Konu SEVGİLİM :(

Düğüne gidiyor senin yanına gelmiyor.. Bana anlamlı gelmedi açıkçası. İnsan özler görmek ister yahu.Bence sen ona soğuk yap artık..O istesin bir zahmet birazda

ablasinin duğunuymuş, heralde kendisine kalsa gitmezdi, kardeşimin duğunu olsa gitmek zorunda olduğum için giderdim istemesem de, ama sevgiliyle buluşmak hayat memat meselesi değil heralde.

gerçekten seven adam değil 5 ay ayrı kalmayı her an yanında olmak ister... seven adam her fırsatı değerlendirir... ya hayatında yanıbaşında başka biri var yada gerçekten size değer verip sevmiyor.. bunun başka açıklaması olmaz maalesef...

Gezmediğim yer kalmadı derken cafe olsun restorant olsun o gibi yerlerden bahsediyorum. Ve bunu yapan bir tek ben değilim maalesef.

E bi sen değilsin diye yaptığın doğru mu şimdi ne alaka? Suç işleyenler de "Herkes yapıyor yea" diye ceza almasın o zaman bu mantıkla. Semptom göstermeyen yaklaşık 200 bin -belki de daha fazla- taşıyıcı olduğundan şüpheleniliyor Türkiye'de. Bunlardan biri olmadığın ne malum?

Evet gezmediginiz yer kalmamış hastalık belirtisi göstermemiş olabilir ve taşımış olabilirsiniz o kadar emin konusmayin bence maalesef ki bilemezsiniz bunu. Erkek arkadaşınıza da gelince üzgünüm ama 5 ay uzun bir süre çok özlemiş ve görüşmeye can atiyo olması lazım sonuçta tedbirli bir şekilde yanınıza gelebilir şuan yasak vs yok. Ama gezdiginizi bildiği için çekimser olabilir de. Emin olamadım

Ablasının düğününe gitmese miydi..? Adam haklı kusura bakmayın da.. Gezmediğim yer kalmadı ne demek ya belkı sıze bulaştı farkına bile varmadınız, sizin bulastırdıklarınız ne olacak? Bu kadar duyarsız olmayın lütfen..

Benim sevgilim olacak da o kadar zaman görüşmemişiz en ufak fırsat olduğunda yanıma uça uça gelmeyecek. Bu bildiğin buluşmak istemiyor, bahane uyduruyor. Virüs varsa ablasının düğününde de vardı, oraya nasıl girdi acaba!

Bahane uyduruyor

Allah yardımcın olsun canım benim inşallah yavrularına kavuşursun biran önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…