Konu üstüne konu deyeceksiniz ama bir bakın bu ne elim titriyor

Gece hayati olan birisi sanirim. Sürekli cluplerde filan elinde ickilerle pozlari var.
Beklememeyi dusunuyordum ama buradaki arkadaslarim bekleyip takip etmem gerektigini soylediler. Bana da mantikli geldi acikcasi ama ne kadar dayanirim onu bilemiuorum
Kızın zaten yazisindan belli aşırı basit olduğu da konu kız değil

Kızla yazışmayı denediniz mi? Senin bu mayyak ( ) adam benim kocam. Senlik birşey yok yazışmanın devamını bana gönder çünkü silmiş. Gönder de işler çirkinleşmesin. Tarzında...

Turkce katili bir kadinin pesine dusmus ise yaramaz bir adamcik daha.

Belki yanlış kişiye göndermiştir diyeceğim ama neden listesinde ekli bu kadın?

Kızla yazışmayı denediniz mi? Senin bu mayyak ( ) adam benim kocam. Senlik birşey yok yazışmanın devamını bana gönder çünkü silmiş. Gönder de işler çirkinleşmesin. Tarzında...
Aslında mantıklı bir şey ama kendimi kucuk dusurmek istemem. Farkli bir durum varsa şayet..

Yanlış oldugunu zannetmiyorum. Bu kadar teknoloji kıttı bir Insan değildir
Ben kızdan bahsediyorum. Malum eğer bu yolun yolcusu ise müşterisi çoktur karistirmistir isimleri diye düşündüm. Ama neden ekli esinizin listesinde? Ortak arkadaş var mı peki baktınız mı?

Ben kızdan bahsediyorum. Malum eğer bu yolun yolcusu ise müşterisi çoktur karistirmistir isimleri diye düşündüm. Ama neden ekli esinizin listesinde? Ortak arkadaş var mı peki baktınız mı?
Ortak arkadaş da var. Benim eşim müzik aleti filan satıyor. Hem de abisinin menajerligini yapiyor. Belki gittiği yerlerden müşteri filan olabilir ne bileyim ya

Seninde mi sorunun var yoksa ?
Bende aynı şekilde mesajları yakaladım.Çalıştığı iş yerindendi,güvenlikte çalışıyordu.Kadının yaşı eşimdende büyüktü.Mesajların fotoğraflarını çektim sonra gösterdım kendisine ağlamalar nasıl böyle şeyler yaptımlar fln affettim boşanıcam dıye başlarda çok korktu

Ortak arkadaş da var. Benim eşim müzik aleti filan satıyor. Hem de abisinin menajerligini yapiyor. Belki gittiği yerlerden müşteri filan olabilir ne bileyim ya
Ben olsam hayatım listende x diye biri var abinin mi arkadaşı? Diye yem atardım.

Banada şey gibi geldi. Sanki eşinize biyerlerden takık biirii sahte hesap acıp esinizi eklemiş esınızde onune gelen hesabı kabul edıyorsa yanı kımılerı karsıındakı gercekmı fakemı hıc bakmdan kabul edebılıyorlar. Tabı takmadıkları ıcın. Busahısta sankı esınle konusuryormıscasına kendınce mesajlar atıp nasılsa esı gorecek bumesajıbarı esıyle konusuyormus gıbı yapayımda ara bozayım diye gostermek amaclı boyle bır oyun yapmıs olabılır. Sızın gorecegınızı dusunerekten.hatta yazı tarzınıda degıstırmıs kı olurda esınız yazı tarzından kım oldugnu cıkarır vs dıye yazı seklını degıstırmıs. Guvenlıkcı bı kadınsada profılıne oyle dekoltelı fotolar vs atmazdı heralde.devlette İşi gücü olan bı kadın yollun yolcusu gıbı ker... Calısanı gibi foto koyamaz heralde. Bence bu fake ve sırf senın gorebılcegunu dusubdugu ıcın esınle konusuyormus gıbı mesaj yolladı.

Bende aynı şekilde mesajları yakaladım.Çalıştığı iş yerindendi,güvenlikte çalışıyordu.Kadının yaşı eşimdende büyüktü.Mesajların fotoğraflarını çektim sonra gösterdım kendisine ağlamalar nasıl böyle şeyler yaptımlar fln affettim boşanıcam dıye başlarda çok korktu
Peki şimdi ne durumdasınız?

Back
X