Konu üstüne konu deyeceksiniz ama bir bakın bu ne elim titriyor

Facebook ta arkadas yaziyor zaten. Yani esiyle arkadaslar. Yani yanlis gelmesi imkansiz. Tanimamasi imkansiz. Buyuk ihtimal muzik aletleri dukkanina gelen konsematris filandir o. Birde anladigim kadari ile yabanci uyruklu. Watsap yazismalarini gormek istiyorsan esinin şu programi kebdi telefonuna yükle. WHATS WEB. Gerisini anlatirim
Kendime yukleyecegim degil mi?

Bizede anlat🙈 simdilik igtiyacım yok tabıde esımdende beklemıyom engelli listesindede hiçkimse yok ama nobetlere gidiyor bazen kendısı atmasa bile belkı kızın bırı aklına gelıp kocama mesaj atar 🙈
Valla canim benim esimdede kac yıldır en ufak bir sıkıntı gormedim ama yinede kimseye guvenmem ben. Yukledim telefonuma istedigim an girip bakiyorum kimlerle ne yazisiyor diye bit sey yok cok şükür 😁 ama olsun dursun telimde ne olacaki. Hem o farketmiyor mesajlarinin okundugunu. Dedigim gibi bu programi indiriyoruz telefonumuza ilkonce. Sonra programi aciyoruz kod okutun yaziyor. Sonra esimizin telefonunu elimize alıp onun watsabina giriyoruz. Sag ust kısımda uc noktaya girip watsap web yazan kismi acip kendi telefonunuzu esinizin telefonunun uzerine getirip okutuyorsunuz. Bukadar basit. Artik tum bilgiler sizin telde.

Valla canim benim esimdede kac yıldır en ufak bir sıkıntı gormedim ama yinede kimseye guvenmem ben. Yukledim telefonuma istedigim an girip bakiyorum kimlerle ne yazisiyor diye bit sey yok cok şükür 😁 ama olsun dursun telimde ne olacaki. Hem o farketmiyor mesajlarinin okundugunu. Dedigim gibi bu programi indiriyoruz telefonumuza ilkonce. Sonra programi aciyoruz kod okutun yaziyor. Sonra esimizin telefonunu elimize alıp onun watsabina giriyoruz. Sag ust kısımda uc noktaya girip watsap web yazan kismi acip kendi telefonunuzu esinizin telefonunun uzerine getirip okutuyorsunuz. Bukadar basit. Artik tum bilgiler sizin telde.
Sadece whatsapp bilgileri mi? Bir de anlamaz esim değil mi?

Evet cevresinde var eşimin. Olabilir de olmayabilir de. Organizasyon isi de yapıyor aslinda esim.. Hiç bu yonden dusunmemistim ama

Organizasyon işi de olsa böyle fütursuzca yazilmaz, sanmıyorum.

Hani diyorsunuz ya sessizce takipte kalacağım diye, sonucunda istenmeyen bir şey çıkarsa anında boşanacak misiniz ?

Back
X