Konu Kızkardeşim :/

Bende konu sahibinin eski konularına baktımda öz annesi, oğlu, eşi, kayinvalidesi, gorumcesi ile ilgili hep suclayici konular açmış. Nacizhane fikrim birazcık da kendisini sorgulaması. Igneyi kendisine cuvaldizi baskasina batirmasi Ben acaba kardeşimi kiskaniyorumda her söylediğini ters anlıyorum diye dusunebilirmi.

Ablamla cocuk iken inanilmaz kavga eder birbirimize olmadik seyler der 5 dkka sonrada barisirdik simdi empati kuruyorum .. su senin yazdigini o da bana yapsa iki bagirir uc operdim cunki kardes candir her sikintisinda yaninda ol anla onu empati kur hic degilse canindan cok sevdigin yegenin icin yap

Çok teşekkür ederim
Ben o kadar üzülüyorum ki iltifat edecek hal kalmıyor halbuki normalde çok seviyorum onunla beraber olmayı

Üzüleceğiniz bir şey yok ki. Siz burada ben dahil yorum yapan herkesten daha iyi tanıyorsunuz kardeşinizi. Bunalımda olup olmadığını bizden daha iyi anlarsınız. Onun başa çıkma yöntemi de güzel olduğunu hissetmek demek ki. Onun demesiyle siz daha çirkin olmuyorsunuz. Biraz alttan alıp, istediği iltifatları ona verdiğinizde düzeleceğine inanıyorum.

Ay bu anlattigin kadar kolay olsa keşke

Benim en son ihtiyacım olan şey yerilmek benim de morele ihtiyacim var
Bence kizkardesnzle gorusmeyn. Onun belki skntlri var belki pskoljk olarak böyle davranıyor ama sizde az değilsiniz bişeyleri alttan alma olgunluğu yok malesef sizde

Cnm her ailenin ilişki durumu degisiktir
Biz de öte git de şuraya oturuyum dersin evden çeker gider istenmiyorum diye (kardeşlik iliskimizin örneği )

Yani senin anlattigina 1.2 sene küsülür bizde

şok oldum. Bu verdiğim örnek en basitiydi. Bana çok tuhaf geldi ilişkiniz birbirinizden uzak ve mesafelisiniz galiba.

Kesinlikle yaniliyorsunuz yemin ederim günlerce ağladım çok üzüldüm halen daha üzülüyorum
Arkadaş; aldatilmi o yüzden özgüveni düşmüştür dedi buna istinaden yazdım adam yaşca büyüktu 2.evliligiydi gecimsizdi kardesim çok güzel ve işin ilginci annemin düşüncesi bu güzelliğine guvendi lafi:/

Ben anlaşılması güç biriyim bu doğru aşırı aşırı alinganim buluttan nem kaparim ve kuserim

Doğru doğru dosdoğru eşinden ayrılmış çocuğuyla yanlız yaşayan bir kadınla kardeş adı altında konu sahibi ugrasiyor.çok yazık üzüldüm. kardeşi güzel kendi çirkin olsa ne olacak.

Alınganım deyip işin içinden çıkmak kolay. Kendinizi törpülemediğiniz sürece çevrenizdeki insanlar sizden uzaklaşmaya devam edecek.

Küsmek 0-6 yaş grubuna özgü bir davranış biçimidir.. Yetişkin bir kadın olarak bu davranışı hayatınızdan çıkarmalısınız.

Belli ki sorunları var ve sizinle de uğraşıyor.sen yine yegenlerini gor ablanin dediklerini de takma kafana derim

Cnm ben çok alinganim hakaret etmem kavga etmeyi de sevmem ama hiçbir lafın altında da cevap vermeden kalmam

Sorunları var kolay değil anlıyorum benle sorunu ne

Çok haklısın

Takiyorum kah.retsin ki takiyorum

Ciddi bir kavganız olmuş ve barışmışsınız, bunun vermiş olduğu bir kalp kırıklığı da vardır, belki o sizin hatalı olduğunuzu düşünüyor ve hala hıncını alamadığından sizi bir şekilde motivasyonunuzu düşürecek şekilde vurgular yapıyordur.
Çok takılacak birşey yok, eğer birinden bahsettiğinizde hoşlanmadığınız tarzda konuşuyorsa bir daha bahsetmeyin, birşey aldığınızda sizi kilolu muamelesi yapıyorsa, kürdan gibi olacağıma ele avuca geliyorum gibi onu bastırıcı cümleler kurun..
Belli ki içinde yatan bişiler var ama takılmayın çok. Kardeşiniz nasılsa..

Gerçekten çok güldüm
kardesimi Kıskanmak için hiiç sebebim yok kendimle barisigim gayet kaldiki hepimiz guzeliz o esmer ben sarışın bomba

Anlamıyorsunuz tabiki çirkin olmuyorum o deyince ama kilosunu takani kilodan vurursan etkilenir insan

Bana kardeşim neler neler diyor bi bilseniz. Bi gram da alınmıyorum. O benim kardeşim benim canım. Yabancı değil. Neyse siz bilirsiniz.

Bütün hepsine katılıyorum
Motivasyonumu düşürmek istiyor

İnşallah cnm

Bana kardeşim neler neler diyor bi bilseniz. Bi gram da alınmıyorum. O benim kardeşim benim canım. Yabancı değil. Neyse siz bilirsiniz.
Helal olsun size kardeşlik budur. Eşinden ayrılan acılı kardeşine güzelliğine güvendi evlendi sokmedi ayrıldı diyen konu sahibine hak verebilecek bir üye olduğunu düşünemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…