Konu üstüne konu deyeceksiniz ama bir bakın bu ne elim titriyor

Içerik silinmis. Ne yazmış eşi?
Esi degil hatun kisisi yazmis. Yani muhtemelen esi de yazmis da kendi mesajlarini silmis. Kadinin yazdigi 3 mesaj duruyordu sadece mesaj kutusunda.
Tam hatirlayamiyorum ama ne yapmaya calisiyorsun, manyak manyak seyler yapiyorsun falan gibi seyler diyordu. Mesajlar aklimda net degil su an ama ana fikri suydu: muhtemelen esi bulusmak icin soz vermis. Ve sanirim kadini ekmis. Kadin da sitem dolu mesajlar yazmisti.
Valla bu kadar hatirlayabildim 😂 zaten bozuk turkceyle yazmis kadin ne dedigi de belli degildi 😂

Esi degil hatun kisisi yazmis. Yani muhtemelen esi de yazmis da kendi mesajlarini silmis. Kadinin yazdigi 3 mesaj duruyordu sadece mesaj kutusunda.
Tam hatirlayamiyorum ama ne yapmaya calisiyorsun, manyak manyak seyler yapiyorsun falan gibi seyler diyordu. Mesajlar aklimda net degil su an ama ana fikri suydu: muhtemelen esi bulusmak icin soz vermis. Ve sanirim kadini ekmis. Kadin da sitem dolu mesajlar yazmisti.
Valla bu kadar hatirlayabildim 😂 zaten bozuk turkceyle yazmis kadin ne dedigi de belli degildi 😂
Eyvah eyvaah 😳 herhalde yabanci bir kadın ve internetten tanıştı. Insallah konu sahibi delil yapar bunlari ve gerekeni yapar. Ay bu erkeklere noluyo yaaaa. Ramazan mamazan da dinlemiyorlar. Tobe estağfurullah.

Biz kadının face’ini bulduk profil açıktı yani gizli değildi, sorun çıkmasın diye sildi. Biri bulur kadına mesaj atar ortalık karışır falan diye. Kadının arkadaşları da genellikle kendi tarzında kadınlar, şarkıcılar, barlar falandı.

Evet mi?
Mesajlaşmayı dün görmeniz imkan dahilinde değil çünkü eekran görüntüsü saatiyle konu açtığınız saat uygunsuz.
Dün gördüm deseydiniz olabilirdi.

Konu 18.30 civarı açılmıştı ama ekran görüntüsü 18.59 civarıydı.

Saçma sapan mayyak mayyak işler yapıyonuz.

Son düzenleme:
Arkadaşlar, sonradan gelenler bir amme hizmeti ayağınıza geldi.

Bir hanım konu sahibinin eşine messenger yoluyla sen anormalsin buluşcağımız zamanı söyleyecektin ama söylemedin manyak manyak işler yapıyorsun bu saatten sonra istesen de olmaz karşında çocuk yok demişti.

Ancak dün dikkatimi çeken bir sey vardı.
Konu 18.30 da açılmasına rağmen görüntü 18.59 idi.
Hafızama güvenirim.
Bu sebeple bugün mü gördünüz mesajlaşmayı diye sordum konu sahibine.
Evet cevabı aldım ancak imkansızlığı ortada.

Bu da ek bilgi olsun.
Selamlar efem, bir dua edersiniz artık

ay dun niye aklima gelmedi bu fikir kadinin resimlerinden bir kac tane indirip onun adina ayni resimle bir hesap acip asil hesabi engelleyip sizin hesabinizi ekleyip kadinmis gibi konussaydiniz 😁

Bir hanım konu sahibinin eşine messenger yoluyla sen anormalsin buluşcağımız zamanı söyleyecektin ama söylemedin manyak manyak işler yapıyorsun bu saatten sonra istesen de olmaz karşında çocuk yok demişti.

Hafızama güvenirim.

Bu da ek bilgi olsun.
Tespitiniz kimsenin dikkatini çekmemiş.
Hala diğer kadını bulmak için çabalar var.

Hafızama güvenirim.

Bu da ek bilgi olsun.
Emin misiniz? Biz boşuna mı o kadar saat yorum yaptık.🤦‍♀️

Hafızama güvenirim.

Bu da ek bilgi olsun.

Ay ne yani bu da mı fake :işsiz:

Tespitiniz kimsenin dikkatini çekmemiş.
Hala diğer kadını bulmak için çabalar var.
Emin misiniz? Biz boşuna mı o kadar saat yorum yaptık.🤦‍♀️
Ay ne yani bu da mı fake :işsiz:

%100 eminim ki ekran görüntüsüyle konu açılan saat farklıydı, görüntü saati konudan ilerideydi.

Küsüratlı bilgim de
Konu açılış saati 18.32 idi.
Ekran görüntüsü 18.59 idi ya da 49.
Her halükarda konuyla görüntünün uyumsuzluğundan ve ss'in saatinin ilerde olduğundan eminim.

%100 eminim ki ekran görüntüsüyle konu açılan saat farklıydı, görüntü saati konudan ilerideydi.

Küsüratlı bilgim de
Konu açılış saati 18.32 idi.
Ekran görüntüsü 18.59 idi ya da 49.
Her halükarda konuyla görüntünün uyumsuzluğundan ve ss'in saatinin ilerde olduğundan eminim.

Görsel hafıza süper

Peki şimdi ne durumdasınız?
Eskisi gibiyiz.Normalde böyle bir şey başıma gelmeden önce kesinlikle kabul etmem diyordum ama başına gelince dediğimiz gibi olmuyor.Bir daha yapacağını sanmıyorum çok pişman oldu,yaparsa da kendi kaybeder artık

Back
X