyle devam ederse beni kaybeder ikinci kez ve dönüşüm olmaz

En güzel sensin de kapat nie büyütüosn ki eşinden ayrılmış böyle ufak tefek şeyleri alttan almalısınki zaten bilinçli bi insan öyle yapar . Ben zayıfım diosa evet canm fiziğin çok güzel de ben güzelim diosan evet masallahn var de sana kilolusn diosa doğrudur de geç kardeşsinz sonuçta he de geç

Bizim evin guzeli sensin ben seninle yarisamamki de kapat konuyu daha onun uzerine baska birsey bulup gelemez uzerinize diye dusunuyorum cani sıkkin demekki oda kendinde neyin muhasebesinde nelere sisiyor kimbilir

Hiçbir kadın kendi ozguveninin yerle bir edilmeye calisilmasina tahammül edemez beni yererek kendini güzel hissetmek bilemiyorum

Zaten çok çok güzel ama böyle yaparak antipatimi kazanıyor sadece

İki kelimeyle özgüveniniz yerle bir mi oluyor?

Benim kızkardeşim bu durumda olsa ona her zaman güzel olduğunu hissettirecek şekilde davranırdım.
Kardeşiniz için söyledikleriniz de hiç hoş değil açıkçası. Sizin bir şeyleri düzeltmeye niyetiniz yok belli ki. Ne diyeyim, hayırlısı olsun.

Kardeşimle birbirimize etmediğimiz hakeretler kalmaz. Çoğu gerçek ama şakaya vurulmuş gerçekler. Şişko bu sana olmaz alma onu vb şeyler der ama hiçbir zaman beni kıskandığını düşünmem.

Olur böyle şeyler yani abartmamak lazım.

Ay bu anlattigin kadar kolay olsa keşke

Benim en son ihtiyacım olan şey yerilmek benim de morele ihtiyacim var

Helal olsun ağzına sağlık. Konu Sahibi havadan nem kapıp olay çıkarmaya çalışıyor bence kardeşiyle.kendisinin kardeşine karşı içten içe kıskanclığı var gibi geldi.

Evet kötü oluyorum hemde çok

Kardesim hakkında ne söyledim kötü
Düzeltmeye çalışan çaba gösteren neden hep benim
Zaten ben adım attım ve hep yanında oldum olurum da

Takilmasam güler geçerim

Moraliniz bozuluyordur normal ama kardeşiniz muhtemelen şu an özgüvenini yitirmiş ve mutsuz. Bazı insanlar dış görünüşüne takıntılıdır, güzel olduğunu, zayıf olduğunu, alımlı olduğunu duymak mutlu eder. Çok büyük özgüvenle evlendiği bu evlilikten "yenik" çıkması onu sandığınızdan daha kötü etkilemiş olabilir.

Ciddiye almayın sözlerini hatta siz onu övün, "Evet sen de çok fitsin, yüzün güzel valla" falan diyin. İnanın ters tepecek ve böbürlenmeyi bırakıp "Yok ya o kadar değil sen de fitsin, senin de yüzün güzel" falan bile demeye başlayacaktır. Sadece biraz iltifat duymaya ihtiyacı var diye düşündüm.

Valla kocası bir evlilik yapmış kardeşim ikinciydi güzelliğine güvendi söz geciririm dedi yemedi ondandir belki

Evet kötü oluyorum hemde çok

Kardesim hakkında ne söyledim kötü
Düzeltmeye çalışan çaba gösteren neden hep benim
Zaten ben adım attım ve hep yanında oldum olurum da

Takilmasam güler geçerim

Şu mesajınız bana kardeşinizin yaşadıklarını hakettiğini düşündüğünüzü ve içten içe bu durumun hoşunuza gittiğini hissettirdi açıkçası.

Hiç bir anlaşmazlık tek taraflı değildir. Bunu bilir bunu söylerim. Siz de çok kolay bir insan gibi görünmüyorsunuz burdan bakınca.

Cnm her ailenin ilişki durumu degisiktir
Biz de öte git de şuraya oturuyum dersin evden çeker gider istenmiyorum diye (kardeşlik iliskimizin örneği )

Yani senin anlattigina 1.2 sene küsülür bizde

Ay bence asıl kardeşler şeffaf olmalı
İnsan neden kardeşini üzüp gi.cik etmeye çalışır ki
Bencede öyle ama siz açıkça derdinizi kardeşinize neden söylemiyorsunuz öyleyse ben kendi kardeşlerime çoktaaan ne dedin uleynnn sen demiştim bile yani. Ama benim bu dediğimin sonu da bizde küsmeye falan gitmezdi.

Sanki bi yabancıdan bahsediyorsunuz yahu kardeşiniz işte. Bence o sizi değil siz onu kiskaniyorsunuz yoksa bu ota b**a rahatsız oluslarinizin başka bi açıklaması olamaz. Çok afedersiniz ama doğruya doğru. Ayrıca size kilolu ya da çirkin deyince öyle olmuyorsunuz bunun farkindasinizdir umarım. Takmayın kafaya

Çok teşekkür ederim
Ben o kadar üzülüyorum ki iltifat edecek hal kalmıyor halbuki normalde çok seviyorum onunla beraber olmayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…