Konu kuzenlerim hakkında

Inandirici gelmedi
Halaniz umreye gitmis ama kalcani ac erkekler baksin diyor

Yok artik lebron James

Sanatçılarda hacca gidiyor
Ama orasını burasını hala açıyor

Bize ne bundan ?
Ben benimle uğraşılan in nderdindeim
Sizi neden bu kadar çok geryor

Ben de öyle düşünüyorum da
Yegenin sonucta
Isı düşünce arıyorlar

Kızı istediği yere yerleşemeedi
Benim çalıştığım yere gitmek istedi puanı yetmedi
Torpilde olmadı
Benimle cokugrasiyor

Siz yüz vermeyin. Konuşmaya çalışsa havadan, siyasetden laf edin. Çamaşır makinesinde çamaşırım vardı fazla islanmasin diye çıkın gidin. Yuz bulmasin

Yaşım 31. 14 yaşındayken kapandım akrabalarım bana etmediğini bırakmadı. Hatta amcam baloncuk okulu bırakma bari oku da diplomalı hoca ol diye kahkahayla gülerdi . Babamın ve akrabalarım ın baskısıyla açıldım o yaşlarda geriye. Şimdi o kahkaha atan amcam 36 yaşında vefat etti yoğun kahkahalarından birkaç sene sonra. Bense 25 yaşımda yeniden kapandım milletin ağzına laf verecek çocukluğu üzerimden attıktan sonra. Herkes kendi hayatından sorumlu kendi ni mutlu edecek bir çevre de yaşamalı. Lütfen kimsenin ağzına laf verme ne senin onları eleştirmeye ne de onların seni eleştirmeye hakkı var.

Arkadaslar hepinizi Allah'a havale ediyorum

Bu sitede tanıyanlar bilir
Çok kişiye yardımcı oldum
Astroloji bölümünde

Ama sizde insanlık yokmuş
Yok yalan fake konu

Size yazıp dert alanda suç

Hepinizden nefret ediyorum

Hepiniz kadinsiniz
Ve yine kadının düşmanısinjz

Bu forumdan üyeliğinin silinmesini istiyorum

Sizinle aynı havayı solumaktan iğreniyorum

Siz halaniza mesafe koyun. Kırıci olmayin halaniz sonucta akrabalarin birbirine ihtiyacı hep olur. Ama yaptığı seyin yanlış oldugunu da her konu açıldığında söyleyin. Sevgiler

Sunu alintilayim da burda dursun
Mune

O değilde astroliji demiyeydin iyiydi
Böylesine hassas bir kapalı hanımın astroloji ile ne ilgisi olur
Hani din hac umre falan arada astroloji uymadı

Mune abla arkadaş tartışmak için hem yoruma açık bir konu açıyor hemde hakaret ediyor.

Biz ayni havayi solumuyoruz ama. Ben Almanyadayim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…