Konu üstüne konu deyeceksiniz ama bir bakın bu ne elim titriyor

Keşke aldatmak ta suç olsa ettiklerini çekse su pislikler !

Kadın tam bir ... yalnız
Eşinde aynısı
Kurtul bu adamdan yol yakınken
Sonra daha çok canın yanar

aynen hemen parlamayın lütfen.Biraz sabredıp ne yazısıolar ögrenın

😄 çünkü hep doğru yazar.
mesela ben de facebook hesabıma göre bekar ve çocuksuzum. hatta hala chicago da yaşıyorum.
en son 7 yıl önce güncelleyince böyle oluyor 🤣

Ben ikametgah gibi hep güncellediğim için herhalde öyle düşündüm ne bileyim :D

Bosanmayacaksonoz kiralayıp canınızı sikmayon bence eğer netseniz biraz delil toplayıp öyle tepkinizo gosterin

Aldatıldığınız aşikar ama önemli olan sizin vereceğiniz karar. Bu adam size "Aşkım yapıştı yakama benim bir suçum yok, saçmalıyor işte" benzeri birşey söyleyecek büyük ihtimal. Sizin buna inanıp bu adamla devam etmeniz, şu yazı bile yazmayı beceremeyen kadınla eş tutulduğunuzu ve sizinde bunu kabullendiğinizi gösterir.

Ekran goruntusunu kendime kaydettim. Ama eşim bilmiyor telefonunun sifresini bildigimi. Aldatiliyor muyum ?? :KK43:( O mail falan nasıl yapiliyor ben bilmiyorum ya off

Aldatma tanımınıza bağlı olarak değişir.
Mesela bazı kadınlar için aldatılması demek yatakta basmak, gözüyle görmek demek.
Bazıları içinse türk dizilerindeki gibi “kocamın içeceğine uyku hapı koyup üstündekileri çıkarmış ve yatağa koymuş” demek
Bazıları içinse sosyal medyadan başka bir kadınla buluşmak demek.
Benim için konuşmaların silinmesi de aldatmak demek mesela.

Kızı ifşa etmişsiniz kızın güzünü, iş yerini iyi kapatın. Kocanız kızla buluşma ayarlamaya fırsat bulamamış, kız da sinirlenmiş

Üzücü bir durum üstelik itiraf ederek değil kendi kendine aldatıldığını öğrenmek çok kötü..

Back
X