Konu Kızkardeşim :/

sevdasinemalarda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2012
6.157
2.858
198
Merhaba arkadaşlar
Benim kız kardeşim ne yapmaya çalışıyor sizce???
Kardesim eşinden ayrıldı . Yanliz yaşıyor
Ben de sık sık ziyaretine gidiyorum. Onunla ve yeğenimle vakit geçirmekte çok hoşuma gidiyor doğrusu; )

Fakat her gitmemde saçma sapan bir laf söylemesi canımı sıkıyor

Örneğin bir arkadaşımdan bahsediyorum oda tanıyor 40 küsür yaşında aaaa ben aynı yastasiniz zannettim diyor ki mümkün değil yasit olmamız
Tayt alicam diyorum sana büyük bedenler olur boyun uzunya diyor sonra da ben smol giyiyorum diyor (aynı boydayiz nerdeyse)
Oğlumla ne kadar benzedigimizi konuşuyoruz göz altlariniz bile benziyor diyor!! (Ben gözaltımı beğenmiyorum)

Sürekli kendisinin genç güzel ve zayıf olduğunu
Benim kilolu yaşı büyük olduğumu vurgulama cabasinda??
Resimlerde en güzel sen ciktin fln diyor ama bir kıskançlık seziyorum

(Biz büyük bir kavga sonrası baristik hersey bundan sonra başladı eskiden böyle degildi)

Kendisiyle konussam inkar eder ki konuşarak anlasilacak biri değil
Napmalıyım

Cnm ben de genç ve güzel bir bayanım:)
Bunda sıkıntı yok
Destek olmaya çalıştım zamanında ve şimdi de elimden geleni yaparım

Ama hoplaya hoplaya gidip Üzgün dönüyorum eve (ben çok alinganim)

kavga sonrası barışmışsınız sen onu affetmişsin ama o içinde seni affetmemiş. kinci birisi galiba kardeşin, sinirini böyle alıyor.

Evet en çok ta bu geliyor aklıma
Çok büyük bir kavgaydi

Ve o sucluydu ben sustum o kavga etti hakaretler saydı döktü

Dipnot. Kavga öncesi sen citirsin enistemin yanında manken gibi sin fln derdi

Cnm ben de genç ve güzel bir bayanım:)
Bunda sıkıntı yok
Destek olmaya çalıştım zamanında ve şimdi de elimden geleni yaparım

Ama hoplaya hoplaya gidip Üzgün dönüyorum eve (ben çok alinganim)

Kardeşler arasında bu kadar ufak tefek mevzulardan alınganlık olmaz, olmamalı.

Eminim siz de çok güzel bir kadınsınız ama şu an onun kendini güzel hissetmeye ihtiyacı var demek ki.

Kardeşiniz kötü bir süreçten geçiyor isteksizce yapıyor bence size soktuğu bütün lafları duymazlıktan gelip ona ne kadar güzel olduğunu hayatına yeniden birilerinin gireceğini mutluluğu hakettiğini falan gibi güzel şeyler söyleyin ablası olarak her zaman yanında olacağınızı hissettirin bence buna ihtiyacı var.

Kardeşler arasında bu kadar ufak tefek mevzulardan alınganlık olmaz, olmamalı.

Eminim siz de çok güzel bir kadınsınız ama şu an onun kendini güzel hissetmeye ihtiyacı var demek ki.

Hiçbir kadın kendi ozguveninin yerle bir edilmeye calisilmasina tahammül edemez beni yererek kendini güzel hissetmek bilemiyorum

Zaten çok çok güzel ama böyle yaparak antipatimi kazanıyor sadece

Suan bunalıma gırmıste olabılır ve senle ugrasyrdr bı tek sen cekıyorsundr nazını bence ıdare et alınma kardessınız sonucta bızdede olur ama senın gıbı alınmayız.bosver takma

Suan bunalıma gırmıste olabılır ve senle ugrasyrdr bı tek sen cekıyorsundr nazını bence ıdare et alınma kardessınız sonucta bızdede olur ama senın gıbı alınmayız.bosver takma

Ben çok alınganım
Biriyle ilişkim samimiyet barindirmiyorsa altında hainlik yatiyorsa kendimi geri çekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…