- Konu Sahibi Kubra Lite
Konuyu tam anlamadim ama esinizin adina 2. Bir face acin bence bir suru arkadasla donatin ve ordan yazin kiza.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya me olursa olsun o senıb kocan yeri gelecek bal ghibi hesabta soracaksın bu konuda sonuna kadar haklıyken neyden cekınıyorsun. Esının artık temkınlı davranmasındanmı.daha once sıfresını vermoste sen onemsememıssın gıbı davran. Yanı sıfreyı ne zmn verdıgnı hatırlamıyormus gıbı yap. Sen dun uyurken boyle mesj geldı sana bu ne demek oluyor ne yazdında sıldın kız sana cevağ vemrıs de. Oyle b ıdurumda sıfremı nerden ogrendın vs derse konu o mu de. Ya da orada uydur ıste sen taa su zamab, zaman vermene gerek yok daha once soylemıstın ya ben guvendgım ıcın gerek duyup bakmadım bıle ama neler donuyormus neler olp bıtıyormus bu telefında baska nelerın var vs de. Bu kızın kım oldugnu opgrenmeden bu konuyu kapatmıcam de.zaten guvenım sarsıldı artık Hele bı o telefona sıfre koy bakalm daha ileri kararlar alırım de. Ve akıllanana kadr telwfonunu hep gozetın korkmayın bu durumda sucsuz cıkmak ıcın yapacag7 hıc bısey yok. Cok cok inkar eder falab. Olurfa iş buyurse valla butun aılesıne rezıl et oglunuz eskortlarla dusup kalkıyormus dıyeOlabilir mi sahiden. Ama esimin menajerlik bir isi yok ki
Ama esimin tüm hesaplari telefonunda hep acik canim. Hiç cikis yapmaz
Valla ben sizi bile buldum sanırım.Evet. Ben kendi icin anlamistim pardon
Eğer telefonun şifresini biliyorsan yani Facebook’a onun telinden girebiliyorsan, şifre sıfırlama yapabilirsin tabi bunun için eşinin uyuması lazım. Face’de şifre sıfırlamak için açık olan bir hesaptan özel kod var onu giriyorsunuz. Şifreyi sıfırlarsınız oturum açık kalır, mail hesabına e-mail gelir, onu da silersiniz. Benim telimde de bütün hesaplar açık, telefon kilidini açınca bunların hepsini yapabilirsin. Sonra kendi telinden giriş yaparsın.Esimin facesinden soru isareti yollamak icin telefonunun hep benim elimde olmasi lazim ama. Simdi cevrimici degilse sayet daha sonra mesaj attiginda eşim noluyoruz diyip suphelenir
Yazdıklarinizin icinden 3 5 tanesini cimbizla aldim. Gercekten mantikli. Yarina kadar dusunmem lazim suan konusursam aklımdakiler darmadağın. Önce cumleleri toparlamam lazım. Afallamami mazur gorun ilk defa boyle bir durumla karsilastimYa me olursa olsun o senıb kocan yeri gelecek bal ghibi hesabta soracaksın bu konuda sonuna kadar haklıyken neyden cekınıyorsun. Esının artık temkınlı davranmasındanmı.daha once sıfresını vermoste sen onemsememıssın gıbı davran. Yanı sıfreyı ne zmn verdıgnı hatırlamıyormus gıbı yap. Sen dun uyurken boyle mesj geldı sana bu ne demek oluyor ne yazdında sıldın kız sana cevağ vemrıs de. Oyle b ıdurumda sıfremı nerden ogrendın vs derse konu o mu de. Ya da orada uydur ıste sen taa su zamab, zaman vermene gerek yok daha once soylemıstın ya ben guvendgım ıcın gerek duyup bakmadım bıle ama neler donuyormus neler olp bıtıyormus bu telefında baska nelerın var vs de. Bu kızın kım oldugnu opgrenmeden bu konuyu kapatmıcam de.zaten guvenım sarsıldı artık Hele bı o telefona sıfre koy bakalm daha ileri kararlar alırım de. Ve akıllanana kadr telwfonunu hep gozetın korkmayın bu durumda sucsuz cıkmak ıcın yapacag7 hıc bısey yok. Cok cok inkar eder falab. Olurfa iş buyurse valla butun aılesıne rezıl et oglunuz eskortlarla dusup kalkıyormus dıye
Esim uyurken mesaji ben actim. Sonra okunmadi olarak isaretledim mesaji anlamasi mumkun degil canimEşiniz uyurken bu mesajı görmüştünüz değil mi? Mesajı açan siz miydiniz yoksa okunmuş olarak mı açtınız mesajı? Bunu sorma sebebim eğer ilk mesajı siz açtıysanız eşiniz bundan haberi olacaktır illaki ve sizin gördüğünüzü anlayıp daha temkinli davranacaktır. Size düşen bu ara sabır ve davranışlarınızda bir değişiklik olmaması. Bir yandan telaş yapması belki de iyi olacak daha çok suçluluk psikolojisiyle açık verebilir.
Ay valla tebrik ederimValla ben sizi bile buldum sanırım.Güzel kadınsınız hiç kötü düşünmeyin. Bence iş için yazdı eşiniz dönüş yapmayınca sinirlendi bu kadın.
Seninki daha fenaymış bee. Aldatildigimi tam anlamiyla anlarsam ve kanitlarsam. Geberse de gözünün yaşına bakmadan yol veririmBen bundan 3 gün önce öğrendim aldatıldığımı. Allah’ım kimseye yaşatmasın. Üç gün susabildim ama her aldatan erkek gibi onun kadını benmişim. Macera olsun diye ve yaklaşık 9 aydır sürüyor. Beraber olmamış mış mış da mış
Aslinda denemek lazim. Ama esim numarasiyla kaydolmustu sanirim. Mesaj direk numaraya geliyor. Bi şekilde bulursa?Eğer telefonun şifresini biliyorsan yani Facebook’a onun telinden girebiliyorsan, şifre sıfırlama yapabilirsin tabi bunun için eşinin uyuması lazım. Face’de şifre sıfırlamak için açık olan bir hesaptan özel kod var onu giriyorsunuz. Şifreyi sıfırlarsınız oturum açık kalır, mail hesabına e-mail gelir, onu da silersiniz. Benim telimde de bütün hesaplar açık, telefon kilidini açınca bunların hepsini yapabilirsin. Sonra kendi telinden giriş yaparsın.
Ah bende bir bilsem...Esin facebook bilgilerinde evli mi gorunuyor ? Evli yaziyorsa kadin neden mesaj atsin
Gelişmelerden haberdar edin bizi.Ay valla tebrik ederim![]()
Tamam canım destegin icin tesekkur ederim.Gelişmelerden haberdar edin bizi.![]()
Yok artık!!!!Valla ben sizi bile buldum sanırım.Güzel kadınsınız hiç kötü düşünmeyin. Bence iş için yazdı eşiniz dönüş yapmayınca sinirlendi bu kadın.