- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.858
- 198
- Konu Sahibi sevdasinemalarda
-
O psikolojik oyle konusinda tatmin ediyor kendini beni bir teyzem var oda ayni bu tavirlari takiniyor. Surekli ben guzelim dimi sunun susu var bunun busu var diyor hatta baxen baskasinin mutsuzlugu onu mutlu bile ediyo esiyle ayriydilar esi birakip gitmisti onu bu yuzden o tarz konuduyodu icindeki bazi fuygulari bastirmak icin . Gormezden gelin bence oda zor zamanlar geciriyodur icten ice.
Sizde haklisiniz ama herkesin huyu bir olmuyor iste. Ölümlü dünya bosverin . Bakin benim babam oldu mesela simdi pismani keske babami hic uxmeseydim kirmasaydim diye icim icime sigmiyo. Bunun konuyla alakasi yok ama demem oki yarin bigun bisey olur ona Allah korusun siz soyledinizle kalirsiniz uzulursunuz bos yere. Buyukluk sizde kalsın ciddiye almayın sozlerini bence . Kardesiniz umarim farkina varir deferli bi ablasi oldununHayatta en nefret ettiğim şey başkalarının mutsuzlugundan beslenen insanlardir
Dipnot. Neyi çok isterdim biliyormusunuz korkmadan kardeslerimle bir sorunum olduğunda karsilarina geçip ablacığım buna buna çok üzülüyorum yapmayalim diyebilmeyi
Konuşarak küsüp kavga etmeden sorunlarımızı cozebilmeyi
Sizde haklisiniz ama herkesin huyu bir olmuyor iste. Ölümlü dünya bosverin . Bakin benim babam oldu mesela simdi pismani keske babami hic uxmeseydim kirmasaydim diye icim icime sigmiyo. Bunun konuyla alakasi yok ama demem oki yarin bigun bisey olur ona Allah korusun siz soyledinizle kalirsiniz uzulursunuz bos yere. Buyukluk sizde kalsın ciddiye almayın sozlerini bence . Kardesiniz umarim farkina varir deferli bi ablasi oldunun
Asagilik kompleksi olan kendiyle barisik olmayan kendini begenmeyen insanlar bunu yaparMerhaba arkadaşlar
Benim kız kardeşim ne yapmaya çalışıyor sizce???
Kardesim eşinden ayrıldı . Yanliz yaşıyor
Ben de sık sık ziyaretine gidiyorum. Onunla ve yeğenimle vakit geçirmekte çok hoşuma gidiyor doğrusu; )
Fakat her gitmemde saçma sapan bir laf söylemesi canımı sıkıyor
Örneğin bir arkadaşımdan bahsediyorum oda tanıyor 40 küsür yaşında aaaa ben aynı yastasiniz zannettim diyor ki mümkün değil yasit olmamız
Tayt alicam diyorum sana büyük bedenler olur boyun uzunya diyor sonra da ben smol giyiyorum diyor (aynı boydayiz nerdeyse)
Oğlumla ne kadar benzedigimizi konuşuyoruz göz altlariniz bile benziyor diyor!! (Ben gözaltımı beğenmiyorum)
Sürekli kendisinin genç güzel ve zayıf olduğunu
Benim kilolu yaşı büyük olduğumu vurgulama cabasinda??
Resimlerde en güzel sen ciktin fln diyor ama bir kıskançlık seziyorum
(Biz büyük bir kavga sonrası baristik hersey bundan sonra başladı eskiden böyle degildi)
Kendisiyle konussam inkar eder ki konuşarak anlasilacak biri değil
Napmalıyım
Asagilik kompleksi olan kendiyle barisik olmayan kendini begenmeyen insanlar bunu yapar
Sizde haklisiniz ama herkesin huyu bir olmuyor iste. Ölümlü dünya bosverin . Bakin benim babam oldu mesela simdi pismani keske babami hic uxmeseydim kirmasaydim diye icim icime sigmiyo. Bunun konuyla alakasi yok ama demem oki yarin bigun bisey olur ona Allah korusun siz soyledinizle kalirsiniz uzulursunuz bos yere. Buyukluk sizde kalsın ciddiye almayın sozlerini bence . Kardesiniz umarim farkina varir deferli bi ablasi oldunun
Amin canim sagol elden bisey gelmez ecel gelince ne bir dakika geri ne bir dakika ileri.Başınız sağolsun allah gani gani rahmet eylesin canım
Çok uzuldum
Bizim evin guzeli sensin ben seninle yarisamamki de kapat konuyu daha onun uzerine baska birsey bulup gelemez uzerinize diye dusunuyorum cani sıkkin demekki oda kendinde neyin muhasebesinde nelere sisiyor kimbilir
Tayt alicam diyorum sana büyük bedenler olur boyun uzunya diyor sonra da ben smol giyiyorum diyor (aynı boydayiz nerdeyse)
Bende larc giyiyorum nolmus
Smol:) Sesli güldüm:)Smol iyiymis yalniz
Aldatilarak mi bosandi
Belki kompleks olusmustur onda
Ben de sık sık ziyaretine gidiyorum.
Belki psikolojisi bozuktur yazık idare edin bir süre.Merhaba arkadaşlar
Benim kız kardeşim ne yapmaya çalışıyor sizce???
Kardesim eşinden ayrıldı . Yanliz yaşıyor
Ben de sık sık ziyaretine gidiyorum. Onunla ve yeğenimle vakit geçirmekte çok hoşuma gidiyor doğrusu; )
Fakat her gitmemde saçma sapan bir laf söylemesi canımı sıkıyor
Örneğin bir arkadaşımdan bahsediyorum oda tanıyor 40 küsür yaşında aaaa ben aynı yastasiniz zannettim diyor ki mümkün değil yasit olmamız
Oğlumla ne kadar benzedigimizi konuşuyoruz göz altlariniz bile benziyor diyor!! (Ben gözaltımı beğenmiyorum)
Sürekli kendisinin genç güzel ve zayıf olduğunu
Benim kilolu yaşı büyük olduğumu vurgulama cabasinda??
Resimlerde en güzel sen ciktin fln diyor ama bir kıskançlık seziyorum
(Biz büyük bir kavga sonrası baristik hersey bundan sonra başladı eskiden böyle degildi)
Kendisiyle konussam inkar eder ki konuşarak anlasilacak biri değil
Napmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?