Konu kocam aldatma ihanet

3. Çocuğum bir sene önce yaşandı bu üstüne arkadaşlik sitesi indirmiş o ara pismandi affettim daha afetmeyip ne yapacaktım çocuklarım var bırakıp gidemem alıp gitsem bakamam
Eee şimdi sorun ne o zaman , şartlar düzelmemiş ki üstüne bir çocuk daha eklenmiş.
Şimdi de pişmanmış affedin gitsin ,biz ne diyelim ki artık kurcalayıp yüz göz olmayın bari çocuklarınıza verin enerjinizi.

afetmeyip ne yapacaktım çocuklarım var bırakıp gidemem alıp gitsem bakamam
Bir tane daha yapıp ayağını iyice dolamayacaktin mesela? Adam aldatmış neyin düzelmesi? Kendi kafanıza kendiniz sıkıyorsunuz kurşunu sonra agliyorsunuz. Tamam ayrilamadin durumun yok diyelim e niye 3. Çocuk? Oturacaksin yine asagi yani ne diyelim şimdi sana

Ya barismktan başka çaren yoksa çocuklarımı bırakmak istemiyorum ve yaşadığım yerde böyle şeyler çokta sıkıntı olmuyor görüşmemis sadece konuşmuş diye kimse arkamda durmazki
Aklın yolu bir bencede her insan hata yapar böyle böyle olgunlaşır siz tam ekip siniz eşiniz ve siz bencede uzatmayın canım olur öyle şeyler

Vurup öldürmeye de gerek yok ama demi. Barisacak büyük ihtimal başka çaresi yok galiba

Doğurup tek başıma bakmak zorunda kalacagimi düşünmemişti

ne bekliyordun tam olarak
hadi ilk ikisinde düşünmedin aldattıktan sonra nasıl güvenip yaptın üçüncüyü
üstelik düşünmek zorundasın bu ülkede çocuklar kadınındır
adamlar boşanırken çocukları da boşuyor,pardon adam demişim

işte kendi hayatı olmayanlar böyle babalarının hayatından kocalarının hayatına o da olmazsa başkasınınkine savrulup duruyor maalesef
önce kendi hayatınız olsun
eğitiminiz işiniz gücünüz olsun maddi güvenceniz olsun
alır çocuklarını çekip gidersin o zaman
ama yok biz koşa koşa bi erkek bulup hemen de üç beş tane patlatmalıyız ki iyice elimiz ayağımız dolansın
of o kadar yazdım da banane ya
kendini düşünmeyeni ben mi düşüneceğim

Hamile kalmadan önce eşinizi affetme motivasyonunuz neydi? Şimdiye kadar nasıl yaptıysanız yine affedip yerinizde oturacaksınız..

İnsanların hayatını bilmeden ne yaşadığını bilmeden yorum yapmak çok kolay ben hiç okula gönderilmedim babam beni hiç okutmadı öyle bir yerde yaşıyorum hiç okumamış hiç çalışmamış bir insan ne yapabilir nasıl meslek sahibi olabilirim herkes aynı şartlar sunulmuyor maalesef ki sizin eliniz öyle bir fırsat vardır belki ama benim elimde öyle fırsatım yok hiçbir zaman da olmadı bundan sonra da olmayacak yani insanın derdini yazdığına da pişman ediyorsunuz anlatacak kimsem yok dertleşmek istedim

Rahmetli Einstein'in lafı diyorlar, doğru mu bilmiyorum. Deliliğin en büyük kanıtı diye başlıyor aslında ama olsun bu da güzel

Ona ait olduğu bilinen şu söze de katılıyorum, konuya uydu madem yazalım :) “İki şey sonsuzdur: evren ve insanın aptallığı; ama evrenden pek emin değilim."

Okurken yoruldum tamamını okuyamadım. Cümlenin ne başı beli ne sonu öfff

Gidecek yerin yoksa.yerinden oynamayacaksan niye telefon mail ne var ne yok yüz göz oluyorsun.Şu durumda üç maymunu oynayıp evlatlarına odaklan.Gidecek yerin,ekonomik bağımsızlığın,kimseye muhtaç olmayacak duruma gelirsen maillerin,mesajların arkasına düş.Keşke böyle olmasa ekonomik özgürlüğü olmayan boşanan kadının, hayatını idame ettirebileceği imkanlar sağlansa ama....Yok işte

Her evli kadının ekonomik özgürlüğü ve rahatlığı olsaydı kadınların büyük bir kısmı eşlerinden boşanırlardı. Boşanma sonrası aile desteği gören kadınlar çok şanslı çünkü bazı aileler boşanmış kızlarını yük görüyor. Evlilikte her şeyin telafisi olur ama ihanetin olmaz. Keşke çocuk yapmasaydınız koşullarınız anladığım kadarıyla kötü aile desteğiniz de yok galiba. Bir akrabanız falan yok mu destek olacak peki?

Yani,
Bebeğim var, gidecek yerim yok, maddi gücüm yok vs yazdıktan sonra size söylenebilecek max cümle sakin olun, hayatınıza devam edin?
Çünkü boşanamayacağınız belli, sindirin ve susun o halde, başka yolu yok gibi. Ağlama, üzülme diye sırt sıvazlaması yapabiliriz. Keşke boşansaydınız yıllar önce.

O zaman en azından korunsaymışınız. Nasılsa boşanmayacağım diyip 2'yi yaptık 3'ü de yapalımla olmuyor. Zaten şu ekonomide 2 çocuk bakmak bile bir işken 3.yü yapmışsınız. Adama bağımlılığınız da arttı, mecburiyetleriniz de... Ne desek boş, 4ü yapmayın bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…