Konu kuzenlerim hakkında

Sanatçılarda hacca gidiyor
Ama orasını burasını hala açıyor

Bize ne bundan ?
Ben benimle uğraşılan in nderdindeim
Sizi neden bu kadar çok geryor

Nasıl banane

E bende bana söylediler dedigin seye yorum yaptim.

Hac umreye gidip başkasına hadi orani burani ac erkekler görsün demek birbiriyle celisiyor da

Sanki ısrarla kendisinin tesettürlü olduğunu, kuzenlerinin olmadığını ve açık saçık giyinip köyde adlarının çıktığını vurgulamış...
Hah işte bundan bahsediyorum bende.
Sadece aöıkları kötülüyor,tesettürlü olduğu için kendini her konuda (iş okul kıyafet) yüceltiyor. Bu ortalığı karıştırmak değil de nedir.

Halanın dedikleri normal değil.
Sizi dışladıklarını sanmam.
Bekarlara evlilerin hayatı, evlilere bekarların hayatı sıkıcı gelir. Anlaşılan ayrı dünyaların insanız gibi bir durumda var.
Olay sadece sizin giyiminiz tesettürünüz değildir yani.
Sizde pek hoşlanmıyorsunuz neden illa beraber olalım diyorsunuz?
Akrabalarla gerektiği kadar görüşün madem.

Bunlar ne kadar çirkin sözler...
İnsanlara böyle çirkin sözleri sıralamadan önce özeleştiri yapsaydınız keşke.
Daha üçüncü sayfada hakarete başladınız.

Burası her sosyo-kültürel düzeyden ve farklı fikirden hatunun bir arada olduğu bir platform.
Sizi eleştiren de çıkacak inanmayan da.
İstediğiniz cevapları alamayınca veya biraz üzerinize gelindiğinde tavrınız,tarzınız bu mudur?

Üstelik son derece tartışmaya açık bir konu açmışsınız,sizin gibi düşünmeyen ve yaşamayan akrabalarınızla ilgili yorumlarınız hiç hoş değil...
Bundan bazı üyelerin rahatsız olması gayet doğal.
Buraya konu açıyorsanız eleştiri ve tepkilere hazırlıklı olacaksınız.

Ayrıca din,inanç,siyaset vb farklıların tartışıldığı konu başlıkları forum kurallarına da aykırı.

'İstediğini söyleyen beğenmediğini işitir' der atalarımız.
Bu da burda dursun.

Konu kuzenleriniz değil, halanız. Halanızla sorununuza kuzenlerinizin giyim tarzını neden karıştırıyor sunuz? "Açık seçik" falan.
Sizinle görüşmek zorunda değiller. Bende bekar kişilerle görüşmeyi sevmiyorum, konuşacak bir şey bulamıyorum. Muhabbetleri beni sıkıyor.

hayal ettiğim hayatı yaşmakla meşgulsün biri beni Dubrovnik'e fırlatsın
Kız çatladım burda bu defa Cuma günü Kıbrısa dönüyorum
Güzel ama insan bir zamandan sonra sıkılıyor bunalıyor
Gün saydım resmen bu defa bir ay geçmek bilmedi yarın Zagreb’e gidiyorum ertesi gün Kıbrısa Ve bunun için çok mutluyum
İnşallah istediğin gibi olur

Benim kuzenim de bekar evimde de yatar gezer tozarız da belki espirileri yanlış anlıyorsunuzdur alıngansınızdır onlar da bundan rahatsız oluyorlardır
Yani hepsi başınızı örttüğünüz için sizi dışlayacaklarını sanmıyorum

Siz halanızdan sikayetcisiniz ama mevzu kuzenlerin giyim ve yasam tarzi,neden ?

Bana kalirsa siz kuzenlerinizi şiddetle kıskanıyor, yaşayamadığınız hayatlari onlar yasadigi icin bileniyorsunuz.

Üslubunuz hoş değil.

Cevabini verin altinda da kalmayın sakin..evlenen de pişman oluyor evlenmeyen de.... hayırlısı deyin

Astroloji de yardımcı olmak ve konu içeriği baglantisizligi
Güle güle konu sahibi yine beklerizv

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…