Konu kuzenlerim hakkında

Sen tesetturlu olmasaydin da sana evde kalmis muamelesi yaparlardi cunku bizim insanimiz oyle, herkesin yasam tarzina saygiliyim ama cok acik secikler siz de burda itici sekilde yorum yapmissiniz su ulkede insanlar birbirine ne zaman saygi duyucak bilmiyorum her seyi ortuye baglamayin akrabalar birbirini cekemez zaten yani kisaca gorusmeyin ohhh kafa rahat. Kendine uygun insanlarla gorusursun. Hayir devanli ortune laf ediyolarsa musluman oldugunu hatirlatirsin susarlar heralde haci amcalar ve halalar.

Seni onlardan daha duzgun (vukuatlari olmus demissin ya ona dayanarak soyluyorum ) goruyorsa kiskanclik yapio elstiriyor olabilir. Ben biri haric dur bakiyim 10 kuzenim evet toplamda 10 kuzenimle de gorusmuyorum. Bi kac tanesinin hatrini bile sormuyorum digerleri ile merhaba merhaba.o yuzden cok sikinti yapmayin. Daha iyi bir arkadas sikintili kuzenden iyidir.

Yok artık açık saçıklar adları çıktı çok rahatlar ben tesettürlüyüm yani NAMUSLU bumudur yaKonuyu niye açtın bir amacı da yokki!Ne diyelim ne yazalım şakamısın?Şaka ol lütfen

Bende yazdıklarınızdan ,halanızdan farkınız olmadığını söylemek istedim.
Sonuçta adları çıktı ,açık saçık giyinmek falan.
Siz üstü kapalı söylemişsiniz , halanız açıkça söylemiş.
Tesettürü hakkını verecek olanlar taksa sadece,negüzel olurdu....

Bende tesetturluyum. Bizim aile cok buyuk ve hepsi tesetturlu.
Ama tesetturlu olmasa bile dislamazdik asla. Icleri fesatmis, takilma o kisilerle. Uzulme bosuna degmeyecek insanlar icin

"Herkesin hayatına saygılıyım" deyip benim giyimimi "açık saçık" şeklinde niteleyen bir tanıdığım olsa ben de tanımamazlığa gelirdim, hiçbir yere de davet etmezdim.

Halanız "bu yaşta böyle giyinme, hayatını yaşa" falan dese anlardık da "erkekler kalçana baksın" kısmı çok fantastik olmuş.
Konu çok aceleye gelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…