Konu SEVGİLİM :(

RunawayMP

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2020
289
210
53
25
Merhabalar
Sizlerle önemli bir konu da derdimi paylaşmak istiyorum. Yorumlarınız benim için çok önemli
Erkek arkadaşımla bir buçuk yıldır beraberiz. Maalesef uzak mesafe ilişkisi ama şehirler olarak birbirimize o kadar uzak değiliz. Ben İstanbul da yaşıyorum o da Kocaeli de...
Sıkıntım şudur ki biz en son biz Mart ayında buluştuk. Daha sonra korona patlak verdi işte. Beş aydır görüşmüyoruz. Şuan Ülkenin durumu eskisi kadar kötü değil. Herkes elini kolunu sallayarak dışarıda rahat bir şekil de gezebiliyor. Bende istiyorum ki buluşalım ama o istemiyor. Oysa geçen ay ablasının düğününe gitmişti. Dışarıda virüs varmış görüşemezmişiz. Benim gezmediğim yer kalmadı hiçbir şey de olmadı. Yani bence buluşmak istemiyor. Sizce??

İstemiyor.

Bahane uyduruyor olabilir fakat bazı insanlar bu virüs olayında çok pimpirikli şöyle değerlendirmen daha doğru olur erkek arkadaşın şuan kendi hayatında virüse karşı nasıl çok pimpirikli mi evden çıkıyor mu

Eğer normalde dikkat etmeyip bu konu açıldığında hastalığı bahane ediyorsa istemiyor. Senin gezmediğin yer kalmadı diye hastalık seni hiç bulmayacak diye bir şey yok bu arada. Bu şekilde konuşman bana garip geldi. Sevgiline de böyle söyleme bence

Ülkenin durumu daha kötü, kendinizi kandırmayınız.
İstanbul'da gezmediğim yer kalmadı, bir şey olmadı demek de ne bileyim.
Keşke kalsaydı değil mi?
Beş aydır market harici sokak görmeyen, çocuklarla örümcek adam misali duvarlarda yürüyen biz salağız, bunca doktor deli; bir siz akıllısınız.
Acil şifalar diliyorum.

Böyle kendini bilmez heryeri gezenler yüzünden ben bir haftadır çocuklarımdan ayrı acı çekiyorum.. Allah içinize merhamet versin ne diyim.. Ben sevgilinizin yerinde olsam sizin gibi bilinçsiz birini bırakırdım.. Yarın evlenince sizden çocuk yapmasındansa bekar gezsin çocuk daha iyi

Bak bacım gelmişsin buradaki kadınlardan akıl istiyorsun bizi önemsiyorum demek ki, o yüzden bak buradaki kadınların çoğu evli, çocuklu ya da hamile ve bizler için hayat hiiiccc kolay değil. Çok zorlanıyoruz hem sosyal hem psikolojik
Demem o ki azıcık gezmedigin yer kalsın dikkatli ol en azından senin gibi şansli olmayan gruplar için.

Sanırım oğlan başak ve başaklar çok dikkatli. 3 yaşında bir kızım var ve görsen aklını yersin kimseyi opmuyor ve kendi rızasıyla dışarıda mikroplar var diyor. Başaklar bu konularda otokontrolu çok sağlam insanlar 3 yaşındaki kızım bana baya hijyen dersi veriyor

Gezmediğim yer kalmadı derken cafe olsun restorant olsun o gibi yerlerden bahsediyorum. Ve bunu yapan bir tek ben değilim maalesef.

Gezmediğim yer kalmadı derken cafe olsun restorant olsun o gibi yerlerden bahsediyorum. Ve bunu yapan bir tek ben değilim maalesef.
Cafelerde yayılmıyor yani bu virüs.. Senin gibi fıldır fıldır bunca insanı riske atanlarıda Allah ıslah etsin..
Böyle bilinçsizleri füzem olsada hepsini toplu şekilde evrenin dışına fırlatsam..

Yanlış yapıyoruz desen anlıcam da hani bi yek ben değilim demen İnan sinir bozucu.. Evlenip çocuk sahibi olunca demek istediğimi anlarsın.. Her akşam konuşuyorum burnum sızlıyo Anne seni çok özledik neden iyileşmiyorsun dediklerinde verecek cevap bulamayınca ağladığını görmesinler diye telefonu kapatıyosun çekmedi deyip.. İnanın Hayatta evlatlarından ayrı yaşamamış bi anne bir hafta neler çekiyor bilemezsiniz.. Camdan çocuk sesi duyunca yüreğim yanıyo gece uyuyamıyorum acaba uyudular mı diye Yemek yerken diziliyo yiyemiyorum acaba onlar ne yedi diye düşünmekten.. Biz burnumuzu çıkarmadık.. Doktora gitmem suç mu? Bizde başkalarını düşünmeyip fıldır fıldır gezseydik belki bizide bulmazdı.. Size dicek başka da lafım yok

Haklısın maalesef :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…