- 18 Nisan 2017
- 3.473
- 7.695
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kardeş ekonomik durumlar çok fenaHanimlar selam hala kendiminde inanmak istemedigi bi sorunum var sabahtan beri aklimda nasil davransam icerledigimi iyice belli etsem diye.
Evvelsi gun esimle isten ciktik eve gidiyoruz. Ne yemek yapalim falan tavuk ta karar kildik.Benim de canim boyle sicacik kasarli pide cekti hadi dedim gidelim.Bana ne dese begenirsiniz?Hergun hergun disarda mi yenir. Ben sokk!Neye ugradigimi sasirdim.Hay demez olaydim.Bir gun once bi corba ictik disarda.Bunaldim ev-is ev-is hem hava aliriz demistim.Ondan onceki gun de eve gec geldik isten hamburger aldik bu.Hergun disarda yemek bu .Esim hic boyle demezdi aramazdi para pul lafi etmezdi.O gun konusmadim eve gelince yemek te yapmadim bi 13 azn lik pideye sözüm sigmadi diye gucendim erkenden yattim.Dunde sabah uzatmadim hic, oda bunalmistir istemeden soylemistir falan diye dusunmek istedim cunki hic boyle bi soz etmedi.Her neyse işe geldik ben tabi soguk durdum yine konustuk isle ilgili.Aksam eve giderken guzel bi restorantin onunden geciyoruz dalga gecer gibi buraya gireyim mi diyor. Dedim sen bana bi pide yediremedin buraya nasi yetecek paran diye soylendim.Eve geldik hala gonlumu alir mi diye ugrasiyorum cunki kirmaya degmez birbirimizi diye. Hadi ben ismarlayayim gidelim ustunu degistir dedim.Hic bi yere gitmem dedi.Öylemi oyle hazirlandim suslendim puslendim ama hala soyleniyorum o kadar icime dokunmus hic cevap verdi.Tam çikarken ya bi sus defol git nereye gideceksen dedi.O hisimla yurudum pisman oldu arkamdan bana caktirmadan geliyor.Bimdim taksiye bi kahve iceyim diye ordan sahile saat olmus 12. Sen ne ara ne sor eve geldim uyumus koltukta uyandirdim yerine yat diye geldi yatti
Bu sabah konusmaya calisti konusmadim hala icim sogumadi.Suratina suratina pide atmak istiyorum sakinlesemiyorum.Ayni is yerindeyiz iki yabanci gibi karsilikli yemek yedik.Insan bi ozur diler ya ben nasi davranayim buna evde kizlar?Gercekten cok gucendim.Hic boyle yapmamisti hic.
Okuyan herkese tesekkurler.Gozlerinize sağlik.
İstemsizce güldüm ağzımdaki çayı püskürtecektim. Canını sıktığına değmez valla ama 12 ye kadar dışardasın arayıp sormamış ilginç.Suratina suratina pide atmak istiyorum sakinlesemiyorum
aynenaynen bu tarz en iyisi tam benim kafa suratının ifadesini düşünemiyorum bile![]()
türkiyede değillermiş krizle alakaları yok yaniBu kriz doneminde her gun disarda yemek bencede mantikli degil.siz cok uzatmissiniz alt tarafi yok demis ne var bunda.insan esinede arada yok diyemeyecekse.kaldi ki cok onemli bisey de degil varsin o gun yemeyin
Bize de versene tarifikaşarlı sucuklu pide mi ohhh.. bende evde yapayım onu tarifi arkadaş vermişti çok leziz süpek oluyy.:)
Haklısın canim ben olsam bende kirilirdim fakat disarda pekte yemeyin hem saglikli degil hemde disarda alisinca insanin surekli disardan yiyesi geliyorHanimlar selam hala kendiminde inanmak istemedigi bi sorunum var sabahtan beri aklimda nasil davransam icerledigimi iyice belli etsem diye.
Evvelsi gun esimle isten ciktik eve gidiyoruz. Ne yemek yapalim falan tavuk ta karar kildik.Benim de canim boyle sicacik kasarli pide cekti hadi dedim gidelim.Bana ne dese begenirsiniz?Hergun hergun disarda mi yenir. Ben sokk!Neye ugradigimi sasirdim.Hay demez olaydim.Bir gun once bi corba ictik disarda.Bunaldim ev-is ev-is hem hava aliriz demistim.Ondan onceki gun de eve gec geldik isten hamburger aldik bu.Hergun disarda yemek bu .Esim hic boyle demezdi aramazdi para pul lafi etmezdi.O gun konusmadim eve gelince yemek te yapmadim bi 13 azn lik pideye sözüm sigmadi diye gucendim erkenden yattim.Dunde sabah uzatmadim hic, oda bunalmistir istemeden soylemistir falan diye dusunmek istedim cunki hic boyle bi soz etmedi.Her neyse işe geldik ben tabi soguk durdum yine konustuk isle ilgili.Aksam eve giderken guzel bi restorantin onunden geciyoruz dalga gecer gibi buraya gireyim mi diyor. Dedim sen bana bi pide yediremedin buraya nasi yetecek paran diye soylendim.Eve geldik hala gonlumu alir mi diye ugrasiyorum cunki kirmaya degmez birbirimizi diye. Hadi ben ismarlayayim gidelim ustunu degistir dedim.Hic bi yere gitmem dedi.Öylemi oyle hazirlandim suslendim puslendim ama hala soyleniyorum o kadar icime dokunmus hic cevap verdi.Tam çikarken ya bi sus defol git nereye gideceksen dedi.O hisimla yurudum pisman oldu arkamdan bana caktirmadan geliyor.Bimdim taksiye bi kahve iceyim diye ordan sahile saat olmus 12. Sen ne ara ne sor eve geldim uyumus koltukta uyandirdim yerine yat diye geldi yatti
Bu sabah konusmaya calisti konusmadim hala icim sogumadi.Suratina suratina pide atmak istiyorum sakinlesemiyorum.Ayni is yerindeyiz iki yabanci gibi karsilikli yemek yedik.Insan bi ozur diler ya ben nasi davranayim buna evde kizlar?Gercekten cok gucendim.Hic boyle yapmamisti hic.
Okuyan herkese tesekkurler.Gozlerinize sağlik.
Eve gidiyoruz simdi konustuk biraz aslinda oyle demek istememis bende dedim niye sert cikiyosun .Cani sıkkınmis tavuk diye plan yapmisiz onu pide ile bozmusum.Darildiginiz zaman küsüp konuşmamak yerine karşınıza alıp niye böyle söyledin kırdın beni demenizi tavsiye ederim. Çok basit bir cümle siz konuşmayıp tavır aldığınız için buyumus.. sizi hatalı buldum kusura bakmayın