Konu kocam aldatma ihanet

gunisigi6556

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2025
7
-1
1
27
Ben 9 yıllık evliyim bundan bir sene önce eşimle aramız bayağı kötüydü sürekli kavgalar ediyorduk taşınma vesaire derken bir ikimiz de birbirimizden uzaklaşmıştık ve ben birkaç günlüğüne ailemin yanına gideceğim gün eşim onları kaybederim mi yani babasına kardeşini anlatmış işte karımla aramız kötü o bana karılık etmiyor vesa yani bildiğiniz yatak odamı anlatmıştı babası oğlunun arkasında durdu tabii ki neyse bu olaylar böyle gelişti birkaç arkadaşına da anlatmıştı vesaire vesaire öyle böyle tekrar ayaklarıma kapandı ben de affettim tabii ki eskisi gibi olamadım hiçbir zaman barıştık bundan tam 2 ay sonra WhatsApp'tan biri aradı bunu yabancı yurt dışı numarası bir tane kadın ben de yazdım diye telefonu ailenden alıp kadına yazdım kadında işte arkadaşlık sitesinden onun numarasını aldığını söyledi o şekilde öğrendim ki arkadaşlık sitesini indirmiş oradan birileriyle görüşmeye başlamış yani daha doğrusu o yazmış da kimse ona pas vermemiş aramız kötüyken mesela indirdiğini söyledi neyse bu sefer de affettim ve bundan tam bir sene sonra ben hamile kaldım hamileliğimin en başından itibaren bu uygulamaları bir daha indirmiş ve artık ne görüşürse ne konuşmuş tabii ki bilmiyorum bundan iki gün önce ben maillerine girdim app store'a girdim hep 4-5 tane arkadaşlık sitesine üye olmuş her birine haftalık bunları ücret ödemeye başlamış daha yeni yeni indirmiş bunlar ama daha öncesinden de varmış ne konuştuğunu bilmiyorum eşim burada çalışmıyor başka şehirde şu anda 20 gün falan oldu gidelim ben ekran görüntüsü alıp ona attığımda ise 5 gün önce pişman olduğunu bunları sildiğini ve benim haberim olmadan zaten bir daha vazgeçtiğini söyledi bana tabii ki ben inanmıyorum daha da kullanmaya devam ettiğini düşünüyorum benim konuyu uzattığımı söylüyor zaten ben öğrenmeden uygulamalıdır sildiğini söylüyor çok pişman olduğunu söylüyor indirdiği için öğrenmeseydim zaten de olmayacaktı da vesaire öyle şeyler söyle bilmiyorum ben de çocukla burada o orada şu an eşime engelledim WhatsApp'tan aradığında da cevap vermiyorum bebeğim 2 aylık çok kötüyüm cvp vermelimiyim gidecek yerim yok şuan o yüzden mecbur duruyorum ama aklıma geldikçe midem bulanıyor ondan paramda bitti iki öğrencim var okula giden gurur yapıp parada istemiyorum konuşacak kimsem yok ne yapacağımı da bilmiyorum Sadece normal konuştuğunu bir şey yaşanmadığını söylüyor ama eminim ki yakınlarda olsaydı ve yüz verselerdi bir şeyler de yaşanırdı

Boşanma davasi acip nafaka işini halledin. Paea meselesini çok kıymetli babasindan ailesinde isteyin çocuklarınız için az yüzsüz olun(tabiki aslinda yüzsüzlük değil) vermek zorundasiniz diye. Aileniz nerde yanlarına gidemez misiniz bir süreliğine

Aileniz var ki kavgadan sonra ailenizin yanına gitmişsiniz.İki çocuğunuz varken sizi aldattığını bildiğiniz eşinize barışır barışmaz üçüncüyü doğurmuşsunuz.İş yok ,para yok adam sürekli aldatıyor ne olmasını bekliyorsunuz?
Boşanmayacaksanız kurcalamayın madem

İsteyerek olmadı ama düzelmişti bu süreçte 8 yıllık evliligimde hiç ilk defa yaşamıştım pişman olduğuna ikna olmuştum ki pismandi sonra tekrar yapmış işte
Sizi aldatan adamla sevişebildiğiniz gerçeğinden bahsediyorum.
Eğri çizgi mi ki silip yeniden çizince düzelsin? Neyse o işte. Yakalanırsa yalvarır, yakalanmazsa oh ne ala.

Siz şu an nerdesiniz, bu ilk çocuğunuz mu 8 yıl keşke çalışsaydınız paranız olurdu en azından.

Iyyy arsız utanmaz, insan ne olursa olsun kp e kardeşe yatak odasını anlatır mı ya sırf haklı çıkacak diye karılık yapmıyormuş , kendi çok kocalık babalık yapmış gibi.

İsteyerek olmadı ama düzelmişti bu süreçte 8 yıllık evliligimde hiç ilk defa yaşamıştım pişman olduğuna ikna olmuştum ki pismandi sonra tekrar yapmış işte
Yahu adam aldatmış ne düzelmesi, affetmişsin nasılsa affediyor diye tepene çıkmış işte. Hala aynı yalanları sıralıyor. Yeniden aldatılmayı göze alıyorsan bir daha barış

3. Çocuğum bir sene önce yaşandı bu üstüne arkadaşlik sitesi indirmiş o ara pismandi affettim daha afetmeyip ne yapacaktım çocuklarım var bırakıp gidemem alıp gitsem bakamam

Yahu adam aldatmış ne düzelmesi, affetmişsin nasılsa affediyor diye tepene çıkmış işte. Hala aynı yalanları sıralıyor. Yeniden aldatılmayı göze alıyorsan bir daha barış
Ya barismktan başka çaren yoksa çocuklarımı bırakmak istemiyorum ve yaşadığım yerde böyle şeyler çokta sıkıntı olmuyor görüşmemis sadece konuşmuş diye kimse arkamda durmazki

Ya barismktan başka çaren yoksa çocuklarımı bırakmak istemiyorum ve yaşadığım yerde böyle şeyler çokta sıkıntı olmuyor görüşmemis sadece konuşmuş diye kimse arkamda durmazki
O zaman biz ne diyelim ki şimdi sana? Neden konu açtın? 4. Yap mı diyelim?

3. Çocuğum bir sene önce yaşandı bu üstüne arkadaşlik sitesi indirmiş o ara pismandi affettim daha afetmeyip ne yapacaktım çocuklarım var bırakıp gidemem alıp gitsem bakamam
Bakamayacağınız çocukları doğurmasaydınız hanımefendi
Eee yani ne olmasını bekliyorsunuz kurcalamayın madem aldatıldığınızı bilip gitmediğinizi gördükçe pişman felan olamayacak arsızlığı daha çok ele alacak

Doğurup tek başıma bakmak zorunda kalacagimi düşünmemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…